- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Balathruin #78099 üzenetére
Igen.Mindkettő SuperB.
-
tom_tol
addikt
válasz Balathruin #78096 üzenetére
Nincs.
-
törölt tag
Sziasztok.Gigabyte 460W helyett a 470W használható-e,mert a 460-as meghalt.!
[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy AX1200, amit "hangosnak" találok. Van még egy CM Real Power M700 ami kicsit "halkabb" de még az is túl hangos. Szeretnék egy csendesebbet. Mit ajánlanátok ?
Köszönöm -
tolvaj!
őstag
válasz Balathruin #78088 üzenetére
Köszi! Ez alapján tökéletes a hexa+. Akkor nem is vadászok tovább.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
fenergie84
addikt
válasz Balathruin #78092 üzenetére
Köszönöm
-
Balathruin
veterán
válasz fenergie84 #78091 üzenetére
Huszasért jó, VX550-nél egyértelműen jobb.
-
fenergie84
addikt
válasz Balathruin #78090 üzenetére
Egy huszart megér? A mostani corsair VX550-hez képest milyen?
-
Balathruin
veterán
válasz fenergie84 #78089 üzenetére
Egész jó CWT beles, de szvsz nem a legjobb. Legalább halk.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Enermax Revolution XT 730 W-ről?
Nagyon jó áron tudnék venni egy bontatlan újat, viszont gar nélkül. És az is igaz, h nincs is rá jelenleg szükségem, de jövőben egy új géphez jól jöhetne.
Szerintetek? -
Balathruin
veterán
válasz tolvaj! #78087 üzenetére
Ez kell neked.
Következő táp ami megéri az a Hamburg 530-ból a Sirtec belsős, így kell kinéznie, a német zászlós kerülendő. -
tolvaj!
őstag
Sziasztok!
A meglévő konfigomban cserélném a tápot.
AMD x2 270,
WD merevlemezek 2db,
ODD,
Nvidia GT630 grafikus kártya.Alsó tápos Modecom mATX házba költözött és került bele két ventillátor.
Egy FSP hexa+ 400 -at néztem ki, de nem találtam leírást a vezetékek hosszáról. Mivel nem húzok semmit és hajtani sem szoktam így a táp teljesítménye elegendő kell hogy legyen egy ilyen alap géphez, de a mostani tápom vezetékelése rövid és a ventilátor tönkrement (egyszer már cseréltem a ventilátort). Esetleg árkategóriában van másik táp, ami ennyire megbízható és elég hosszúak a vezetékei? Előre is köszi!Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Simi37
őstag
válasz Balathruin #78084 üzenetére
Köszi
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
MMIX
addikt
válasz Balathruin #78084 üzenetére
Seasonic EVO van a Merlinhardver boltban, ha jöhet Pécsről.
-
Balathruin
veterán
válasz Simi37 #78083 üzenetére
Ha lehetne kapni, akkor Seasonic M12 II EVO 520W. CWT belsőseket nem kedvelem, mivel gyengébb minőségű alkatrészek is előfordulnak a tápjaikban. Még a Chieftec CTG 550C lenne, de azt nem nagyon ismerem, viszont Sirtec belsős. Ami még jó, az a Cooler Master V450, Enhance beles és Gold. Ezek után jön az erősen ajánlott XFX XTR 550/650, félpasszív, full moduláris Seasonic G belsősek. Innentől pedig a határ a csillagos ég.
-
Simi37
őstag
válasz Balathruin #78082 üzenetére
Mind2ből 1-2t
-
Simi37
őstag
Melyik(ek) a legolcsóbb megbízható moduláris tápegység? (Nem kell nagy teljesítményű 400W már bőven jó de 300W is elég)
-
whited
addikt
válasz Balathruin #78038 üzenetére
ebben az árban a most általam leírt márkák nem igazán elérhetőek, vagy csak nem igazán ajánlottak?
OCZ, Super Flower, Chieftec ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
nope00
tag
válasz Balathruin #78070 üzenetére
A jelenlegi egy 80 plus bronze. Tehát ha a 550w is ugyanez a besorolás lenne mennyit nyernék vele?
-
Balathruin
veterán
válasz ZoltanRobi #78075 üzenetére
Tudtommal az összes ilyen topiknak milyen ... vegyek a neve. Ha a keresőt fórumra állítod és beírod a két szót, akkor ez lesz: [link] Itt szinte biztos megtalálod a megfelelőt.
-
ZoltanRobi
tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
Örülök, hogy a táp maradhat!
Nem, videókártyából is újat vennék, csak fogalmam sincs milyet, nem értek hozzá, majd körbekérdezek a megfelelő topikokban, csak szerettem volna tudni ezt a tápos kérdést, hogy úgy tudjam számolni kb.-ra a költségeket!
Még 1x köszi mindkettőtöknek!
-
Balathruin
veterán
válasz ZoltanRobi #78071 üzenetére
Elviszi, nem lesz gond. Gondolom nem sok éves 300 Wattos VGA-t pakolsz mellé.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz ZoltanRobi #78071 üzenetére
Elég lenne.
A többi kérdés, ami nem a táppal kapcsolatos(pl hogy megéri-e ez a gép): Milyen asztali gépet vegyek?
-
Grózi
veterán
-
ZoltanRobi
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy XFX Pro 450 W-os tápot, mert az előző tápom kinyiffant!
Úgy néz ki, hogy hamarosan tudnék egy egészen új gépet összerakni, és jó lenne ha ezt a tápot tudnám használni az új konfighoz is.
Nagyjából ilyesmi lenne az összeállítás amit vennék:
INTEL Core i7-4790
valamilyen ASUS H97 lap
16 GB Ram
valamilyen 50K körüli videókártya (nem fontos számomra, hogy jól menjenek a játékok, ritkán játszok)
1 db HDD
1 db SSD
COOLERMASTER Hyper 212 EVO procihűtő
Corsair Carbide 300R házKérdésem az lenne, hogy ez a táp elbírna-e egy hasonló összeállítású konfigot, vagy mindenképp erősebb táp kéne hozzá?
-
nope00
tag
Sziasztok,
van egy nagyon NOOB kérdésem, jelenleg egy Be quiet L7 730w-s táp van a gépemben, de ahogy olvastam több oldalon is pl. vga tesztekből egy 550w-s simán elég lenne. A kérdésem annyi, hogy a 730w-s táp több áramot vesz fel mint az 550w-s attól független hogy nincs kihasználva a kapacitása vagy sem? Mennyire jelentős lenne éves szinten az áram megtakarítás? Megéri vagy sem a váltást a fentiek fényében?Köszönöm a válaszokat.
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni. A következő konfighoz keresek megfelelő tápot:
Alaplap: ASRock Z77 Extreme 4
Processzor: INTEL Core i5-3570K 3.40GHz (ez lenne minimálisan húzva)
Hütő: NOCTUA NH-U12S
RAM: G.Skill Ripjaws X F3-12800CL9D-8GBRL 8GB
Vidokártya: ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE
Ház: Nanoxia Deep Silence 2 Black + 2 db Arctic Cooling F12 házventi
SSD: Crucial 2.5" SATA3 128GB - m4
HDD: SAMSUNG HD322GJ ATA Device 300GBJelenleg egy 3éves corsair cx500 van a gépben (hozzáteszem semmi probléma vele), de ha a procit szeretném egy kicsit meghúzni, félek már nem lesz elég. Továbbá fő a biztonság... A keret 30-35 ezer.
Előre is köszönöm a segitséget!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
No sztem meg is van a választás, thx.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Kösz srácok. Hamburgból W0392RE típusúakat dob ki az árgép, mondjuk az egyik bolt terméklinkjére kattintva erre navigál, az oldalon nsw van a tápon:
http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001783Szerk: ok má látom
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Balathruin #78062 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz Bone123 #78061 üzenetére
CTG-500-nál van olcsóbban is nagyon hasonló táp, a Thermaltake Hamburg 530W. Ugyan úgy Sirtec belsős, viszont biztosan egy ágas, ha kell egy R9 290-nel is megbirkózik. Egyetlen "gond", hogy még mindig megtalálható a régi HEC belsős is, de ez nem jó, csak az új.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Balathruin #78056 üzenetére
Előbb-utóbb újítani kell a régi konfigon. Más is szóba jöhet hasonló áron, az említett Chieftek típusok egész jól árazottak. Megugrottak a tápárak december óta.
-
bulgesz777
tag
válasz Balathruin #78059 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek. 620C lesz akkor.
-
Balathruin
veterán
válasz bulgesz777 #78057 üzenetére
A legkomolyabb 1 GPU-s kártyák 300 Wattnál megállnak, tehát elég lenne. Mivel most egy ezressel drágább az 520C, jobban megérheti a 620.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz bulgesz777 #78057 üzenetére
GTX 980? Elbírná a NeoECO 520C is.
-
bulgesz777
tag
válasz Balathruin #77914 üzenetére
Az Antec NeoECO 520C 19 700 Ft szállítással, míg az Antec NEO ECO 620C 21 280 Ft + posta. Nem lenne érdemes a 620-as venni? Kb. 2500 Ft az árkülönbség. Mi a véleményetek?
Itt a konfig még1x:
GIGABYTE GA-H97-HD3 alaplap (Haswell)
Intel Core i5-4460 3,2GHz Socket 1150 (TDP 84W)
Thermalright Macho 120 processzor hűtő
Kingston 8GB 1600Mhz DDR3 HyperX Genesis CL9 PnP KIT 2x4GB
Gigabyte Radeon HD 7770 OC videokártya (TDP max 77W)
ADATA 64 Gb SSD
WesternDigital Blue 1TB HDD
Pioneer Blu-ray író
ASUS Xonar DX hangkártya
Enermax ECA3250-BW Ostrog midi toronyHa a jövőben bekerül tegyük fel a egy elég komoly kártya ami a piacon van, úgyis elég lenne az 520C?
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hali. Jelenleg egy Athlon X3 720 / VTX Radeon 5770 / Gigabyte GA-MA770UD3 / x2 SATA 1 X IDE perifériám van meg egy öreg Chieftec 400W-os táp, egyszer pedig valami négymagos i5, 8gb RAM és remélhetőleg egy R7 265-féle ATI kerülne a házba, és nyilván játszanék is a kombóval.
Egy Chieftec 450W CTG-450-80P elég lenne az utóbbi alá, illetve egy ilyen táp mindkét konfighoz rendelkezik az összes szükséges csatival? Alternatíva lehet mondjuk a CTG-500. Thx.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Rathrol #78050 üzenetére
Az XTR 650 Seasonic G650. a NeoECO 620C Seasonic S12II 620.
A G650 erősebb, 80+ Gold minősítésű, képes félpasszív módra(a venti csak bizonyos terhelés fölött kapcsol be), az S12II 620 viszont "csak" 80+ Bronz-os, és "gyengébb".
Egyikkel sem nyúlhatsz igazán mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Rathrol
senior tag
válasz Balathruin #78051 üzenetére
Aham, szóval halkabb + jobb beles, sztem akkor XFX lesz így.
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes megvenni XFX XTR 650 drágábban vagy elég a Antec Neo ECO 620C is?
Moduláris nem érdekel, vagyis annyira nekem nem számít.
Mi a kettő között a különbség?[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz kizcar #78048 üzenetére
Szerintem egy jó 550-es a minimum, pl. XFX Pro vagy TS, esetleg Antec Neo ECO 520C/620C, vagy Sirtec beles Berlin 630 (ez a HEC beles, nem jó)
-
kizcar
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen tápot kellene vennem az új cuccokhoz?
Jelenlegi konfigom:
Alaplap: Gigabyte ga990xa ud3
Processzor: Amd phenom ii x4 945 3ghz
Ram: 2x2gb Kingston hyperx blu kit
Vga: Radeon 5770 voltage tweak
Hdd: kettő 3 terás
Táp: Fsp 450WAmit fejleszteni akarok:
Processzor: Amd fx 8370 4.0 ghz
Vga: Radeon r9 280 vagy r9 290
Ram: 2x4gb Kingston DDR3 PC3-14900Ha esetleg az r9 290 kártyát választanám, milyen tápra volna szükségem?
Köszönöm a segítségeteket.
-
Apollo_21
addikt
válasz Balathruin #78044 üzenetére
99%-ban Black Edition (Full modular) ra lel rá a net az ip** említett Full modular Edition-ra kereszteltnél.
Tehát akkor a Black Edition az amit néztem magyar oldalakon..ha jól tudom Seasonic belsővel..ahogy írtad 80 goldos minősítéssel.
XFX-Pro-850-W-Black-Edition-Full-Modular a normál neveAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
04ahgy
nagyúr
válasz karogyoker2 #78039 üzenetére
Kapcsold vissza normál módba, jót tesz az élettartamnak.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Apollo_21
addikt
válasz Balathruin #78041 üzenetére
Azt hiszem Black Editionnal írja az XFX hivatalos oldala igen
Sajnos magyar oldalak többsége elnevezte vmiért Core és Full Modular editionként..de kimondottan így egyik sem szerepel az XFX-nélAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Tápcsere érkezett el a gépben, jelenleg egy Corsair GS600van benne első szériás.
Jól megy, nincs gond, de nemrég problémába ütköztem CF-nél...és bár tudtam h aki írta h a táp miatt nem ment, nem akartam beismerni és csak a saját bolondságomat írtam nekik is. Utólagos bocsánat érte, ha van ilyenSzóval a kiszemelt új játékszer egy XFX Pro Series 850W Core Edition vagy ennek a moduláris változata.
Mindkettő szinte úgyanolyan értékekkel operál max 1-2periféria csati ami hol az egyik hol másik javára több.
Ér közel 10e az h nem lógnak lent a gépház aljában a kábelek? Számomra első hallásra nemigazán
Nagyon nem mind1 hogy 35 vagy 45 ugyanazért a tudásért...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
karogyoker2
csendes tag
-
whited
addikt
Sziasztok
650-750w körül most melyik márka melyik képviselője az ajánlott?
Pl Ő ?[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
-
-
MMIX
addikt
válasz zed1983 #78030 üzenetére
ZALMAN ZM350-FX
Addig, amíg jön valaki akinek van, ugyan az, mint a Chieftec SFX-350BS (teszt). (belül, leszámítva, hogy a Chieftec 230V only)PS2 adapter nem tartozék. Sirtec/HighPower SFX-350 BR (HPF-350BR-F08S)
[ Szerkesztve ]
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
ZALMAN ZM350-FX Valakinek van?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
sheep
addikt
Köszönöm a válaszokat, mérlegeltem és úgy döntöttem hogy nem kínzom a maximum közelében hanem inkább eladom a corsair vx 450-est és veszek egy nagyobbat.
Tudnátok ajánlani egy 600-650w körüli tápot max. 20e-ért?
Használt is lehet ha esetleg van konkrét hirdetés, illetve ha belefér jó lenne moduláris.
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
bodo753
tag
sziasztok!
Hamarosan lesz egy corsair rm 550-es tápom,és egy cooler master silencio 650-es házba fog költözni,ami már így is egy kicsit meleg,ezért kérdezném meg hogy mivel félpasszív,ventilátorral felfelé tegyem hogy kiszálljon addig a meleg,vagy lefelé nézzen a venti?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz DR|FTK|NG #78021 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből. Ez önmagába véve nem gond, kivéve akkor, ha szerkesztési hibát vétettem.
Szövegek, amik rosszak:
Ami így néz ki: Sirtec belsős, újabb, jobbkép
Annak így kéne kinéznie: Sirtec belsős, újabb, jobb képCsak azért írom, mert lehet, hogy félreérhető lenne. Szóval: a HEC belsős(TR2-530AH2NH és TR2-630AH2NH, kép) Hamburg/Berlin-ek nem ajánlottak, viszont a Sirtec beles változatai(TR2-530AH2NSW és TR2-630AH2NSW, kép) igen.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Turbo B. #78019 üzenetére
Oké. Ezek jók:
Thermaltake Hamburg 530(ebből 2 féle van)
-TR2-530AH2NSW: Sirtec belsős, újabb, jobbkép
-TR2-530AH2NH: HEC belsős, régebbi, nem ajánlom képThermaltake Berlin 630(ebből is 2 féle van, hasonlóan, mint a kistestvérénél)
-TR2-630AH2NSW: Sirtec belsős, újabb, jobbkép
-TR2-630AH2NH: HEC belsős, régebbi, nem ajánlom képAntec NeoECO 520C
-Seasonic belsős, képXFX TS 550(2 féle van, mindkettő Seasonic beles, és jó)
-XXB9: 80+ Bronz, ez olcsóbb(kb 20k)
-TS3X: 80+ Gold, ez drágább(kb 28k)Bár a konfigodnak kevesebb watt is elegendő lenne.
Színvak-teszt:
Milyen színű ez az állat: [link]?[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Turbo B. #78016 üzenetére
Nekem ilyen van, ez szürke Gólemszínű [link]
Seasonic beles... de a másik bádogos is jó (bár tényleg, ha évente 1x látod takarításnál, akkor nem sok jelentősége van )
az általad linkelt PC-t hang nélkül viszi mindegyik. Kb annyit fog kérni ez a gép mint az enyém most, és egyelőre nem tudtam kicsalni ventihangot belőle fullterhelésen
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Turbo B. #78013 üzenetére
Sokkal nem jutottunk előrébb, mert még így is leszűkíti a választék 90%-át legalább. Valami üvegoldalú kacsalábon forgó modding palotába lesz, ahová kell egy Bádogember - kinek dobogó szív kéne? (vagy csak rasszista vagy, és gyűlölöd a fekete tápokat )
[ Szerkesztve ]
-
Turbo B.
csendes tag
válasz karogyoker2 #78011 üzenetére
/fejed/
köpök!say_world pf! ||| say_team pipulj! ||| tell_attacker ktb!
-
Ren Hoek
veterán
válasz Turbo B. #78009 üzenetére
Ja ez a "bádogszínű" táp
Hát ha ragaszkodsz hozzá, bár szerintem meg pont a régi PC érára emlékeztet, vagy a gagyi minőségű tápokra. (Személyes vélemény, amilyen jó tápokat láttam eddig, szinte kivétel nélkül fekete vagy grafitszürke volt... természetesen bádogban is lehet jót kapni, csak ritkább)Egy a lényeg, sokkal fontosabb milyen bél van benne, mekkora a hatékonyság (== csendesség egyben), stabil fesz, védelmek stb... és milyen venti van benne. Első sorban ezeket kell nézni
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Turbo B. #78005 üzenetére
No offense...nem tudom hogy vagy vele, de én PC használat (játék, meló, netezés) közben a monitort szoktam nézni, nem a tápom színét (Pedig én is igényes vagyok, kb egy napot töltöttem tápkábelrendezéssel, és ventiszabályozgatással)
Csak azért, mert szerintem 99%-ban ellehetetleníti egy csendes és jó táp megvételét. (Nagyon sok tápot átböngésztem tegnapig, és fehéret nem is láttam kb) -
Turbo B.
csendes tag
-
Turbo B.
csendes tag
Én azért ettől olcsóbbra gondoltam például ez: CTG-600-80P
Vagy ez nem fehér?[ Szerkesztve ]
say_world pf! ||| say_team pipulj! ||| tell_attacker ktb!
-
Grózi
veterán
válasz Balathruin #78001 üzenetére
A legolcsóbb amit fehérben találtam:
[link]Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
karogyoker2
csendes tag
válasz Rathrol #78000 üzenetére
Nekem majdnem ugyanilyen konfighoz (ram 2x annyi nálam, vidkari meg gtx 970), kb. ugyanilyen igényekkel XFX XTR 650W-t ajánlottak, már be is szereltem. Félpassziv ("hybrid ventillátor"), teljesen moduláris és minőségi elektronia. 33k-ért vettem tegnap, minden rendben volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...