Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
FEDman
üzenetére
"Ez a GX7 kontra D7100 vita is kb. ilyen színvonalú."
Utolsó próba: ilyen "vita" _nem_ volt, ez itt csupán egy komplexebb állításhalmaz egyik leegyszerüsített része. A GX7, E-P5, GH3 1.000 eurós (vagy a fölötti) árához, amit pl. én ugye túlárazottnak tartok, odatettem a G5-öt 450 euróért, a G6-ot pedig 600 euróért.Egyik hsz-ből idézve:"elismerem: ha ennyiért is megveszik ezeket, akkor miért ne adnák ennyiért?" valamint "Elfogadom hogy szerintetek tökre áruknál vannak az 1000 eurós m43 csúcs-vázak is - cserébe légyszi fogadjátok már el, hogy mások, pl. én ezt nem így gondolom, és ezeket túlárazottaknak tartom."
(amúgy pár hónapja írtam már, hogy számomra 1000 euro egy olyan olympusért lenne reális, aminek ergonomikus a markolata, ergonomikusak a kezelőszervei, csúcs-evf, világcsúcs-stabilizátor és a lehető legjobb m43-szenzor van benne. Persze ekkor is drága lenne - viszont nem tartanám túlárazottnak.
(elvileg ugye készül is valami ilyesmi - csak sajna majd lehet is nézni az árcédulát rajta....)Na de tényleg kiszálltam - pár óra és elvileg átvehetem a pana 25/1.4-et, talán pár fotóra is lesz ma még lehetőség és azzal majd végképp más vágányra terelem a témát!

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest