Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Ezen a képen megpróbáltam egyértelművé tenni a PL2/G3 - E510 színproblémám. Azzal kezdtem, hogy vettem egy citromot
kézbevéve a zöldségesbácsi, feleségem, gyermekem és jómagam számára is egyértelműen sárga. Nem látni semmiféle vörösbe hajló árnyalatot rajta, ha nem lenne elég érett akkor is max zöld jöhetne szóba. A megvilágítás tetőablakon szórt napfény és így is szemmel egyértelműen sárga.A PL2 képén mégsem az.
Megpróbáltam a WB-vel játszva mennél jobban sárgítani, de így is elég vöröses maradt, miközben a többi tárgyon, pl a tejesdoboz, kefíresdoboz fehérje már kékbe csúszik, a piros és zöld fakul. Nem beszélve az asztalka kosárfonott része olyan semmilyen színbe csap át.
Míg az E510 képen bár ott sem tökéletesen sárga a citrom, de sokkal sárgább mint a másikon, ráadásul a többi tárgy színe alig/nem csorbul.Hogy még jobban látszódjon, beállítottam a WB-t úgy hogy sárga legyen a citrom mindkét gépen, jól látható, hogy mennyire eltorzultak a színek a PL2-nél

Citrom
A kérdésem az lenne hogyan tovább, miként tudom helyesebb,jobb színekre ösztökélni a PL2-m? Mert amúgy sokkal jobb dinamikája van a régi e510-emhez képest és ISO bajnok is hozzá képest 
A linkek nemtom müxenek-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kézbevéve a zöldségesbácsi, feleségem, gyermekem és jómagam számára is egyértelműen sárga. Nem látni semmiféle vörösbe hajló árnyalatot rajta, ha nem lenne elég érett akkor is max zöld jöhetne szóba. A megvilágítás tetőablakon szórt napfény és így is szemmel egyértelműen sárga.
Megpróbáltam a WB-vel játszva mennél jobban sárgítani, de így is elég vöröses maradt, miközben a többi tárgyon, pl a tejesdoboz, kefíresdoboz fehérje már kékbe csúszik, a piros és zöld fakul. Nem beszélve az asztalka kosárfonott része olyan semmilyen színbe csap át.
Míg az E510 képen bár ott sem tökéletesen sárga a citrom, de sokkal sárgább mint a másikon, ráadásul a többi tárgy színe alig/nem csorbul.
A kérdésem az lenne hogyan tovább, miként tudom helyesebb,jobb színekre ösztökélni a PL2-m? Mert amúgy sokkal jobb dinamikája van a régi e510-emhez képest és ISO bajnok is hozzá képest