Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGee
aktív tag
válasz
PredatorZoli #96635 üzenetére
Ha itt az IB-re gondolsz, már írtam, hogy az IB nem enged margin-ból kp-t felvenni, legalábbis az IBCE tuti nem... én is gondolkodtam annak idején ezen, hogy hogyan lehetne ezt megoldani, sőt erre is terveztem annak idején, de az IB keresztülhúzta a számításom...
Én úgy számoltam, hogy 8%-os elvárt hozamom volt, ha a részvénypiac a felett volt éppen, akkor az ETF-ből adtam volna el, ha alatta, akkor pedig a marginból vettem ki a havi apanázst... Így gyakorlatilag egy hibrid megoldásom lett volna, egy olyan vész opcióval, hogyha pld a részvénypiac nagyon előreszaladt volna (pld +20% a tervezetthez képest), akkor az addig felhasznált margint visszafizettem volna
Én valami ilyen hibrid megoldásban gondolkodnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest