Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Egy rendes vakura, vagy egy egyébként is jó fogású DSLR extra markolatára még lehet azt mondani, hogy ha nem kell, levehetem, de szerintem az EVF pont nem ilyen. Azt vagy szereti valaki és akkor mindig kell vagy nem, de akkor opcionálisan sem kell.
Én a GF1-nél megpróbáltam nélküle élni, de rájöttem, hogy több szempontból sem az igazi. A hátsó képernyő napsütésben borotválkozótükörré alakul és egyébként sem tudom olyan stabilan tartani a gépet mintha keresőbe nézve a fejemhez nyomnám. De soha eszembe sem jutott, hogy erre a problémára egy ráeszkábácsolt EVF a megoldás. Majdnem vettem egy G1-t, de most már megvárom a G3-t.
A mai gépek technikailag már elég jók képkészítésre, de az ergonómia pocsék.
Átgondolatlan gombok, megfoghatatlan vázak, csapnivaló menürendszer. Vannak dolgok amiket nem mérnökökkel kell terveztetni. Ennél már csak az rosszabb, mikor a merketingesek "terveznek".
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest