- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lámafans
aktív tag
válasz
Xorith #92099 üzenetére
Szia.
Mivel a többiek nem írták le , leírom én.
Egy tápnak nem szabad meg-megállni, ha nem félpasszív . Mivel ez nem az , így ha meg-megáll a venti , akkor hibás! Azonnal küld vissza gariztatni! Magam is rendelkezem egy tt hamburg táppal, és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Valószínűleg gyárihibás termék. Még mielött ezt megteszed, ellenőrízd a tápkábelt, ha kívűlről hibátlan, akkor küldheted is. Amellett szagának sem kellene lennie, semilyen tápnak! -
-
-
válasz
winfos #92090 üzenetére
Hova akarnál ekkora tápot? Részletesen írd le a konfigod.
2 év garit én keveslem, ha tényleg kell ekkora teljesítmény / amit nagyon kétlek / akkor is inkább egy FSP Hyper 600-as
Létezett ilyen táp, 2007ben jelent meg, tehát szerintem bőven nem mai darab...
80 Plusos, tehát elég régi.. CWT belsős a képek alapján
Valószínű inkább tőlünk Keletebbre volt ez forgalmazva, esetleg a CFT-CS Super Series alapjain van
Tehát nagyon régi táp, és nem venném meg. Te se vedd
-
winfos
tag
Sziasztok!
Találtam egy ilyen tápot emagon egész jó áron.
Új , 2év gari, modulráis, 4x6+2 pin VGA.Chieftec Turbo 750W tápegység, 14 cm hűtő, PFC, Retail
Itt a topikba nem találtam róla semmit, egy hozzáértő ránézne hogy meg szabad e venni.
köszi
-
-
-
-
válasz
SoulReaver #92084 üzenetére
Bőőőven elég
@trufa12: Nem tudok még én se ilyet mondani, mert múltkor két azonos paraméterű venti az egyik tápban ment, a másikban nem... Még az indítóáramot is tudni kell ehhez a csere-beréhez, különben lehet lesül az egyik esetben...
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy evga supernova gs550 tápot.
Jövő hónapban cserélem a 970-et, 980ti g1 gaming-re, amit húzni is szeretnék.
A procim is húzva van.Van még 2db ssd + 1db vinyó, 2db 12cm aerocool ds+2db 14cm aerocool ds+1db 12cm lepa bolquiet + 14cm akasa viperR+12cm akasa viper.
A két utolsó a proci hűtőnek van, a többi házban.
Erre az egészre elég lesz szerintetek? Vagy mondjam vissza és inkább egy 650 es rendeljek, hogy tuti ne fogyjon el pl játék alatt?
-
trufa12
addikt
Írjatok már olyan venti tipust legyetek szivesek ami 2 ágas. Magyarán két vezeték van rajta 12cm 12v 0.30a és halk...
-
MMIX
addikt
Xilence Performance A megszűnt, A+ van.
EU 80+Bronze80+ oldala szerint, a 630W-os 80+Silver lett (,maradhat?)
Belsőt még nem tudni, pdf-ben azt írják: DC-DC.10% 20% 50% 100% /230V
Xilence XP430R8 430W _79.56% 85.82% 89.02% 86.97% Bronze
Xilence XP530R8 530W _80.44% 86.33% 89.14% 86.87% Bronze
Xilence XP630R8 630W _84.63% 89.13% 90.68% 88.04% Silver
Xilence XP730R8 730W _83.08% 88.12% 89.91% 86.10% Bronze
Xilence XP830R8 830W_87.31% 90.54% 90.57% 86.15% Bronze -
Roija
csendes tag
Sziasztok, ahogy nézem elég nagy a kínálat így kéne egy kis segítség táp választásban:
-max 20k a plafon
-Asrock H97 Performance + i7 4770 (nonK, sosenemlesz tuning) + átlagos vga + 2db HDD+SSD
alsó sarokba menne, és az az igényem h piszok halk legyen(szerk.: jah, és ha ennyiért van benne vmi biztonsági dolog akkor az is szempont, esetleg pár ezressel még meg is toldanám)
Köszönöm a tippeket! -
-
bcl
senior tag
válasz
Graphics #92076 üzenetére
Nem, "rendes" felső tápos - olyan 10 éves lehet.
Még anno én vettem, aztán kinőttem, bevittem a melóhelyre, ahol szinte nem is használták (a gépet, ami benne volt), most meg visszarekviráltam
Csak azért írom, mert anno ugyan én vettem, de már fogalmam sincs a pontos típusáról (ami gondolom segítene szellőzés, elrendezés miatt pl.) - egy fekete Asus mATX ház...Ezek szerint olyan 350 W körüli táp elég lehet? Ez jó hír
A tippeket köszönöm, megnézem őket!
-
-
bcl
senior tag
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Logan83 #92067 üzenetére
Szia.
Seasonic SS-350ET, erre is vetnék egy pillantást.
necrobin(#92068)
Szia.Részemről a moduláris CTG. Elektronikailag a mostanid jobb.
user112(#92069)
Szia.Jó táp, de nem túlságosan hosszúak a kábelei, van rajta egy kicsi túlárazás, csak két év garancia van rá, és van jobb vétel nála.
suvomi(#92070)
Hát igen.Nem hiszem hogy Vargáné kategória lenne, de a régi SF tápokat sem ismerem.
-
MMIX
addikt
válasz
Ace Ventura #92060 üzenetére
A 80+ HEC-ben YOUNG LIN TECH CO LTD
A 80+ Sirtec-ben Globe Fan
A 80+Bronze-ban a szokásos Yate Loon D12S*-12 *M vagy H
Mind csúszócsapágyas 12 cm.A Termaltake címkén amit a venti aljára ragasztanak, rá van írva apró betűkkel a pontos típusa.
Ha van a neten nagyfelbontású fotó, onnan kellene leolvasni a pontos típust.
az UL szám és az apró betűs rész a címke közepém.
E154464 Globe fan
E199993 YOUNG LIN TECH CO LTD
E189702 Yate Loon -
suvomi
csendes tag
válasz
DR|FTK|NG #92066 üzenetére
Momentán semmilyenbe.
Most találtam egy polc aljában és arra gondoltam, hogy mivel zsír új(nak tűnik a csomagolása alapján) elpasszolom valakinek, akinek szüksége van a régebbi gépébe egy olcsó, újszerű tápra. Csak így 0 infóval eladni vagy átadni nem merem. Ha valami gagyeszmó tákolmány, akkor meg ki tudja milyen károkat okozhat. -
user112
senior tag
Sziasztok?
A Chieftec CTG 450 ajánlott táp? Nem találok tesztet róla, pedig úgy tudom nem mai darab.
-
Logan83
csendes tag
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Ace Ventura #92060 üzenetére
A nagytesóban(Hamburg 530W) Thermaltake TT-1225 venti van.
A Munich már CWT belsővel érkezne nagy valószínűséggel. Ez sem rossz, de nekem a Sirtec belsős szimpatikusabb.
suvomi(#92062)
Szia.Ez egy Super Flower Atlas AT-400X12P lesz elvileg, alig találtam róla információt.
Nem túlságosan új táp, elég koros.
Milyen gépbe tennéd?
Xorith(#92063)
Szia.Nem tudok arról, hogy félpasszív/hibrid ventivezérléssel rendelkezne.
Milyen szagot érzel(égett, vagy új műanyag)? Mennyi idős a tápegység? Mi a másik cikkszáma(TR2-530AH2NH, TR2-530AH2NSW, TR2-530AH2NCB, nem a W0392RE-re kérdezek)?
Logan83(#92064)
Szia.A régi Saga(Saga/Saga+) FSP PNR belsőre épül, az újabb Saga(Saga II/Saga 2) viszont már a modernebb, FSP EPN belsőre épül(de csak 230V-os hálózaton tud működni).
A Saga II legyen.Itt van egy teszt, amiben az FSP APN is szerepel(az is 230V-only FSP EPN): [link]
4-5k-t adnék érte.
Milyen géphez lenne, és mennyit szánnál rá?
-
Logan83
csendes tag
Sziasztok Istenek!
A kérdésem az lenne, mi a véleményetek az alábbi két FSP tipusról? Mire lehetnek elegek, ill. mennyiért érdemes megvenni őket?
ATX-350PNR
SAGA II 400
Első blikkre dettó a kettő leszámítva a színt ill. a harisnyát és az 50W-ot.
Mi a véleményetek? Válaszokat KÖSZÖNÖM! -
Xorith
tag
Üdv!
Vettem egy Thermaltake Hamburg W0392RE 530W és van amikor a ventije megáll. Ez természetes?
Nagyon kicsi szaga van ez is természetes? -
suvomi
csendes tag
Találtam itthon egy Atlas AT-400x12p tápot. Google nem segített túl sokat, de az biztos, hogy jó régi. Tudnátok infóval szolgálni arról, hogy milyen minőségű, mit tud, ilyesmi? Egyébként eredeti, sértetlen csomagolásban van.
-
Ace Ventura
addikt
Thermaltake münich tápban milyen venti van?
Köszönöm
-
moma
őstag
válasz
Graphics #92058 üzenetére
nagyon sokáig nem volt használva és most megtaláltam, hogy ott áll és vagy megcsináltatom vagy kidobom. supervisor IC ment tönkre elvileg, meg még pár dolog cserélve lenne.
igazából az is a kérdés mire jó manapság 300w. ha kedvem szottyan összerakni egy PC-t tudom egyáltalán majd használni?
-
-
moma
őstag
Sziasztok. Van egy jó régi FSP Zen ventilátor mentes tápom, 300W-os és 6000-ért tudnám megcsináltatni. Szerintetek van ennek még értelme? Elég lehet még manapság valamire egy 300-as táp. Konkrét tervem most nincs vele.
Bocs, hogy ide írom. De ez a topik leginkább, ami táp árakról szól.
-
szabolint
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez a konfigurációhoz mit ajánlotok? PCX-nél vásárolnám a rendszert:
Asrock B150M PRO4
Intel Core i5-6500
Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black HX421C14FB/8
Gigabyte GTX970 4GB DDR5 GV-N970WF3OC-4GD
Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A/120G SSD
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Corsair Carbide 200R CC-9011023-WWMax ~20.000 ft-om lenne rá, de az se baj, ha olcsóbb
A lényeg, hogy tartós legyen és legyen probléma.
Nagyon köszönöm a segítségeteket.Szabolint
-
-
powerray
tag
Sziasztok!
Mi a különbség FSP Hyper és Raider között? Melyik jobb, megbízhatóbb?
-
-
tatu9
tag
Sziasztok!
Milyen halk, megbízható tápot ajánlotok erre a konfigra max 15.000 HUF körüli összegben? Elég-e a 350W vagy kell a 400W?
cpu: i5 4570
mobo: Gigabyte H81M HD3
ram: 2*4gb corsair vengeance
vga : gtx 750 (később, esetleg gtx 950)
1 ssd
1 hddKöszi!
-
Syberian
csendes tag
Üdv!
Alaplap: Asrock B150M PRO4S
CPU: Intel Pentium G4400 (gyári hűtővel menne)
HDD: Merevlemez 3,5": Western Digital 1TB 64MB
RAM: Kingston 4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury BlackAjánlanátok ezekhez megfelelő tápegységet, amely olcsó és megbízható, illetve megoldható-é ,hogy bővítés esetén ne keljen új tápot vennem. (bővítés vga lenne későbbiekben+ram+ssd)
Köszi előre is
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Már rég volt PC-m notebookot használok jó ideje.Most a konfig a következő: i7 975 (130w)
6X2GB
VGA még nem tisztázott de 5870, GTX 570 teljesítményű és fogyasztású VGA-t keresek.
2hddRégebben ha nem csal az emlékezetem corsair vx450 volt quaddal és 8800GTX-el
A kérdés hogy a mostani konfighoz is elég egy minőségi 450-550w-os tápegység?
-
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
AndrewBlase #92039 üzenetére
Szia.
Be Quiet! Pure Power L8 300W
Be Quiet! System Power S7 300W/350W
Seasonic Eco 430W
Seasonic S12II-350 -
jim bcs
nagyúr
Szerintem hamarosan bővül az ajánlott tápok listája egy pár egyénnel
-->
Antec
- EarthWatts Platinum series 350-650W-ig (DELTA electronics, Bronz)Corsair
- SF450, SF600 (SFX, Gold, Enhance Electronics)Enermax
- Platimax DS 550W, 650W, 750W, 850W (ha minden igaz akkor CWT)Seasonic
- Lighting Cube 750W, 850W (egyértelműen Seasonic belső)
- Prime (Titanium) négyféle érkezik 650 wattól 1 kW-ig, lesz két passzív is 400-550W-ig
- Prime (Platinum) 550-1200W-ig
- Focus (Platinum-Gold) G-sorozatot váltó, két 80 Plus Platinum 550-650W-ig és 4db Gold 450-750W-igSilverStone
- SX700-LPT (SFX-L, Platinum) -
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Adott egy
ASUS M4N68T-M LE v2 alaplap
AMD Athlon II X2 250 3.00GHz-es processzor
6 GB 1600MHz-es DDR3 RAM (4+2)
ASUS Geforce GT 610 (GT610-SL-1GD3-L) videókártya.Valamint egy
LG DVD író
egy 500 GB-os belső (Hitachi HDS721050CLA360, S-ATA II), plusz 1 500 GB-os külső (MQ01ABD050) HDD, Xerox Phaser 3140 lézernyomtató,
BenQ GL 2250 M monitor és egy Canon Canoscan Lide 110 lapszkenner.A tápot nem tudom milyen, még a múlt évezredből való, hangos, és IDE -> S-ATA átalakítóval van csatlakoztatva a belső HDD-hez.
Ehhez keresnék egy lehetőleg csendes működésű tápot (nagyon) max. 20e Huf-ért. A felhasználási terület leginkább internet és videónézés.
Sajna fogalmam sincs, hogy melyik mit tud, mit jelentenek a különböző rövidítések. Egyszóval Láma vagyok hozzá.Mit tudnátok ajánlani? Mekkora, és milyen tápegységet kell/lehet beletenni a gépbe? A ház mérete (gondolom a kábelezés hosszúsága végett fontos lehet) 34 cm mély, 35 cm magas és 19 cm széles.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Giot
addikt
Üdv!
Help. Egy táp gyári ventilátora 0.24 Amperes, ha kicserélem 0.38 amperesre hangosabb lesz az erősebb motor miatt? Egyáltalán érdemes e az ennyivel erősebb ventilátort bele rakni? Vagy fordítva beletehetem e gyengébbet abba amelyikben az erősebb volt?
Nem vagyok komolyabban járatos a témában! -
válasz
DR|FTK|NG #92031 üzenetére
Mármint egyszerre egy Furmark-ot és egy Prime 95-öt? Elindítottam, szépen megindultak a ventik, most így néz ki: [link] Hol kéne látni, ha hiba van a rendszerben?
Ezeket sajna mind próbáltam, napokat öltem bele, szoftver + driver + beállítás trükkökkel. De ha ezek a tesztek nem dobnak hibát, akkor az valószínűleg applikáció (program) vagy driver hiba lesz, nem pedig táp, ugye?
-
chester91
senior tag
válasz
CactuS #92029 üzenetére
Ez a pénztárcától függ. jobban megéri, főleg, ha sokat megy, kevesebb áramot vesz fel, névleges teljesítménybe is kisebb elég, de érdemes megnézi, hogy a 12V-os ág mit bír. Hyper-ből az 550M-et szokták sokat ajánlgatni, az moduláris is. Nem feltétlen kell 500W-os, minőségi 450-es, 80+ az bőven elégséges lesz úgy gondolom. A sima Hyper-t annyira nem ismerem, de ha van valaki, aki tudja, biztos vagyok benne ír itt, hogy az eddig írtak közül melyik a legcélravezetőbb.
-
válasz
chester91 #92023 üzenetére
Oké, köszönöm. Hát igen, semmi nem tart örökké.
Az ajánlottak között már nem látom a Hexa-t. Esetleg helyette egy Hyper 500 (ez az ajánló szerinti?)? Vagy jobb lenne egy 80+ bronze/silver-t keresnem?
Egy ilyen 500W körüli tápegység gondolom később nagyobb vasakat is ki tud majd szolgálni, ha esetleg a jövőben úgy alakulna, ugye? Bár elég kevés esélyt látok a hardverfejlesztésre, de hátha (se tuning, se crossfire, se semmi).
-
trufa12
addikt
válasz
DR|FTK|NG #92025 üzenetére
Köszönöm a kielégítő választ, de minthogy ablak nélküli lesz a gépezet, így teljesen felesleges, szóval ha valóban elbírja akkor maradok a platinás seasonic-nál .
Csend legyen, lehet még hdd-sem lesz a gépben .
procira veszek dark rock pro 3ast azt vagy behajlik a cpu v nem az nem érdekel mert nem az én hibám lesz . Lehet ventit se fogok rátenni, házban lesz 3 venti 2 14 1 12-cm es aztán annyi . meg a vga 2 ventije de minthogy csak terhelés alatt fog menni és alig hallani akkor is így nem lesz gond vele. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Humbucker #92002 üzenetére
BQT! S7/L8 300W/350W/400W, ezek csendesek. A némaság csendesebb, de ennek ára van.
powerray(#92017)
Szia.Be Quiet! Pure Power L8 400W
Be Quiet! System Power S7 400W/450W
FSP Hyper (S) 500Ezek csatlakozók terén is elegendőek.
ZrogNV(#92021)
Szia.Nem fogja, de pl az FSP Hyper (S) 500 megbírkózna vele.
trufa12(#92024)
Szia.Elbírja.
Ha érdekel, félpasszív táppal(csak akkor jár a ventije, amikor kell, amúgy áll) olcsóbban megúsznád. Pl:
-EVGA Supernova GS 550
-EVGA Supernova G2 550W
-Super Flower Leadex Gold 550W > Van belőle fekete és fehér is, a grafitszürke(Gun metal) verzió érkezőben van. A moduláris tápcsatlakozóknál enyhén világít.
-XFX XTR 550 -
trufa12
addikt
Sziasztok
SEASONIC Platinum Series Fanless 460 egy ilyen táp elég lenne? egy i5 6600k , gtx 980 ti alá, 1 hdd, 1 ssd társaságában -
chester91
senior tag
-
Sziasztok!
Jelenleg egy ilyen konfigom van:
Cpu: i5-4590,
alaplap: Asus H97M-E,
VGA: Sapphire R9 380 Nitro 4 Gb.A gépben ezen felül van 1 db 1 Tb-os Hdd, 1 db DVD író és 1 db SSD. A házban van jelenleg 1 db 8 cm-es ventilátor van még, ha ez számít (nemsokára lesz benne még egy). A tápegység egy Corsair VX-450-es.
Az ok amiért írok az az, hogy kicsit elbizonytalanodtam, hogy elég-e ennek a rendszernek ez a tápegység. Az egyik játék, amivel szoktam játszani időnként kifagy err_gfx_d3d_init hibával, van, hogy 2 perc után, van, hogy 2 óra után. Semmi más nem (viszont a többi, közel sem ennyire erőforrás igényes). Oprendszer/driverek cserélgetése, frissítése megvolt, már csak valami hardveres gondra tudok gondolni. Szerintetek ilyen alkalmazás hibát produkálhat tápegység elégtelenség? Vagy az kékhalál lenne inkább?
Ha kevés a tápegység, akkor szerintetek mekkora méretűeket kellene néznem egy ilyen rendszerhez?
-
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Cooler Master 600W RS600-ACABM4-WB tápom van i5 3570 proci, 1 HDD, 1 SSD és egy Asus HD7790-et működtet. Ha váltok i5 6500-ra, +1 SSD és R9 390 vga akkor a tápot is cserélnem kell vagy bírni fogja? -
Sage83
aktív tag
Helló!!
Melyik táp ajánlott mostanában? 550-650w között? ár max 30 ezer!!
A gépem az adatlapomon megtalálható!!
Thermaltake Berlin 630W mennyire ajánlott?
Evga,XFX,Seasonic amivel eddig szemezgettem!!
Válaszokat előre is köszönöm!!
-
powerray
tag
Sziasztok!
Egy ilyen gépet néztem ki magamnak, milyen tápot ajánlotok hozzá? max. 18k-t szánnék rá, ha lehet, de meghallgatok bármit.
Ház: COUGAR GAMING MX310
SSD: SAMSUNG 250GB 850 EVO SATA3 2,5" MZ-75E250B/EU
HDD: SEAGATE Barracuda 2TB 7200rpm 64MB SATA3 ST2000DM001
VGA: GIGABYTE GV-N960WF2OC-4GD GTX960
RAM: HyperX 16GB FURY DDR4 2133MHz CL14 KIT HX421C14FBK2/16
CPU: INTEL Core i5-6500 3.20GHz
Alaplap: ASUS H170M-PLUSKöszönöm!
-
MMIX
addikt
Thermaltake Smart DPS G 80+Bronze verzió (van 80+Gold is)
700W teszt, elchapuzasinformatico.com
CWT GPK
+
MCUA 80+Gold-ban CWT GPS+MCU van.
Smart DPS G
Bronze 500/600/700W
Gold 650/750W -
Songo
senior tag
Sziasztok
A következő konfighoz:
giga b85m d3h-A
i3-4170
2x4GB ddr3 kingston fury ram
120GB kingston fury ssd
gtx 950 2GB
3tb WD RedŐt választottam: FSP Aurum S 400,
Jól döntöttem-e?köszönöm
-
chester91
senior tag
Rendben, köszönöm!
Igen, arra figyeltem, hogy a hirdetés ez alapján szóljon, stimm arra az 5 év gari. Így akkor Evga, ugyanazt a teljesítményt és szolgáltatást kínálja, mint az XFX csak 5 e-rel olcsóbban. Így bár 4,5e-rel túl futok a kereten, de azt hiszem a befektetés megéri, ez bőven elvisel egy falánk VGA-t később, sőt, egy K-s procit is, ha szükség lesz az i3 helyett. Ha valakinek zajszint kapcsán esetleg van tapasztalata bármelyikkel, nyugodtan írja, mert érdekel, mire számíthatok, bár öcsém 4 éves minőségi CTG-je az egyik leghallkabb alkatrésze még mindig. Örök hálám!
-
Algol
senior tag
válasz
chester91 #92007 üzenetére
Ha van rá keret, akkor ezek közül válassz. Mindegyik Seasonic gyártmány, csak Seasonic M12II Evo 520W csak 80+ bronze (és itt még arra is ügyelni kell, hogy nehogy a régebbi, már nem gyártott 2 ágas verziót ( 3 év gyári garancia) adják a helyébe lépő egy ágas (5 év garancia) helyett. A zajukról nincs információm. Szóval:
XFX XTR Series 550W vagy EVGA SuperNOVA 550 GS legyen. -
chester91
senior tag
Ár-érték arányban nekem is az FSP a legmeggyőzőbb, csak a fél moduláris kiviteltől tartok, Xigmatek Aquila Window-ban nem tudom, mennyire lenne gond a ki nem vett, fel nem használt kábelek elraktározása a fő ágáról. Talán ezek közül az NZXT a legkevésbé ajánlott, és tápok között a legkevésbé ismert megbízhatóság alapján, de jókat hallottam eddig róla, ezért is merült fel lehetséges választásként. Köszönöm a válaszod.
-
chester91
senior tag
válasz
chester91 #92006 üzenetére
Annyit még hozzá tennék, hogy közben nézelődtem tovább, és Full moduláris tápok között a következőket találtam még nem túl nagy teljesítménnyel, és korrekt, megfizethető áron. A kérdés továbbra is, hogy melyiket tudnátok leginkább ajánlani, adott esetben egy sorrendet is felállítva, fő szempont a halkság, minél halkabb, annál jobb (az eddigiek mindegyike úgy tudom megbízható, minőségi darab):
- XFX XTR Series 550W
- Seasonic M12II Evo 520W
- EVGA SuperNOVA 550 GS -
chester91
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy csendesség és minőség alapján melyiket ajánlanátok inkább:
- NZXT Hale 82 V2 550W
- FSP 500W Hyper MNézegettem tápokat. Jelen pillanatban az új konfigba nem fog kelleni ekkora, de később jó eséllyel egy combosabb vga is belekerül, viszont mindenképpen szeretnék moduláris tápot, a keretbe belefér majd. Amit először kinéztem, az a Super Flower SF-350P14HE, de ugyebár ez nem moduláris, és mATX házat akarok, minden felesleges kábelt mellőzve belőle.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
-
bcl
senior tag
válasz
Graphics #92004 üzenetére
Igen, sejtem, ezért írtam, hogy rábeszélhető vagyok más (=drágább
) megoldásra.
Akkor fordítsuk meg: az adott konfighoz, figyelembe véve, hogy egy darabig nem valószínű, hogy bővítek (esetleg hdd-t, de a házba max 1 fér még). milyen tápot ajánlanátok?
Köszi a segítséget!
-
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Milyen tápot ajánlanátok az alábbi konfighoz?
- i7 2600 (nincs húzva)
- 4*4 GB DDR3 RAM (ezek sem)
- 2db 3,5"-ös 1db notebook hdd, 1db ssd
- Intel DQ67SW mATX alaplap
- (még nem döntöttem) GF 950, vagy 960 VGA.
- játék nem lesz, tehát a VGA nem lesz rommá hajtva. 4k miatt kell, munkára, ami sok 2d, némi 3d.Jó lenne, ha minél halkabb lenne, nem túl nagy kábelsalátával, mert egy mATX házban lenne.
Erős a gyanúm, hogy moduláris az általam elképzelt árért nem lesz, olyan 10k körül, de rábeszélhető vagyok jobbra, többért.
Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Kedvenc zene a mai napra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged