Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Túl sokat még nem használtam a G3-t, de már van próbálgattam itt-ott.
A gép olyan mint amilyenre számítottam. A kezelhetősége picit talán jobb is mint gondoltam. A képminősége nem jobb, de nem is rosszabb.
A GF1-nél kicsit jobb, de nem annyival, hogy csak emiatt érdemes lenne váltani.A színzaj picit jobb és kicsit jobbak a színek is. ( GF1 "Standard" nem tetszett, a "Nature" helyesebb színeket ad. A G3 ehhez áll közelebb.
RAW-ról majd akkor, ha lesz CameraRaw ami ezt is ismeri. Egyelőre a géphez adott SilkyPix SE van, de ezt nem nagyon szeretem.
A RAWTherapee megnyitja ... én meg csukom is be azonnal :-) )Az érintőképernyő tényleg jól használható. Sokminden gyorsabb és kényelmesebb mint a pici gombokkal, főleg a fókuszpont kiválasztása.
Itt persze nagy dilemma, hogy érintőképernyő vagy EVF, mert ha EVF-et használok akkor érdemes az érintőképernyőt befordítani, de macera,
hogy ha mégis kellene akkor vissza kell forgatni.A gép ahhoz már nagyon pici, hogy egy rendes SLR-hez hasonlóan kényelmesen kezelhető legyen úgy is, hogy el sem vesszük a keresőt a szem elől.
Lehet, hogy egyébként sem szeretném hosszabb ideig az EVF-en át nézni a világot. Talán mindig fáradt voltam amikor volt
időm játszani a géppel, de nekem úgy tűnik, hogy nem bírnám hosszú távon az EVF-et.A csilivili menürendszer megérne egy firmware update-et, de ha rajtam múlna kivenném a sok "csingilingit" és kicsit egyszerűsíteném, de ez már kekeckedés. Nincs vele komoly gond.
Az akku tényleg érezhetően gyorsabban merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Milyen asztali médialejátszót?
- Rendszergazda topic
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Canon EF 24-105mm f/4L IS USM zoom objektív - Újszerű -
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM teleobjektív
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest