- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
válasz rayoliviero #70499 üzenetére
Ráadásul a G1 még 4x 12V-os ággal bíró FSP belsőre épül...a G2 már az egybe 12V ágas Super Flower belsőre. Utóbbi a jobb (pláne tuningnál CF/SLI-nél)
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
jim bcs
nagyúr
válasz Crendless #70495 üzenetére
(#70494) szasanyi
azok ott nagyon komoly tápok DE!!! bocs azt nem láttam hogy dvga nem lesz vagyis elsiklottam felette, így SEASONIC G Series 360 vagy SEASONIC S12 II 430W ha lesz egy kisebb vga később(#70495) Crendless
majd ha írsz egy keretet megmondjuk[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Crendless
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ehhez a konfighoz milyen tápegységet ajánlanátok?-AMD Athlon II X4 750K
-ASUS F2A85-V PRO
-GEIL 8GB Black Dragon DDR3 1600MHz CL11 KIT
-SEAGATE 1000GB Barracuda
-Gigabyte R7 260X 2GB DDR5 OCGV-R726XOC-2GDSegítségeteket előre is köszönöm
-
Lentar
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Szeretnék venni egy új videókártyát( asus gtx 260) és azt szeretném megkérdezni hogy a lentebb írt táppal működni fog-e?
Ilyen konfigom van jelenleg:
AMD Phenom 9550
8GB ram 800 MHz
500GB HDD
Radeon HD 4670 512 MB
Chieftec GPS-450AA-101A.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.: Lentar -
jim bcs
nagyúr
válasz szasanyi #70491 üzenetére
táp:
XFX TS Series 550W Bronze vagy FSP Raider 550hdd:
WD Red 1TB (WD10JFCX)
WD Blue 1TB (WD10JPVX)
WD Blue 1TB (WD10SPCX)a házat rád bízom:
BITFENIX Phenom Mini-ITX
BitFenix Phenom M Micro-ATX
BITFENIX Prodigy
ZALMAN M1
FRACTAL DESIGN Node 304
Cooltek Coolcube Mini
Cooltek Coolcube
Corsair Obsidian 250D
Cooler Master N200
Fractal Design Core 1100[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz jim bcs #70490 üzenetére
Ha az egyik picit kevesebb, annyival lehet több a másik de 40k-nál semmi esetre sem lehet több a kettő együtt! Ez a maximum keret, így ha kevesebb az nem baj, mert nem KELL elkölteni ezt sem ha nem muszáj.
SSD + HDD már meg van (volt) tehát az nem kérdés.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz jim bcs #70488 üzenetére
A konfigom még nem végleges, de valszeg ez lesz:
- Gigabyte GA-Z97N-GAMING 5 (mielőtt kérdeznéd azért Z-s, mert 3 hetesen 20k lenne amúgy ebben gondolkodtam )
- i5-4590 BOX
- Corsair 2x4GB DDR3-2400 (ez meg azért, mert alig több mint az 1600-as)
- dVGA nem lesz, de ha később mégis akkor is csak egy középkategóriás típus
- Samsung 840Pro SSD + WD 1TB HDD
- Samsung SH-224DB/BEBE
- házban nem akarok kicsi ITX-est, se nagyon drágát eddig ebben gondolkodok leginkább (ez nyilván nem fontos infó a tápválasztáshoz csak azért írtam, hogy egyrészt teljes legyen a kép másrészt hátha van erről (is) infó pro és kontra) -
jim bcs
nagyúr
válasz rayoliviero #70483 üzenetére
(#70483) Gazsi00
Vedd az EVGA SuperNOVA G1 650W-ot, simán be kell férjen.(#70485) szasanyi
Írj egy keretet és hogy mihez kell. A modularitásért fizetni kell tehát lehet hogy fix kábeles lesz.[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Melyik Seasonic táp a jobb, újabb, modernebb stbstb.?
G Series 550 vagy S12G 550"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
szasanyi
félisten
Üdv tápguruk! Corsair CS450M tápról tapasztalat van-e? Nem a specifikációk érdekelnek, azt én is elolvastam, hanem zajszint, minőség és tartós(abb) használatról szóló infók érdekelnének. Illetve az is, hogy van-e jobb alternatíva (akár kisebb, csak nem találok hasonlót 450W alatt, ami árban is jó) ennél? Néztem a szinte azonos árban lévő Seasonic G360-at ami tökéleset választás lenne, ha moduláris lenne... bár még így sem vetettem el, viszont a G450 túl sok de főként túl drága nekem.
Szóval tapasztalatokat, véleményeket ps.! -
bluyoo
nagyúr
válasz rayoliviero #70483 üzenetére
Szerintem nem lesz gond [link]:
"Supports PSU's with a depth of maximum circa 170mm, when using bottom 120/140mm fan location. When not using the bottom 120/140mm fan location, the case supports also longer PSU's, typically 200-220mm."
De hát mérd le.
A táp meg [link] "85mm (H) x 150mm (W) x 180mm (L)"
Amúgy valóban árul az iPon 1év garival EVGA tápot pl.: SuperNOVA 650 G1 Power Supply-t.
Nemrég írtam is hogy "érdekes" .... [link].Bazinga!
-
rayoliviero
veterán
válasz bluyoo #70482 üzenetére
Igen.
És még az a kérdés, hogy befér-e a táp a Fractal Define R3 házamba? Valaki írta a múltkor, hogy vett valami tápot és nem fért be a házába. Ebből a Fractalból sajnos kinézem, hogy nem fér bele, videókártya is éppen belefért, már egy nagyobb nem férne bele.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz rayoliviero #70481 üzenetére
Tényleg.
A 10év garifutáros kiskergari kényelmesnek mondható.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz rayoliviero #70478 üzenetére
Hogyhogy kamu?
Idáig mindenre annyi garit kaptam ami ki volt írva (vagyis 2X még többet is), garanciafutárral együtt.
Az aquaban még +2évet is vehetsz rá, 15800Ft-ért.(#70481) Gazsi00
Más írta? A minimum hogy dobok egy levelet az üzletnek ... De ha ki van írva hogy "10 év gyári garancia" akkor szerintem nem kérdés.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Potzee
addikt
válasz rayoliviero #70476 üzenetére
Nem tudok jobbat 36-38k környékén, mint a V700 vagy a SuperFlower beles G2.
A platinum hatásfokú hybrid Seasonic -ok [link]
aranyárban 2x ennyiért.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz rayoliviero #70474 üzenetére
"EVGA Supernova G2, az tíz év garis, De ha elromlik, akkor küldhetem külföldre, az plusz költség és macera, így nem nagy kedvem van hozzá." Tíz év kiskergari [link], [link], miért kellene külföldre postázni?
Bazinga!
-
Potzee
addikt
válasz rayoliviero #70474 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
Cooler Master V700-ban, ahol néztem mindenhol három év gari van, eddig öt volt. Pedig már elgondolkoztam rajta. Ahogy nézem nincs egy normális táp, még 40 ropit közelítő áron sem. Egyedül az EVGA Supernova G2, az tíz év garis, De ha elromlik, akkor küldhetem külföldre, az plusz költség és macera, így nem nagy kedvem van hozzá.
Mindenhol három van a V700-ra, még néztem vagy tíz népszerű boltot.
Ha levitték a garit, akkor az árat is levihették volna vagy 30-ra. Így még nem veszem. Inkább kisebb Seasonic akkor.[ Szerkesztve ]
-
Den
veterán
Amatőr kérdés, de ugye a tápot élére állítva is be lehet építeni? (nem látom okát, hogy miért ne lehetne, de biztos ami biztos..)
www.simson4t.hu
-
rayoliviero
veterán
válasz Potzee #70471 üzenetére
Mintha a Seasonic honlapján azt írta volna, hogy nincs egyben és ott nem is volt 520-as, de az életben van elvileg.
Ez az egy táp van, ami 5 év garis, megbízható és full moduláris, 20-25 között van. Vagyis ha valaki tud mást is, az megoszthatná velem. XFX Xtr már nem kapható. -
HREH
senior tag
válasz rayoliviero #70468 üzenetére
Itt szerintem valami elírás lehet, ugyanis M12 EVO szériából nincs 520W-os, csak 620, 750 ill. 850-es variánsok. Ezek egybenhagyott 12V-os ágú tápok, a sima (nem EVO) M12 szériának van kettébontott ága.
(#70469) Gazsi00 Ez engem is érdekelne, ugyanis nagyon korrekt táp, Iponnál remélem lesz hamarosan.
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
rayoliviero
veterán
Szerintetek ezt megéri? Sajnos is a 12V-os talán nincs egybenhagyva.
-
vittorio7
őstag
-
Warriner
csendes tag
válasz Balathruin #70460 üzenetére
Valami hasonló ebben az árkategóriában, ami ajánlott lenne?
-
Warriner
csendes tag
Chieftec 400W tápegység iARENA (GPA-400S8)
Ez a táp mennyire ajánlott? -
khes
tag
Sziasztok. Keresnék egy megbízható tápot az alábbi paraméterekkel:
- Legalább 750W, de nem több, mint 850W
- Lehetőleg moduláris/fél moduláris
- 30K ft körül legyen, bruttóbaKöszi.
-
Den
veterán
Elnézést, ha triviális, sokszor megválaszolt kérdést teszek fel, de évek óta nem követem a pc-k fejlődését, asztali gépem tíz éve nem volt. Most próbáltam saját erőből kiművelődni tápügyileg, de olyan nagy a kínálat és annyit változtak a dolgok, hogy még a jó táp ajánló listától is szédülök .
Egy tápot szeretnék venni, de nem pc-hez lesz, hanem 3d nyomtatóhoz. A nyomihoz egy külső "tégla" tápot adtak, ami 100 wattos, és iszonyat lassan fűti fel az asztalt. 50 fok még tíz perc alatt megvan, 70 fok már háromnegyed óra, abs nyomtatáshoz szükséges hőfokot pedig elérni lehetetlen. Láttam, hogy sokan lecserélik atx tápra, ami azért is lenne jó mert az öt voltos ág táplálhatná a raspberry pi-t, ami a nyomtatót eteti adatokkal.
Amit sikerült utánaolvasással tisztáznom... Vannak már dc-dc tápok, ami nekem jó lenne, tekintve hogy elsősorban a 12voltos ág lesz terhelve, tehát jó hogyha a táp az ereje nagyját ott tudja leadni. A másik számomra új dolog a moduláris tápok léte, ami szintén előnyös, mert a fölösleges ágak nem foglalják a helyet.
Tehát amire szükségem lenne:
-3-400watt
-dc to dc felépítés
-modularitás
-legyen halk
-legyen biztonságos, hogy ne gyújtsa fel a házat
-és ha LEHET férjen bele 10k-baA kívánságlista rugalmas elemei a modularitás, és az ár. Tehát ha a modularitás jelentős felárral jár, akkor megbélélek a kihasználatlan kábelrengeteggel, illetve ha indokolt, lehet több 10k-nál, de azért húszezernél ne legyen több
Előre is köSzónöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
www.simson4t.hu
-
pcgamer01
senior tag
Itt egy remek teszt róla,ami kimutatja hogy Furmark alatt a rendszer össz fogyasztása ~270W.(6850-el)
Eztegy 130W-os I7-920-al mérték neked az Fx 95W-ot eszik,szóval szerintem bírni fogja,de mindenesetre várd meg egy szakember válaszát.(én ennyit tudok mondani)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
Andrew.f79
csendes tag
Kérdésem hogy a következő konfighoz elegendő-e egy 160W Pico PSU 215W külső adapterrel ?
Nem lesz külön videokártya, processzor tuning nem lesz.i7 4790k vagy i7 4790 vagy i7 4790S vagy i74790T
Noctua NH L12
MSI Z97i mini itx
2 X 8 GB Geil evo leggara 2400MHz
256 GB SSD Samsung 850 pro
4 TB 3,5" WD red, vagy 2 TB 2,5" WD green - jobban örülnék a 4 TB-nak
Bluray íróA lehető legnagyobb processzort venném meg amit ebben a konfigban stabilan elbír a táp.
Ha játszani akarok majd akkor persze váltani kell egy 500W+ tápra + videokártya, de nem
hiszem hogy lesz játékra használva a gép. -
ló úr
őstag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem h a gépemben vga-t akarok cserelni, a tápom elég lesz e hozzá??
A gép: FX 4100, MSi 760 gm fx, Seagate 500 gb, kingston v300 60gb. Jelenleg egy Asus hd 6670 1gb gddr5 van benne, ezt akarom egy HD 6850/70 re cserélni. A táp egy Seasonic SS 350-et táp. Elbírná e az új vgat?"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Egy kicsi teljesítmény igényű irodai gépbe, keresnék megbízható, csendes tápot.
Ezt néztem ki.
Jó lesz ez nekem? Ha nem, akkor mit vegyek 10-15e Ft körül?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Jótékonykodtam kicsit öcsi kapott egy gépet karira azóta az megy szinte éjjel nappal gondoltam átnézem.(igaz ezt megtiltották )
Ez a darab volt benne..
Na nekem se kellett több szekrényből vettem is elő a tartalék FSP tápomat.
Ebben annyi pozitívumot láttam hogy Yate Loon venti van benne[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
Viperator
őstag
válasz jim bcs #70432 üzenetére
Tegnap megrendeltem 50.000 Ft helyett 30.000 Ft-ért. Lásd akció és a többi árak. Remélem megérkezik.
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
jim bcs
nagyúr
szerintem egy jó Gold bőségesen elegendő, de ezt már neked kell eldönteni
az enyémnél non-k proci alatt még nem indult el a venti, 3570K-nál is épp hogy forgott de hallani sose hallottam
[ Szerkesztve ]
-
-
Rica
senior tag
válasz beroch #70434 üzenetére
Vidd ra a kurzort az adott szabvanyra ezen a linken, es pontosan lathatod, hogy milyen hatasfokot kell teljesitenie egy tapnak adott terhelesek mellett ahhoz, hogy megkapja a tanusitvanyt. E mellett azert van meg boven mas jellemzoje is egy jo tapnak. Konkret tipusok kozul kell valasztani, ahhoz meg kapsz itt segitseget a hozzaertoktol.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Rica
senior tag
válasz jim bcs #70428 üzenetére
Lesz a hazban vagy 10 venti, attol nem felek, hogy a tape lesz a leghangosabb. Ugy ertettem, hogy a tapon sosem sporoltam, most eletem legdragabb konfigjat keszulok osszerakni, a sok szep cuccot pedig a legjobb orzo-vedore akarom rabizni
-
jim bcs
nagyúr
-
jim bcs
nagyúr
válasz Viperator #70431 üzenetére
XFX TS 550W Bronz ~20k vagy
FSP Raider 550 ~18kés legyen GTX 760
ha esetleg egy H97-es matx lapot néznél a Z-s atx helyett mert hogy oda az való, azon is spórolnál nem keveset, minek neked egy 50k-s lap sima proci alá így mehetne a jobb táp és még maradna is
[ Szerkesztve ]
-
Viperator
őstag
Szia! Ismét jelentkezek, pénzszűke miatt nem fontos a drága táp (pl XFX XTR 550), elég nekem egy középszerű is, nem vagyok nagy gamer, csak egyszerű (főleg CAD tervezés, videó konvertálás és képszerkesztés, stb.). Tehát elég lesz a XFX TS 550 vagy XFX PRO 550 vagy bármilyen más táp (amit tudtok ajánlani, a jóból) az alábbi konfig (leendő) szerint:
Asus Z97-Pro, i7-4790, GTX 760 (vagy Radeon 7950 vagy 7970), VGA-ből csak 1 db lesz. Lesz benne 1 SSD, 3 HDD és 1 ODD is.Nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
beroch
tag
az lenne a kérdésem hogy a corsair tápoknál pl CX600M nél az M betű az a modulárist jelenti?
-
jim bcs
nagyúr
válasz netneo #70426 üzenetére
(#70426) netneo
írj már egy max keretet, addig ne várj semmit, vaktába elég nehéz ajánlani valamit is, ha odanyesek egy 70k-s tápot attól hanyattesel(#70427) Rica
hááát nem és valamit valamiért, nyílván nem véletlenül annyi amennyi, ha mégse tudnád megemészteni akkor van olcsóbban Seasoinc és EVGA, a venti hangjától ne félj azt soha nem fogod hallani[ Szerkesztve ]
-
Rica
senior tag
válasz jim bcs #70299 üzenetére
Ugy nez ki, hogy ebben a kategoriaban nem nagyon lehet a Seasonic Platinum 660-asnal jobbat talalni. Az ara nyilvan borzalmas, de amit epitek, annak a legjobbat akarom. Kicsit meg emesztgetem az arcedulat.
-
netneo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tápegység választásban.
a config:
-CPU: Core i7 2600K
-MB: Asus Maximus IV Gene-z/gen3
-GPU: Asus GTX760-DC2OC-2GD5
-SSD: OCZ Agility3
-HDD: 1db WD, 1db Samsung 7200RPM sata
-ODD: DVD-RW
+3db 140es ventiEhhez szeretném megtudni, hogy milyen márkájú és teljesítményű táp lenne jó.
Esetleg Enermax PRO82+ / MODU82+?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.!
-
Csolt
tag
-
Csolt
tag
A Cooler Master tápok rossznak számítanak?
-
Potzee
addikt
válasz castiels #70415 üzenetére
Milyen hardverek vannak még a konfigban?
Ha ugyanarról a 12V-os ágról táplákozik 3-4 HDD és a VGA kártya is, akkor full terhelés alatt lehasalhat a táp...(egy 12V-os ág max.teljesítménye 200W)
De lehetséges, hogy a táppal van valami bibi...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
pcgamer01
senior tag
Igazatok van elnézést kérek ezt valóban elkerültem
(legközelebb jobban teszem ha kussolok )Samsung Galaxy S10+
-
Potzee
addikt
válasz pcgamer01 #70410 üzenetére
A 284W a teljes rendszer max. fogyasztása...
[link]
(Power consuption...VGA card only)
Az R9 270X full terhelésen max. 150W-ot fogyaszt. Bár a CTG 500-as két 12V-os ággal operál és ezek max.teljesítménye csak 400W, de amelyről a VGA kártya kapja a kraft-ot, annak is bírnia kellene ennyi terhelést.[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Ha egy Chieftec CTG 500 80P nek van valami a 12V os ágával ( 270X furmark és játékok alatt is újraindult vele a gép) azt érdemes valahogy javítani? Vagy foglalkoznak ilyennel? Vagy inkább érdemes újat venni? Mert szerintem nem 1 rossz tápról van szó.
-
bluyoo
nagyúr
válasz jim bcs #70405 üzenetére
Mindenesetre a tényen nem változtat hogy jó táp.
Az egyik "kedvenc" címkézőcégem, egy beszállítóval dolgozik (ebben legalább átlátható ), és az is az egyik legjobb a piacon.
Bár nekem vonzóbb volt a jobb hatásfokú, olcsóbb FSP Raider.
A XFX TS Series 550W Bronze árán, már egy 650-es Raider is meglenne, vagy majdcsak a Seasonic S12 II 520W.
A XFX TS Series 550W Gold árán meg majdcsak a Seasonic S12G 550W.Bazinga!
-
jim bcs
nagyúr
(#70399) bluyoo
hát igen, talán több a katyvasz a gyártónál mint a webshopokban(#70401) HREH
igen hiány előfordul majd lesz, de ha most kell vegyél EVGA SuperNOVA G1 650W-ot még jobb is(#70402) pcgamer01
---kábelharisnyaaaaa
ha feketét feketével és sárgát sárgával cserélsz akkor nincs gond, ha feketét sárágval azt meg te is sejted hogy pukk és villanás lesz a vége[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha mondjuk szétszedek egy 4pin csatit(cpu) akkor mindegy a visszadugási sorrend?
Tehát itt fennt 2sárga alul 2fekete van ezt úgy is dugom vissza de ha mondjuk alul a feketét a másik helyébe dugom bele az baj?
Elég szépen leírtam a kérdéstSamsung Galaxy S10+
-
HREH
senior tag
XFX XTR-ben ugyanúgy "butított" Seasonic belső van, mint az Aurum ---> Raider kombónál?
Vagy túllihegem ezt a butítást, és mondjam azt, hogy XFX, fasza Seasonic belső, és kész? Kérdés csak, hogy "Seasonic" mércével milyen minőségű a táp belseje?Másik gáz meg, hogy sehol sem találok 550-es XTR-t, Iponon is elfogyott, remélem lesz hamarosan....
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest