- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Ezen a képen megpróbáltam egyértelművé tenni a PL2/G3 - E510 színproblémám. Azzal kezdtem, hogy vettem egy citromot
kézbevéve a zöldségesbácsi, feleségem, gyermekem és jómagam számára is egyértelműen sárga. Nem látni semmiféle vörösbe hajló árnyalatot rajta, ha nem lenne elég érett akkor is max zöld jöhetne szóba. A megvilágítás tetőablakon szórt napfény és így is szemmel egyértelműen sárga.A PL2 képén mégsem az.
Megpróbáltam a WB-vel játszva mennél jobban sárgítani, de így is elég vöröses maradt, miközben a többi tárgyon, pl a tejesdoboz, kefíresdoboz fehérje már kékbe csúszik, a piros és zöld fakul. Nem beszélve az asztalka kosárfonott része olyan semmilyen színbe csap át.
Míg az E510 képen bár ott sem tökéletesen sárga a citrom, de sokkal sárgább mint a másikon, ráadásul a többi tárgy színe alig/nem csorbul.Hogy még jobban látszódjon, beállítottam a WB-t úgy hogy sárga legyen a citrom mindkét gépen, jól látható, hogy mennyire eltorzultak a színek a PL2-nél

Citrom
A kérdésem az lenne hogyan tovább, miként tudom helyesebb,jobb színekre ösztökélni a PL2-m? Mert amúgy sokkal jobb dinamikája van a régi e510-emhez képest és ISO bajnok is hozzá képest 
A linkek nemtom müxenek-e
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kézbevéve a zöldségesbácsi, feleségem, gyermekem és jómagam számára is egyértelműen sárga. Nem látni semmiféle vörösbe hajló árnyalatot rajta, ha nem lenne elég érett akkor is max zöld jöhetne szóba. A megvilágítás tetőablakon szórt napfény és így is szemmel egyértelműen sárga.
Megpróbáltam a WB-vel játszva mennél jobban sárgítani, de így is elég vöröses maradt, miközben a többi tárgyon, pl a tejesdoboz, kefíresdoboz fehérje már kékbe csúszik, a piros és zöld fakul. Nem beszélve az asztalka kosárfonott része olyan semmilyen színbe csap át.
Míg az E510 képen bár ott sem tökéletesen sárga a citrom, de sokkal sárgább mint a másikon, ráadásul a többi tárgy színe alig/nem csorbul.
A kérdésem az lenne hogyan tovább, miként tudom helyesebb,jobb színekre ösztökélni a PL2-m? Mert amúgy sokkal jobb dinamikája van a régi e510-emhez képest és ISO bajnok is hozzá képest