Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Azzal egyetértek hogyha valaki nem kimondottan makróra keres objektívet, akkor fölösleges a 45-ös mellé. Sőt egyébként (azaz helyette) is, mert ha valaki nem használja ki a makro funkciót (és az itt nagyon hasznos fókuszlimiter-kapcsolót) akkor drága, persze nem a 75-öshöz
hanem a 45-öshöz képest. És portréhoz nem is az az élesség kell (hacsak nem direkte bőrhibákat szándékozik valaki hangsúlyozni
), ami makróhoz viszont elengedhetetlen, plusz 1.8 vs. 2.8. Koncertre vittem már a 45-ös helyett próbaképp (abszolut jó is volt, de ott persze majd egy 35-100/2.8 lesz az igazi), viszont porténál mindig a 45öst választottam.
(mondjuk ha erdőben kirándultam, akkor a makró miatt úgyis vittem, így a 45ös maradt otthon. De ha "csak úgy", akkor a 45ös, hiszen jóval kisebb. A 60-as elég hosszú, így ha fent van a gépen, akkor bűvészkedni kell a kis oldaltáskában, míg a 9-18 meg a 45 simán elfér együtt, bármelyik is van fent közülük a vázon)A 400 dolcsi persze q*rva jó ár (mondjuk azt nem tudom szállítanak-e egyáltalán M.o.-ra, plusz vám, és főleg plusz ÁFA). Az amazon.de-n jelenleg 580 _euro_ , szóval valóban nem kis különbség

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Anime filmek és sorozatok
- Heroes of Might & Magic IV (HoMM4)
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hanem a 45-öshöz képest. És portréhoz nem is az az élesség kell (hacsak nem direkte bőrhibákat szándékozik valaki hangsúlyozni
), ami makróhoz viszont elengedhetetlen, plusz 1.8 vs. 2.8. Koncertre vittem már a 45-ös helyett próbaképp (abszolut jó is volt, de ott persze majd egy 35-100/2.8 lesz az igazi), viszont porténál mindig a 45öst választottam.