- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Üdv urak/hölgyek!
Szeretnék tápot venni, mert a mostani már nem mai csirke (CFT-620s)
A konfigom:
Intel G3420
500gb hdd sata
8gb ddr3 ram
Asrock B85 pro4 alaplap
ASUS GeForce GTX750TI-OC-2GD5Mekkorát ajánlanátok? 500w elég?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
flash-
veterán
elég minőségi tápok pár éve még az enermaxok(enermax beles) tápok voltak.
most akkor mi a helyzet az enermaxokkal(enermax belesekkel)?
azért a full kivül belül enermax tápok még mindig a legjobbak a seasoniccal ha a megbízhatóságot nézzük nem?milyen 550-600 wattos tápot vegyek ha tényleg minőségit(megbízhatót) akarok venni?
(i5-3570k, 1vga -s rendszerre)[ Szerkesztve ]
-
prof.hardver
csendes tag
szóval egy CM V700-as táp,még akkor is jó ha napi szinten 10-15 órát üzemel?
-
MMIX
addikt
Xigmatek Tauro félmoduláris verzió, 500W, 600W. Valószínűleg Andyson belső.
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz Glaz-dozfhut #71692 üzenetére
Ennyi! Kész! Befejeztem! V700 lesz és slusszpassz.
Köszönöm Potzee-nak és Duliee-nak a velem töltött fejfájós órákat, napokat./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
"Tesztlaborunkban a V betűvel jelölt trió legkisebb, de még így is 700 wattos tagja tette tiszteletét, már ebből sejteni lehet, hogy csúcsmodell-sorozatról van szó. Kár, hogy a 700, 850 és 1000 wattos fenevadak mellett nincs emberközelibb, 600 vagy 500 wattos tagja a szériának"
Idézet rudi által írt CM V700 prohardver cikkből.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
prof.hardver
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az alábbi konfighoz ti milyen és melyik tápegységet választanátok?
tehát:alaplap:Asrock 990fx extreme9
cpu:amd fx 8350
vga:asus gtx 970 /remélhetőleg karácsonyra meglepi/
ram:geil 4x8gb
odd:br író és olvasó
hdd:1-1 seagate és wd,500gb és 3 tb háttértárnak
ssd-oprendszernek
venti szabályzó:scythe kaze master flataz összes fogyasztás plusz 30% tartalék biztonságból így lett 630 watt.
a gép nem lesz tuningolva.
Ehhez a a konfighoz ezt a tápot néztem CM V700-as,ez bőven elég neki vagy simán elmegy egy 650-el is.
a lényeg megbízható legyen,moduláris.
ti mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
-
grrpowa
aktív tag
Linkeltem egy képet én azt találtam és azon 2 db van Ugye nem az eladó fogja megmondani nem de azért nem árt ha segít egy kicsit vagy hogy is van ez Szerintem nem véletlen van olyan kérdés a pozitív értékeléseknél hogy korrekt infót adott e a termékről
[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
Met
nagyúr
válasz grrpowa #71681 üzenetére
Ugye azt nem gondoltad komolyan hogy az eladó guglizza ki hogy a gépednek milyen és mennyi csatlakozók kellenek.
Első verzió: megnézed a gyártó oldalán hogy milyen csatlakozói vannak
Második verzió: megkérdezed az eladót hogy milyen csatlakozói vannak a tápnak
Harmadik verzió: megmondod az eladónak hogy milyen csatlakozókra van szükséged"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Potzee
addikt
" Én már feladtam teljesen... "
(#71675) flymiHa tényleg nem sürgős, akkor no para!!!
Olvasgatod a topic-ot, letisztul a koncepció és előbb-utóbb kiderül, hogy milyen tápra van szükséged.
Mire eljön a vásárlás ideje még új modellek is megjelenhetnek, árak is változhatnak.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
grrpowa
aktív tag
válasz Graphics #71679 üzenetére
Oké köszi de AZ ELADÓ MIÉRT NEM ÍRTA HOGY BAZZEG EZ NEM JÓ NEKED csak ha raksz rá átalakítót 803 pozitív értékelése után már csak elvárná az ember hogy korrekt infót adjon
egyébként nekem meg ez alapján a kép alapján tökre úgy tűnt hogy 2db 6 pines cstija van[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok vettem egy XFX-pro 450w tápot az eladónak leírtam a configot amibe kéne rávágta hogy ez bőven elég nekem erre 1db 6pines tápcsati van nekem meg 2db kéne a mennyire járható az a Molex-6pin átalakító nem lesz gáz belőle
0631 7710098
-
sonny007
tag
Sziasztok!
Gép fejlesztésben gondolkozom. Egy ilyen konfigot szeretnék majd a későbbiekben összerakni. Tehát nem egyszerre, viszont tápot olyat szeretnék ami nem horribilis összeg viszont a konfig elfog futni rajta.-Processzor: Intel i5 4440 v. 4460.
-Alaplap: ASRock B85M PRO4
-Ram: 1x8gb + későbbi ram bővítés ha kell. 1600mhz-es.
-HDD: 500GB SATA2
-VGA: középkategóriás 25-30K közöttit.Tápra olyan 10-15K-ra gondoltam MAX!
Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Potzee
addikt
-
flymi
addikt
válasz Potzee #71674 üzenetére
Én már feladtam teljesen...
Természetesen az lenne a legjobb, ha:
-moduláris
-minőségi belsős
-gold minősítésű
-600-650W teljesítményű
-sok év garis (5-10 év)
és nem túl undni lenne (gondolok itt színes keretes, stb...)Valakinek még ötlet?
-
Potzee
addikt
Az előd modell ráncfelvarrott változata, paramétereiben semmi változás.
Nekem a 4 részre bontott 12V-os ág miatt nem kellene...nem probléma az osztott ág, de egy nagy étvágyú VGA kártya lefekteti a tápot, ha elfogy a kraft a neki szánt 12V-os ágból. Ebben az esetben mókolni kell egy kicsit, hogy két ág táplálja a videokártyát.
Kis fogyasztású konfignál nem számít az osztott ág, de 650-700W környékén szerintem szerencsésebb, ha egybe van.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
flymi
addikt
válasz Potzee #71669 üzenetére
EVGA SuperNova 650 G1?
(120-G10650-XR)
New!!!
FSP belsős
636 W
10 év gari
80 Plus Gold certif. pendingEz esetleg beválhat 700 alatt? Ez annyira új, hogy "értékelés alatt" áll, tehát még nem kapta meg a gold minősítést.
NEX650G-nél mi a bánatom az a fém foggantyú? Nemgyerebe... kép
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz Potzee #71669 üzenetére
Nekem akkor ad nagyon halk cicergő hangot a 850-es, ha áram alatt van a táp, de nincs bekapcsolva a gép. Bekapcsolás után abba is hagyja rögtön, pedig alig van terhelve. Asbee ugyanilyen tápja sosem cicereg, én kifogtam egy cicergő példányt. De amúgy alig lehet nálam hallani ezt a cicergést, nagyon kell hallgatózni. A telóm töltője is cicereg amúgy.
-
Potzee
addikt
válasz grrpowa #71667 üzenetére
Enhache belső, golyóscsapágyas ADDA venti, tehát abszolút vállalható darab.
A négy részre bontott 12V-os ág 420W teljesítménnyel bír.
Íme, egy teszt róla.(#71668) flymi:
Egy kis cicergésen azért ne lepődj meg...
Ez a jelenség nem márka vagy típusfüggő, példányonként vagy előjön vagy nem, de alulterheléskor lehet ilyet tapasztalni.[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
flymi
addikt
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok ez a táp NesteQ X-ZERO ASM 500 Watt jó táp nem igazán halottam még ezt a márkanevet
0631 7710098
-
MMIX
addikt
válasz atus72 #71665 üzenetére
Add oda egy tápmesternek, aki talán rendbe rakja ezt a hamis kondis, rossz minőségű tápot, vagy garanciáztasd le.
Ez a Sharkoon által is elismerten gagyi táp. (megszüntették a forgalmazását).Mivel én nem akarom, hogy mindenáron pénzt költsél, egy próba táp azért jó lenne.
A fagyások a gagyiság és a hamisított kondenzátor "Rubycon" is okozhatja. Nem hiszem, hogy az a kapcsoló valami tervszerű extra lenne.Hivatkozhatsz a belinkelt tesztre, hátha meghatja a garancia ügyintézőt.
[ Szerkesztve ]
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Misztikum van vagy fáradt vagyok már, vagy mindkettő...
Van egy Sharkoon SHA350M tápegységem, a konfig semmi extra:
ASUS H87M-E, i3-4340, Samsung 840 SSD (alaplapi vga), 2x2GBAzonkívül hogy összevissza fagy a rendszer van egy olyan jelenség amivel nem tudok mit kezdeni, Neveztesen a tápegység ki-be kapcsoló gombja ami elvileg a 220-t kapcsolná olyan mintha nem működne rendesen, vagy ezek a "modern" tápok valami külön életet élnek?
Ha megy a táp és kikapcsolom a kapcsolóval akkor is megy tovább és simán eltudom indítani a gépet, az alaplapon világít is egy készenléti led. Sokáig azt gondoltam hogy esetleg ekkora puffer kondi lenne benne de ez nem lehet mert nem akar kikapcsolni holott a tápkapcsoló kikapcsolt állapotban van.
Valaki szívott már ilyennel?
Ha kihúzom a konnektorból akkor egy idő után az alaplapi led elalszik és ilyenkor mindenképp a tápkapcsoló rendesen on állásba kell kapcsolnom hogy elinduljon bár már olyan is volt hogy elindult meg leállt a proci ventillátor meg a ház ventilllátor. valami nagyon nem kerek...
Azért fontos mert lehet hogy az egész rendeszer összeomlást ez a szar okozza csak nincs nálam másik táp amivel kipróbálhatnám, persze ha tudom hogy szar akkor veszek egy újat.
Segítségeteket előre is köszönöm.
A: -
törölt tag
válasz Glaz-dozfhut #71655 üzenetére
Mondjuk az is kb. ugyanannyiba fáj, mint a full Seasonic.
Tehát hexa tápok ajánlhatóak, vagy az "inkább ne" kategória? -
Potzee
addikt
válasz Glaz-dozfhut #71657 üzenetére
Sőt!
Talán egy kicsit túlárazott...
pl. a HCG 520M drágább, mint egy Seasonic M12II 520W...
Azért...na![ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
jól hallottad és igaz, amit találtál az igen aktuális és az is marad
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Potzee
addikt
Igen, az Antec HCG széria is Seasonic belsőre épül.
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Vidual001
tag
válasz Graphics #71637 üzenetére
Jólvan, nem értek én ehhez annyira, mint ti!
Most 2 évre van tápom, a Kolinkot fénytechnikához felhasználom (+12 V ledekhez tökéletes )
2 év múlva majd veszek 15-20 ezerért, de azt nem ennyire kapkodva, hanem tényleg rátok fogok hallgatni!És egyébként teljes mértékben igazatok van. 3-4 éve mikor összeválogattam a cuccokat, akkor csak a komponensek össz fogyasztását vettem számba, és ehhez választottam Wattban megfelelő tápot. (Ha jól informáltak, akkor a teljes fogyasztás kétszeresének kell lennie a tápnak. Tehát ha pl a komponensek össz fogyasztása 250 Watt, akkor az a legjobb, ha a táp 500 Watt.)
Szóval nem foglalkoztam a márkával, típussal, alkatrészek minőségével, stb.. Egészen addig, amíg ebbe a témába nem irányítottak!Köszönöm a tippeket, tanácsokat, észrevételek Potzeenek és Dulieenek!
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
törölt tag
FSP HEXA szériából milyen az 550-es?
//Nem készülök azt venni, csak úgy érdekel, valahol gyik.hu-n láttam ajánlva, és rájöttem, hogy nem tudok róla semmit...
De ha már idejöttem a topicba: Seasonic M12 II 520W-on kívül ugye keresve sem találhatnék megbízhatóbb moduláris tápot hasonló teljesítmény mellett? -
jim bcs
nagyúr
válasz rayoliviero #71650 üzenetére
+ ha az nvidia ilyen fogyasztásokat produkál mint a Maxwell esetében akkor akár Quad SLI-t is simán elbír
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
rayoliviero
veterán
Nekem azt mondták, amikor az EVGA Supernova G2-t készültem venni, hogy 20% terhelés felett közel max hatásfokon megy. Engem amúgy nem is érdekel az ilyesmi. Csak az, hogy megfeleljen a feltételeimnek, és a 850-es Supernova felelt meg, így simán azt választottam.
-Reális áron volt, talán 32500-ért vettem (már drágább sajnos).
-Teljesen moduláris, kábelek harisnyázottak (nagyon sok kábel jár hozzá amúgy).
-Kisebb terhelésen be sem kapcsol a ventije, így néma.
-Az Ipon 10 év garit adott rá, plusz az EVGA is 10-et regisztráció után.A Cooler Master V700, ami még nagyon tetszett, az drágább volt akkor és arra "csak" 5 év gari volt, azért választottam az EVGA-t. A kisebb 750-es Supernova G2-t pedig azért nem éri megvenni, mert minimálisan olcsóbb a 850-től, garit pedig 1 évet ad az Ipon.
És nem érzem semmi hátrányát, hogy a 850-es tápom alig van kihasználva. Csak előnye van, mert ha a jövőben bármit is veszek, el fogja bírni, nem beszélve a 10 év bolti és gyári gariról.
-
flymi
addikt
válasz Potzee #71648 üzenetére
Ekkorára biztosan nem lesz szükségem.
Jól van, leszálltam a témáról. 650W, legfeljebb 700W amit nézni fogok. Ha nem kínzom a gépet akkor mondjuk ennek a felét ha eszi. 50%-on igencsak jó hatásfokkal dolgozhat egy Gold táp.
Így lesz akkor, köszönöm! Mondjuk ha nyerek a lottón, akkor nem is kérdés, hogy SLI és Platinum táp!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Potzee
addikt
A full moduláris tápnak nem látom értelmét...az alaplapi 24pin-es és a CPU 12V-os (4 vagy 8pin-es) csati egészen biztosan kell, tehát elég, ha a perifériák tápkábelei a lecsatolhatóak.
1x CPU és 1x VGA még nem atomerőmű...ha SLI / CF rendszert akarsz a későbbiekben, akkor gondolkodj CM V 700-ban, EVGA G2 750W vagy 850W-ben, de szerintem még te sem tudod, hogy igazán mit akarsz...és így kurva nehéz tápot ajánlani, pláne 6-7 évre előre.Tessék, atomerőmű mellé: [link]
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz Graphics #71643 üzenetére
XFX nem moduláris
Super Flower sem
CM tetsztjében a PASS az az "éppen ajánlott" rövidítése? Fél moduláris, ami már majdnem üti a mércét...Nem adom fel egykönnyen...
Vagy akkor mit pakoljak plusz a gépbe, hogy atomerőművet tehessek be?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Potzee #71644 üzenetére
Hááá' most érted,
MEhet felőlem az 650-es is ,de kicsit overkillnek érzem
i5-i7 rángatva se fog 130W-nál többet kérni, a VGA meg eszik 230W-at ha meg van hajtva rendesen.
A többi sallang meg 30-40W plafon.
Ez így 400W. Ezt egy 550-es is elkerget lazán ,főképp szerintem az idő jelentős hányadában félfüstön se megy majd a gép
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bookninja #71639 üzenetére
IGazából még az 1500-as Corsair AXi-ben is HongHua venti van tán ,csak Corsair-re pingálva.
Az XFX XTR is egy Honghua ventit kapott. Fluid Dynamic Bearing-es. Hogy ez mennyire tartós. sok év garival adják, majdcsak
@flymi: Akkor engem is ezért zaklatsz?
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz Potzee #71638 üzenetére
Engem érdekel Potzee, ezért is zaklatlak egy ideje privátban! Meg, hogy az idegeidre menjek...
Én a legjobb minőséget akarom, hogy aztán 5-6 évig ne kelljen aggódnom. Utána úgyis csere. Ezért a full moduláris 80+ gold igény sok-sok év garival. Ja és ilyent ezért nem találni 600W környékén jó árban.../// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Vidual001 #71634 üzenetére
Nem a súly határozza meg:
A régi tápok nehezebbek "mervótbenneanyag" ez f.szág Azért nehezebb ,mert Passzív PFC vasmagos tekercsének nehezebb a súlya, és régebben a szarabb hatásfok miatt több borda kellett a hő elvezetéséhez.
Jelen korban viszont jó hatásfok melett kisebb bordák is mehetnek a tápokba és az aktív PFC-nél nincs akkora súly.
Kár volt megvenni. 1-2 nap ide vagy oda...
-
Potzee
addikt
válasz Vidual001 #71634 üzenetére
Hát, akkor végképp nem értem a mostani vásárlást!
Nem mondtam, hogy egy jó táp, amit vettél!
A lényeg, hogy egy fost cseréltél egy szarra...
(a szarnak legalább már van állaga, de még mindig büdös van...)Hamarosan proci + alaplap + hűtő cserét tervezel...akkor miért nem tudtál most egy normális, fasza tápot venni +2-3k -val drágábban?
Ha ma kell a PC, hát, akkor még ott a Kolink...eddig is az ment, nem?...
Hát, akkor még megy egy-két napot...az már nem számít...ehhh"Kolink pl nehezebb valamelyest"
Ez egy hülye tévhit, hogy a táp tömege határozza meg a minőségét!PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Vidual001
tag
válasz Potzee #71632 üzenetére
Akkor jó! Köszönöm!
Karácsony környékén tervezem a proci + alaplap + hűtő cserét, és ha esetleg marad némi pénzem akkor egy komolyabb Analóg hangkártyát is szeretnék. Ráadásul a mostani házam is egyedi, úgyhogy nagyon nem szeretném ha valami véletlen kigyulladna.Gondoltam, hogy ezt a tápot nem kellett volna megvennem, mert elég könnyű (Kolink pl nehezebb valamelyest), de sajnos ma mindenképp kellett a PC.
Köszönöm mégegyszer!
-
bookninja
tag
az ong hua ventikrol lehet tudni valamit? minoseg, csapagyazas, stb. gugli nem igazan dob talalatot.
-
-
Vidual001
tag
válasz Potzee #71629 üzenetére
Igen, tudom, hogy senki sem javasolta. Sajnos nem tudtam mit venni, mert ahogy írtam, csak noname tápok voltak (WestEnd --» 220Volt üzlet + Örs Vezér Tere --» Árkád --» E-Digital) Mindkét helyen ugyan azok a tápegységek voltak. Illetve az Árkádban csak ez volt, és egy másik CoolerMaster 500 Wattos.
A lényeg, hogy nekem ma kellett a gép, és a régi tápomnak az alaplapi kábelei nem értek el az alaplaphoz a mostani alsótápas házban
2 évet kibír ez a táp rongálás nélkül?
Köszönöm az eddigi válaszaidat is!
-
Potzee
addikt
válasz Vidual001 #71628 üzenetére
A CoolerMaster egy matricázós cég, nem gyárt tápokat, hanem különböző OEM gyártóktól vásárol és ezeket a cuccokat a saját neve alatt forgalmazza. Van közöttük szuper holmi van kevésbé jó és van kifejezetten szar is...ez az Elite Power 600W RS600-ACABM...hát, nem tartozik a legjobbak közé...CWT elektronikára táp, ami csak a nevében 600W, aztán jó ha bír 400-at a két 12V-os ágon.
Mindenképp jobb, mint a korábbi Kolink, de ezt senki sem javasolta volna neked megvételre...gyakorlatilag hiábavaló volt a korábbi eszmecsere...Itt 10 db van az XFX 450-ből, szerintem LEC-nél is kapható, a HEXA 500+ -an k utána sem néztem, de biztosan kapható pl.itt
[ Szerkesztve ]
-
Vidual001
tag
Sziasztok!
Ezt a tápot vettem meg végül, mert a korábban említett FSP Hexa+ 500 W és XFX Pro 450 tápokat sehol sem találtam.
Vélemények? Jó ez a táp? Kolink CHS-450 helyett vettem, mert arra azt írtátok, hogy kaka a belseje.
Volt még pár darab, amit tudtam volna venni, mert volt készleten, de azoknak a márkanevét még soha sem hallottam.
A Cooler Master pedig a szememben elég jó márka.MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
-
flash-
veterán
UdvAz lennek a kerdesem hogy az alábbi vga-k hoz elég számonra az enermax pro 425w táp?7970 Ghz edition;R9-280x
Konfigom:i5-3470k(4ghz-re húzva)6gbddr3 1600mhzAsrock Z75 pro3Samsung 830 SSDSamsung hd103SJ 1TB HddSamsung 500GB HDDNec 7261s dvdRWChieftech crd 601 2.5 kártyaolvasóAsus Xonar D1hangLingsys wmp54g Pci wlanJelenleg ez a konfig Gigabyte gtx 460 1gb oc val rendesen megy ,minden oké.
-
Dexar007
veterán
válasz Graphics #71614 üzenetére
Köszi!
Erdemes vele foglalkozni? Igazabol olyan,hogy naponta par percre szolal csak meg,addig semmi hangja sincs szinte.Vagy esetleg szedjem szet es fujjak ra egy kis wd40-et?
Garija sajnos mar lejart mivel hardverker 2 evet adott ra csak,aminek februar ota vege.Give me your cum,bull!
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
i5-4440 és GTX970 mellé (+2HDD ill. 1SSD) ugye elég egy Corsair CX 430W Bronze táp?
Ha nem szükséges, nem vennék újat...
Köszi előre is!"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
-
Vidual001
tag
Sziasztok!
Potzee kollega mar utbaigazitott, de szeretnek meg segitseget kerni!
Xfx pro 450 vagy fsp hexa+ 500? Szempont:
Hosszu alaplapi csatik kabele
Es a tobb kabel is hosszu legyenHa valaki tud jobbat es megfelelot irhat olyat amit holnap megtudok venni + hasznalni
Amd athlon 3magos 2.4 ghz ezt majd cserelem karacsony korul
Asrock n68-v Szinten csere
Asus hd7790
Komolyabb asus hangkari szinten lesz benne
Bitfenix shinobi haz15 ezer kb a tapra. (Bocsanat, tabletrol irok)
-
McSico
senior tag
Szevasztok!
Kinéztem egy XFX PRO450W tápegységet, mivel elég sok jót hallottam róla, meg jobb helyeken 5 év gyári garral adják, és ha minden igaz akkor Seasonic a bele.
De azért megkérdezem a ti véleményeteket is.
Mik a tapasztalatok vele? Elég stabil és megbízható? Vagy ha kerülendő akkor mit tudnátok helyette ajánlani?"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
depzoo
tag
sziasztok!
tap ajanlatot kernek kovetkezo konfighoz:
amd fx 6300 (lehet hogy huzva is lesz de inkabb nem)
msi r9 270x (allitolag 180w terhelve, 2x 6 pin)2 db hdd + 1 ssd
minel olcsobban szeretnek kijonni es nyugodtan szeretnek lenni nem a tapot szagolgatni amig hasznalom hogy vajon most langol-e eppen.
Ryzen + Vega (?)
-
HunLogin
csendes tag
Sziasztok!
Egy tápot keresek a számítógépemhez.
Specifikációk: Fx 8350 ( 4.8Ghz re akarnám húzni vele)
R9 280x Toxic (eszik mint az állat)
M5A97 Evo R2.0 alaplap
Keret: 25k -
Dexar007
veterán
Sziasztok!
Adott egy xfx pro 650w-os tap. Elkezdett ciceregni a ventije.Hardvker szerint 2 ev gari jar,dobozan viszont 5 ev all. Most hova forduljak?Give me your cum,bull!
-
Emi1986
tag
Sziasztok!
Erről a tápról mi a vélemyényetek?
Spire atx 420w e1 psu
Az alábbi konfigot kéne vinnie:
- Alaplap: Gigabyte GA-H61M-S1
- Processzor: i5 3330 3470
- RAM: Kingston KVR16N11S8/4
- HDD: WD 1TB WD10EZEX
- DVD-RW
-VGA: ASUS ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 PCIEVárom válaszotokat.
Üdv: T
-
flymi
addikt
válasz rayoliviero #71604 üzenetére
Jólvanjólvan, én sem mondtam, hogy xar!
Csak megemlítettem, hogy a védelmeknél nem láttam a sorban az OTP-t. Attól még jó árban van és kiváló táp!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
rayoliviero
veterán
Nekem EVGA Supernova G2 850 van. Nem tudok róla semmi negatívat írni. 10 év gari van rá Iponos + még gyári is. Szóval, hogy hiányzik belőle a túlmelegedés védelem mit számít, ha ennyi gari van rá.
Ha sz@r lenne, nem hiszem, hogy Jonnygurun 9.9 pontot kapott volna. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Megjött az új táp xfx ts 550. A két csati közül mindegy melyiket dugom a lapra ( 2x4 pin, vagy 8pin )?? A lap ilyen
Egyébként miért nem egyformák ??Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Erről a tápegységről mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest