Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Hobby elektronika
- AMD FX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HP notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
aginor
üzenetére
Re: 50-200 2.8-3.5 használhatóság.
Lehet, hogy nem a leggyorsabb az AF néhány mai objektívhez képest, de érdemben használhatatlannak nevezni kicsit túlzásnak érzem (~11 500 képet listáz ki a LR evvel az obival nálam, jellemzően AF-fel használtam, nyilván volt hogy peakinggel rásegítettem, de akkor is AF+MF módban volt mindig). Sportot is fotóztam vele több alkalommal is.
Mondjuk az igaz, hogy amikor mozgó túrakenuból próbáltam vízimadarakat lőni, akkor kicsit hiányzott a PL 100-400-am, de ezt a szcenáriót szerintem jogos extrémnek minősíteni...
Sajnos a PRO 40-150-nel nem volt még lehetőségem összehasonlítani (az biztos sokkal gyorsabb), de talán majd egyszer arra is sor kerül...
Amúgy afaik a simának (non-SWD) sokkal jobb az apertúra-karakterisztikája, mint az SWD-nek (itt egy kép maximális rekeszméretről a fókusztáv függvényében). Persze gondolom az SWD-nek meg gyorsabb/jobb(?) az AF-je(?), de azt nem volt szerencsém kipróbálni.
Mondjuk Pana vázon lehet, hogy tényleg használhatatlan az AF a phase-detect AF hiánya miatt, arról nem tudok nyilatkozni. Vagy ha az ember visszamegy (non-micro) 4/3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest