- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Természetesen van ajánlás rá. A nagylátószögű tartó 77-es szűrőmenetig jó, de a látószögre most nem emlékszem. Ugyanakkor a 8-18-nál nem volt baj, a 8-25-nél igen. tehát de, tervezéstől is függ a dolog, mégpedig szerintem a frontlencse görbületétől, és a látószög önmagában nem elégséges infó. És amúgy a lencseprofil nélküli képeken látható, hogy a lencse vignettál elég rendesen, amit a profil tart kordában. Ugyanakkor megint elkanyarodtunk a témától -úgy látszik nem hangsúlyoztam eléggé
-, hogy nem is a vignetta ténye a fontos, hanem a nem szimmetrikus volta. Tegnap nem voltam otthon, de ma este rápróbálom a másik gyűrűt is, hátha csak ez okozza a problémát, valamint felcsíptetem rá a rugós rögzítővel rendelkező Raynoxot (az elvileg behúzza a szűrőmenet geometriai közepére). Meglátjuk, de ennek mindenképpen a végére akarok járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, hogy nem is a vignetta ténye a fontos, hanem a nem szimmetrikus volta. Tegnap nem voltam otthon, de ma este rápróbálom a másik gyűrűt is, hátha csak ez okozza a problémát, valamint felcsíptetem rá a rugós rögzítővel rendelkező Raynoxot (az elvileg behúzza a szűrőmenet geometriai közepére). Meglátjuk, de ennek mindenképpen a végére akarok járni.