- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NAVON Stark NX14
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
Az Antarktiszra tényleg nem optimális, bizonyára (mondjuk oda én magam se lennék az
). Olyan irgalmatlan nagy verőfény nem volt, amióta megvan, de valamennyire sütött azért a nap a hétvégén, és nem volt gond a kijelzővel. A kerék mechanikája épp megfelelő, nem egy gondolatvezérelt labilis valami, érezni lehet a négyirányú billentés és a forgatás különbségét.
A 12-32 persze a 12-es kezdés miatt nagyszerű, ráadásul nagylátószögön is rendben van a képszél, de még a sarok is. Ennek igen örülök. Az objektív maga palacsinta létére mechanikus zoomos, és mechanikusan is kerül munkára kész állapotba a palacsintaállapotból, teljesen korrekt. Picike létének és a nagy ujjaimnak ellenére egészen jól el lehet boldogulni vele, az objektív alatt is alátámasztva. Ez is kap majd csuklószíjat.
A wifis távvezérlésnél, amikor próbáltam, olyan 1 mp késést vettem észre a telefon képernyőjén (exponálásnál nem volt ilyen késlekedés). Az viszont, hogy nemcsak egy távkioldó, hanem teljeskörű távirányítás, tetszett, bár inkább a kihajtható kijelző hiányán segít majd (pl. öszefogott lábú állvánnyal magasra tartva, szakadékba kitartva stb. trükkös lesz
). Ha már a normál, rádiós kioldómat nem használhatom pl. gömbpanoráma készítés közben, az arra is jó lesz. Persze miután egy DMW-TA1 a GM1 számára is lehetővé teszi a Samyang állványon való használatát. 
Ugyan a dpreview mutatta, hogy a gép által generált jpeg dinamikatartományára tényleg hatással van az iDynamic beállítás (szemben a GX1 hasonló beállításával, aminél semmi ilyet nem mértek), de nem hiszem, hogy érdemes lenne azt használni, a grízes kék ég után szépen visszaraktam a high beállításból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NAVON Stark NX14
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Olyan irgalmatlan nagy verőfény nem volt, amióta megvan, de valamennyire sütött azért a nap a hétvégén, és nem volt gond a kijelzővel. A kerék mechanikája épp megfelelő, nem egy gondolatvezérelt labilis valami, érezni lehet a négyirányú billentés és a forgatás különbségét.