- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Üdv urak/hölgyek!
Szeretnék tápot venni, mert a mostani már nem mai csirke (CFT-620s)
A konfigom:
Intel G3420
500gb hdd sata
8gb ddr3 ram
Asrock B85 pro4 alaplap
ASUS GeForce GTX750TI-OC-2GD5Mekkorát ajánlanátok? 500w elég?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
650-750w körül most melyik márka melyik képviselője az ajánlott?
Pl Ő ?[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Balathruin #78038 üzenetére
ebben az árban a most általam leírt márkák nem igazán elérhetőek, vagy csak nem igazán ajánlottak?
OCZ, Super Flower, Chieftec ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Balathruin #78080 üzenetére
SF-t, mi az oka, hogy nem kapni?
igaz legutóbb 2 éve akartam tápot venni, akkor még volt bőven
egy 850es táp amit linkeltél már 1 komolyabb SLI alá való nem?
mert nekem nincs tervben, hogy SLI-t akarok építeni
hogy pontosan milyen VGA-m lesz, még nem tudom mert csak most készül el a gép de szerintem 1 kártyás rendszerhez elég a 650w, nem?
az xfx mellett a másik márka ami ajánlottál mennyire "ismert", vagy még friss a piacon azért nem hallottam róla ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Bocsi, ha továbbra is kérdezgetem de egy ilyen specifikáció mennyire mondható jónak?
( vagy ne erőltessem a super flower vonalat? )
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
-
whited
addikt
válasz schawo #78237 üzenetére
Sziasztok
Bocsi ha új hsz-ként írom de azt olvastam, hogy 1 r9 290-nek 31A kell 12v-n, ez igaz?
Mert tápot keresnék hozzá ami miatt már írtam ide pár hsz-t de még nem vagyok biztos a dolgomban.
Ezt a 31A-t, hogy kell számolni, egy ágon? [link]Erről a tápról lenne szó amit kinéztem hozzá
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Balathruin #78371 üzenetére
köszi a gyors választ, leköteleztél, viszont ha legközelebb szeretném tudni, hogy W-ban még elég lenne de nem vagyok benne biztos, hogy lead-e elég A-t, akkor annak hol járjak utána ?
-
whited
addikt
válasz Balathruin #78373 üzenetére
ezt tudom igen, de VGA szempontból jött volna a kérdésem
-
whited
addikt
Sziasztok
Az alábbi konfig alá ez a táp jó lenne?
Tudom picit nagy, de árban nem több mint a konkurens kisebb társai [link]AMD fx8320
R9 280x
16gb ddr3
1ssd
1hdd
4ventillátor
990FX asrock alaplapHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz trufa12 #87012 üzenetére
videóvágáshoz keresek konfigot, és úgy tudom azért meghálálja a nyolc magot, ha a fogyasztástól eltekintek, mert nem menne éjjel nappal, és mondjuk 4.0-4.2n járatnám, akkor nem lenne semmivel se rosszabb nekem munkára mint az intel i5 ami hasonló árszegmens
single core jobb az i5, de ha kell a multi core ott jobb az AMD, legalábbis ezt olvasgattam itt is, és külföldi oldalakon is
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
válasz Graphics #87022 üzenetére
Akkor témába vágó kérdés
Adott a táp ami linkeltem, és adott 1 új, de lényegesebb kisebb, legyen 650w
Miben jobb/rosszabb 1 ilyen "szörny" annál mint amit újjonnan megveszek 650w-os táp?
Tudom, az új ára 52k annak amit én linkeltem de pl nem tud 1 fázison leadni annyit mint 1 "szerényebb" 650w-os?Amiatt kérdem mert próbálok rájönni, hogy miért kerül közel azonos árba, de teljesítménybe mégis többet tud
-
whited
addikt
válasz Graphics #87025 üzenetére
lehet kis képzavar de 1 ágról fogok tudni ha ne adja az ég úgy alakul egy CFX-t üzemeltetni?
Mert az oké, hogy 2*6/8pin kell alá de akkor az két külön ág, vagy egy?Bocs, ha amatőr a kérdés, de az ember mindig tanul
-
whited
addikt
válasz Graphics #87027 üzenetére
rendben, azt tudom csak ezzel az ágakkal nem voltam tisztában, hogy most akkor több ág és úgy oszlik meg az amper vagy egy amiről sok jön de akkor nagyjából most már tiszta a kép
Mint TG szeretném jelezni, hogy az itteni link nem jó (összefoglaló)
A neten található különféle teljesítmény-igény számoló programok, ''wattkalkulák'' használata maximálisan ellenjavalt, ennek okáról itt lehet bővebben olvasni: [link][ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok
Egy core2 qx9650, r9 280x kombóhoz elég egy Super Flower SF-500P12PHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Ebben az ársávban van ennél jobb vétel most ekkora teljesítménnyel ?[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz DR|FTK|NG #103090 üzenetére
Nagyjából ezt az ár sávot lőttem be, esetleg meg tudom toldani picit ha szükséges
A jelenlegi konfig a következő
C2 qx9650
R7 360
1,1 hdd+ssd
8gb ram
Asus striker alaplap
Ehhez nem dukál 600w de később ha fejlesztek nem szeretnek új táplál indítani ezért vennék már most egy nagyobbatHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
15k körül van jobb ár/érték táp most mint az fsp hexa 500 ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest