- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- Steam Deck
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Kicsit pontosítanod kéne, mert rengetegféle 14-42 van már erre a rendszerre, nem kettő.

Jelen esetben is schawo szerintem az Olympus verziókra gondolt, te meg gondolom a Panasonicra.Viszont Panasonicból is van 3 féle 14-42.

Gondolom te most ezekre gondoltál:

E kettő közül a jobb oldalit csak nyomott áron vennék (max 25e), a bal oldali power zoomos ügyesebb, kisebb drágább.
A legjobb ár/értékű Pana kit obi jelenleg talán ez. Pontosabban csak lenne, mert sajnos ebből eddig nemigen láttam használtat. Jelenleg jellemzően a GX7-eshez adják ezt az obit, olyanja meg még nem sok embernek van. Viszont ha sikerülne kifognod akkor ez méretben az előbbi kettő között van, képminőségre meg kicsit jobb azoknál.
Vagy van még az első generációs Pana 14-45. Ezt ha jól emlékszem szinte csak a G1 és a GF1-hez adták, azóta sajnos feledésbe merült. Ilyenem volt nekem is, az átlag kit obikhoz képest jobb a képminősége, emiatt viszont sajnos gyakran elég kemény áron árulják.

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- World of Warships
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- További aktív témák...
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest