- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
stingy2 #81754 üzenetére
"0,1%-ért nem fogok a Revoluttal szórakozni, mikor napi szinten mozog 1-2%-ot az árfolyam" -> en ezt maskent latom: a 2 dolog független egymastol, ha az egyik X, attol még szerintem érdemes a másikkal is foglalkozni
igy olyan, mintha ezt is mondanád: olyan rossz a valtasi arfolyam (vagy ugyis annyival rosszabb lesz X idö mulva), hogy a költsegevel mar nem is foglalkozommivel többen irtok valtas kapcsani lehetösegröl, par napja meglestem raiff.-nel a netes felületen, nem telefonos appban, hanem laptop-on
a kepen az is, hogy a felületen hol van ez, "egyedi áras deviza konverzió"
különbözö összegekre a HUF -> € konverzio es ugyanakkor ZEN es Revolut appban nehany összegre
ilyen arfolyamok jöttek ki (nyilvan en csinaltam Excelben, nem a banki felület mutatja :-) a felajanlott valtasi összegekböl (tehat a dijak is benne vannak; az persze nem, hogy penz odakerülese vagy kikerülese melyiknel mennyi, pl. ugye ZEN-en is top up dij meg ilyesmik, bankbol kiutalasnak is van dija stb.):
jo lenne, ha K&H es/vagy egyeb intezmenytöl ilyesmit feltennétek, hogy összegtöl függöen hogyan alakul vagy mint a fenti: az arfolyam, vagy mennyi €-t adnak a küönbözö HUF mennyisegek (1m, 5m, 10m 15m, ...30m) esetén, hogy ugrasos-e a görbe, hogy ZEN/Revo-hoz kepest milyen, stb. (fentiben ugye Revo valtasi "fee"-je egyböl ott is van)
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest