Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Oppenheimer #36032 üzenetére
Engem nem zavarna ha abba akarsz fektetni, sot, nekem az ugye jo
Es igen, ez az egyik indok, hogy nem irom be, nem kell mindenkinek megszakertenieMiert meghokkento? Igazabol azert irtam, hogy legyen egy masik velemeny is, ne csak mindig az "ETF a kiraly" (amugy sosem tagadtam, hogy kiraly dolog, jo az, nekem is van).
Mennyiben mas az, ha milliokat olsz egy sajat vallalkozasba? Mindig mondjak, hogy vallalkozni kell, ugy lehet meggazdagodni. Hat, sok ember belerokkant penzugyileg mar ebbe...
En ugy vagyok vele vallalkozzon mas, ha tetszik, beszallok. Ha lenne uzleti erzekem, no meg kapcsolati halo se art, es vallalkozoi ambicioim, elinditottam volna a sajat vallalkozasom is amugy. De mivel ezek nincsenek meg, igy hat rabizom masokra.@Mercutio_: Ki mondta, hogy nincs ingatlan? Azt irtam nagyobbat.
@(#36034) Oppenheimer : Mi szamit gyorsnak? Kaszinozni is lehet, vagy binaris opciozni. Nem szandekozom eladni a reszvenyeimet jo par evig. (ETF-nel azert remelem persze gyorsabb).
Kinek mi a vermerseklete. En is ugy voltam vele, hogy hulye lennek egyedi reszvenyekbe fektetni, az ETF a kiraly. Aztan tessek... sokat valtozott a gondolatmenetem par ev alatt. Persze lehet majd ugy fogok erre visszagondolni, hogy tenyleg hulye voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest