Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Analóg fényképezés
- iPad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
jézus, ez milyen bajonettes? gyanítom, hogy valami pici szenzor van benne, max 1"-es, akkor viszont ekv. 27-80mm lehet az az obi, és úgy már nem olyan érdekes
az elején azt hittem ez mft, azért linkelted, és már beizgultam, hogy de jó lesz af-es pola kitzoomot rendelni ebayről bagóért az oly-ra, azt megvan a nagylátózumm...
a kamera az nem érdekes...legalábbis számomra...ilyen androidos műanyag játékok, meg semmitmondó ultrakompaktok helyett csinálhatna valami érdekeset is végre a polaroid...nem hinném, hogy az ilyen kamerákért kapkodnak majd a vásárlók
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az elején azt hittem ez mft, azért linkelted, és már beizgultam, hogy de jó lesz af-es pola kitzoomot rendelni ebayről bagóért az oly-ra, azt megvan a nagylátózumm...
a kamera az nem érdekes...legalábbis számomra...ilyen androidos műanyag játékok, meg semmitmondó ultrakompaktok helyett csinálhatna valami érdekeset is végre a polaroid...nem hinném, hogy az ilyen kamerákért kapkodnak majd a vásárlók