Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• avl

senior tag

válasz stingy2 #81754 üzenetére

"0,1%-ért nem fogok a Revoluttal szórakozni, mikor napi szinten mozog 1-2%-ot az árfolyam" -> en ezt maskent latom: a 2 dolog független egymastol, ha az egyik X, attol még szerintem érdemes a másikkal is foglalkozni
    igy olyan, mintha ezt is mondanád: olyan rossz a valtasi arfolyam (vagy ugyis annyival rosszabb lesz X idö mulva), hogy a költsegevel mar nem is foglalkozom

mivel többen irtok valtas kapcsani lehetösegröl, par napja meglestem raiff.-nel a netes felületen, nem telefonos appban, hanem laptop-on

a kepen az is, hogy a felületen hol van ez, "egyedi áras deviza konverzió"

különbözö összegekre a HUF -> € konverzio es ugyanakkor ZEN es Revolut appban nehany összegre

ilyen arfolyamok jöttek ki (nyilvan en csinaltam Excelben, nem a banki felület mutatja :-) a felajanlott valtasi összegekböl (tehat a dijak is benne vannak; az persze nem, hogy penz odakerülese vagy kikerülese melyiknel mennyi, pl. ugye ZEN-en is top up dij meg ilyesmik, bankbol kiutalasnak is van dija stb.):

jo lenne, ha K&H es/vagy egyeb intezmenytöl ilyesmit feltennétek, hogy összegtöl függöen hogyan alakul vagy mint a fenti: az arfolyam, vagy mennyi €-t adnak a küönbözö HUF mennyisegek (1m, 5m, 10m 15m, ...30m) esetén, hogy ugrasos-e a görbe, hogy ZEN/Revo-hoz kepest milyen, stb. (fentiben ugye Revo valtasi "fee"-je egyböl ott is van)

köszi

Új hozzászólás Aktív témák