Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
No akkor én is bedobnék egy koncepciót a közösbe: nekem most 12-50, 45-150 és fix 17 van, (a 45-öst pedig használja egészséggel TayRol, nekem most csak porosodna), aztán gondolkodom, hogy a két zoomot be kellene cserélni egy superzoomra, csakhogy: 14-150-ben nincs stabi, az annyira nem jó G3-ra emiatt. Régi 14-140 nagy-nehéz, szintén nem annyira élném. Ott az új 14-140, azt megpróbálnék olcsón szerezni, legrosszabb esetben veszek másik 12-50+45-150 párost, ha nem jön be. Az új 14-140 tetszene méret és súly szempontból, csak valahogy a 12-es vége (és néha a makró) hiányozna a 12-50ből, viszont cserélgetés nélkül meglenne a túrázós felállás. aztán majd idővel, ha megint helyreáll a világbéke, jön újra egy 45/1,8, csak már fekete

sasának javaslom a 17/2,8-at is szerintem abszolút vállalható a képe és elég olcsón van, azt is el lehet sózni árában kb mindig -és most indexen került fel egy pm-1 vázzal, elég jó vétel annyiért, még tartaléknak is megéri megvenni szvsz.
Illetve a 12-50 se olyan nagy a huhogás ellenére, viszont elég sokoldalú obi és ekv 24-ről indul, szóval na.
én adnék neki egy esélyt, ha kell zoom és ha elég az 50-es vég..mf: majd kap katit a sörébe és akkor vérengzés se kell legyen

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én adnék neki egy esélyt, ha kell zoom és ha elég az 50-es vég.