- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Billentyűzet gondom van
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Természetesen van ajánlás rá. A nagylátószögű tartó 77-es szűrőmenetig jó, de a látószögre most nem emlékszem. Ugyanakkor a 8-18-nál nem volt baj, a 8-25-nél igen. tehát de, tervezéstől is függ a dolog, mégpedig szerintem a frontlencse görbületétől, és a látószög önmagában nem elégséges infó. És amúgy a lencseprofil nélküli képeken látható, hogy a lencse vignettál elég rendesen, amit a profil tart kordában. Ugyanakkor megint elkanyarodtunk a témától -úgy látszik nem hangsúlyoztam eléggé
-, hogy nem is a vignetta ténye a fontos, hanem a nem szimmetrikus volta. Tegnap nem voltam otthon, de ma este rápróbálom a másik gyűrűt is, hátha csak ez okozza a problémát, valamint felcsíptetem rá a rugós rögzítővel rendelkező Raynoxot (az elvileg behúzza a szűrőmenet geometriai közepére). Meglátjuk, de ennek mindenképpen a végére akarok járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, hogy nem is a vignetta ténye a fontos, hanem a nem szimmetrikus volta. Tegnap nem voltam otthon, de ma este rápróbálom a másik gyűrűt is, hátha csak ez okozza a problémát, valamint felcsíptetem rá a rugós rögzítővel rendelkező Raynoxot (az elvileg behúzza a szűrőmenet geometriai közepére). Meglátjuk, de ennek mindenképpen a végére akarok járni.