Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Jaja. Az EM1 és a két Sony (RX1 + A7) nálam mindent vitt.
Ugyanitt Fuji X100 eladó

De tény, jó cucc. Ha az A7-be még szenzorstabi is került volna, nagyon nehezen beszéltem volna le magam róla. Pedig az én tudásomhoz egy jobb kompakt dukálna legfeljebb...Jaja, kemény volt a mai felhozatal... és jó volt új (legalábbis ezeken az összejöveteleken még nem látott) emberekkel is találkozni

Arn: kinek mi
Mondom, nálam a 12-32 egy olyan obi lenne, amivel nagyobb eséllyel elvinnék csak úgy sétálni akár egy E-M5-öt is, mint egy szuperzoommal. Ezzel a kombóval még berakom övtáskába (lesz kb. 60-65 mm a vastagsága), azzal már nem (110-120? Camerasize nem tudom, hogy bajonettől mér-e). Azért látványos. A turistazoom jó, hogyha várost nézni és fotózni megy az ember. A 12-32-vel párban meg arra jobb, ha nem fotózni megyek, hanem csak úgy kimegyek, egy övtáskába bedobom, hátha szembejön valami érdekes téma. Szóval Don't be a tourist 
Mercutio: megjelenéskor, boltból (nézd csak meg a kitobikat... na az ám az igazi röhej) mi nem drága? Főleg ha van pár különlegessége is, például ennél a méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest