- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz jézusom #72496 üzenetére
Inkább barkácsold át a Compaq tápot az új házba, az talán kisebb "szívás".
Ez nem szabványos ATX táp.A címkéjén a voltok fogadjunk, hogy nem a "szokásosak." Mint a Superflower SF-480T14A tápon.
Valami ilyesmi? Output a címkére kell zoomolni.
Minden +-12V, még a készenléti is.
Az ilyesmi húzások miatt kerülik sokan a márkás gépeket.Vagy márkás gépek tápja, PC-hez.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Sorry dupla, de találtam valamit.
A PS STAT Power supply connector, a rendes tápcsati meg PWR 6-pin main power connector. Ezt mondjuk tudtam .
(De érdekes, az én tápomon a sata connector tápból nem alaplapon keresztül megy a HDDre)
-
jézusom
addikt
válasz Graphics #72487 üzenetére
A lap valójában egy HP SFF géphez tartozik, HP Compaq 6005 Pro a neve a gépnek, és a lapnak is. De mivel át akarom pakolni az egészet nagyobb házba, a régi Superflower SF-480T14A tápom menne rá. Elég sok csatlakozó van rajta, de ilyenek pont nem.
Egyébként a vékony csati mellett a felirat "PS STAT" felirat van, lehet, hogy power supply statistic?
-
henyito
újonc
Sziasztok!
Az 5870-emet szeretném lecserélni egy r9 280-ra. Szerintetek elég neki egy 1090t mellett a chieftec ctg-500-80p tápom? Előre is köszönöm! -
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
akkor úgy kérdem melyik tápot nézegessem 500-550W körül ami tudja zero rpm fan módot? Mármint alacsony terhelésen nem kapcsol be.
-
bacsko42
tag
-
smiti
veterán
Beépítettem ezt a csoda TS 450 tápot. Először ürültem neki, hogy ilyen szalag kábelei vannak, ahova be kellett tennem igen szűkös a hely és gondoltam milyen jó, hogy a lapos kábelek mennyivel jobbak.
De szvsz. nincs neki előnye, sokkal merevebb a kábel mint a 450Pro esetében.
Ami előnye, hogy a VGA részére van 1 db 6 és egy 6+2 pines tápcsati.
A 450Pro-n pedig csak egy van.
És a végére hagytam a legfontosabbat, az én megítélésem / érzékelésem szerint a TS 450 lényegesen hallhatóbb mint a 450 Pro.Most még csak bedobáltam, hogy ki lehessen a rendszert próbálni, hát elég elrettentően sikerült:
-
DeMax
csendes tag
Ugyan kérdeztem már anno de mivel régen volt és feledékeny vagyok + kicsit többet szánnék rá ezért újra megtenném .
Szóval melyik táp lenne nekem a legalkalmasabb 20körül( ha egész kicsit több nem baj) ehhez a konfighoz:
i5 4590 , ddr3 8gb , asrock h97m lap , NO VGA! , 2hdd 1 ssd , aerocool ds cube házba ültetve. videókártyát nem tervezek max ha már idővel nagyon kevés a procié akkor egy valami alapabbat(remélem soká)
Igazából a fő célom az lenne hogy nagyon sokáig kiszolgáljon(a mostani chieftec tápom is már őskövület és semmi baj nem volt vele) és ezen felül halk legyen.Persze tudom mit pofázok már hogy legyen olcsó is meg jó is ilyen nincs
A hatékonysága meg olyan amilyen persze nem baj ha felét nem fűti el ( gondolom a 80+ bronz már kielégítő)
anno azt hiszem az XFX pro450-et ajánlották + seasonic S12 II , FSP raider
de ami nekem kifejezetten szimpatikus az a BE QUIET! cég de azt olvasgattam nekik nem mindegyik szériájuk nyerő (azt hiszem ami nem FSB belsős meg nem silentwings ventillátoros).
Jöhetnek ezekről vélemények és akár új ajánlások is de az FSP és a be quiet felé húzna a szívem( a pénztárcám még nem biztos )
Minden jellegű választ értékelek. Köszönöm
-
Lui76
őstag
válasz PainKiller13 #72480 üzenetére
Igen köszönöm a sok linket , és az xfx nekem is bejött volna de nem forgalmaz ilyent.
Ez Cors 430cx
ez már túlzás ? vs550
TT -ből : TT530 SmartSewww.kezmuveskeramia.hu
-
Khaosz55
addikt
Hali,
az otthoni gépem bekerül majd a céghez egy I5-750 3,8Ghz + GTX660 TI PE. 1 vinyó és egy SSD van benne. Ebben a gépben egy Be Quiet Straight Power 500 -as táp van.Otthonra veszek egy gépet. Abban egy 4690 Proci és egy VGA lesz. Vagy a GTX660TI vagy esetleg egy GTX960.
Viszont két megoldás van.
1.Az otthoni gépbe veszek egy tápot és Be Quiet Straight Power 500 megy a céghez. Ebben az esetben kell egy jó táp 4690+GTX alá, ami minnél halkabb. a Be Quiet se volt hangos, viszont halottam vannak olyan tápok amik nem kapcsol be a venti rajta alacsony teljesítményen. Ennél halkabb már nem is lehetne. Ebben az esetben többet szánok a tápra.
2.Az Otthoni gépbe marad a Be Quiet Straight Power 500. Az irodai gépbe kell egy táp a I5-750+VGA alá. 10-15K-ig.
A Be Quiet Straight Power 500-al meg vagyok elégedve. 1,5 éves ha hangcsökkenésben nincs nagy előre lépés akkor nem inkább az irodai gépbe venném az olcsóbb tápot.
Az otthoni gépem egy hangszigetelt fractal design R4 házba van.
-
Lui76
őstag
válasz BomiBoogie #72466 üzenetére
Elmondott párat , csak pont nem azt amit kigondoltam (Xfx, enermax jó lett volna)...
Corsair, Thermaltake ,Chieftec (ez utóbbit nem szeretném)Csak azért vagyok kénytelen most ide menni , mert közben a tönkrement noname(Logic) tápját apámnak még szeretném esetleg gariztatni .
www.kezmuveskeramia.hu
-
floax94
tag
válasz BomiBoogie #72474 üzenetére
Szóval ez a fórum nem arra van ,hogy kérdést tegyünk fel. Oké, köszi már ezt is tudom
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
floax94
tag
Milyen tápokat ajánlotok 15e körül ? i5 4460-as és R9 280-as lenne a párosítás !
-
-
otps
aktív tag
Bocs, hogy magamat ismétlem egy az egyben:
Az megvan, melyik tápot vegyem; ezt néztem ki: EVGA SuperNOVA 850 G2 850W
A kérdés: hol?
Az Iponban most jóval drágább, mint szokott lenni, ha az idő pénz (bitcoinbányászat) és most kell; hol vegyem?
http://www.argep.hu/product_2328906.html
Megbízható forrás EVGA táp beszerzéséhez? Úgy értem, az EVGA tápra 10 év gari van, ha hibás, az Ipon viszi ki Németországba.
http://www.mercateo.hu/p/1926-165708/EVGA_Tapegyseg_850W_SuperNOVA_G2_80_Gold.html
Garancia?KAMELOT tartott szóval, de - bocs -, nem kaptam tőle érdemi választ az egyszerű kérdésemre.
Légyszi VALAKI MÁS! Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz TechnicR #72464 üzenetére
(#72464) TechnicR
EVGA SuperNOVA G1 650W -mert 10év gari
SEASONIC G Series 550
XFX XTR 550W
SEASONIC M12 II 620W
CORSAIR RM 550W(#72465) Lui76
rendeld meg máshonnan -> Fsp Raider 550W ,XFX TS 450W(#72467) remusz13
XFX TS 450W ,Fsp Hexa+ 500WBeárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
PainKiller13
őstag
-
remusz13
tag
válasz BomiBoogie #72466 üzenetére
sziasztok!
cpu: fx 6300
gpu: asus gtx 750ti
ram: 4gb cl9
mobo: Asus M5A97 R2.0Ez a config működne-e egy Chieftec ctg 450w -el ? Később vennék még hozzá 4gb memóriát. Előre is köszi a válaszokat!
-
Lui76
őstag
Gyors helpre lenne szükségem !
Konfig :
Asus M5A97 Evo R2.0 ,Phenom II 955BE , 2x4Gb DDR3 Geil C.Evo 1866MHz ,Asus GTX660 DCUII 2GB,WD 250Gb Sata II, Enermax Liberty400,Samsung2243BWAz enermax csendesen vitte a gépet(már legalább 6-8 éves a táp), de apám tönkrement gépe megkapta , hogy én egy új tápot vehessek.
Itt helyben készleten Coolermaster RS500PSAPJ3U -t tudtam venni.
de a hozzászólásokkal ellentétben nálam terhelésen nagyon hangos és elég szélsőségesen váltakozik ami
nagyon zavar !Enermax 450-esét gondoltam helyette de azt nem tud beszerezni (meg FSP semmondott) !?
Mit ajánlanátok 15e környékén, más márkákból. Ha lehet több varia is , mert ki tudja miből van...Látom másnak is gond !!!!
[ Szerkesztve ]
www.kezmuveskeramia.hu
-
TechnicR
tag
Sziasztok, a véleményeteket szeretném kérni : )
Jelenleg egy CoolerMaster 500W os tápom van (RS-500-PSAP-J3) és szeretném lecserélni egy halkabbra. Pontosabban nem vagyok biztos abban, hogy a táp a hangos-e, de a házban (Fractal Design Define R4) 4db 14es (FRACTAL DESIGN Silent Series R2 140mm) és egy 12-es CoolerMaster venti van, illetve a CPU-n egy Artic Cooling Himalaya. Szerintem a ventik elég halkak, így csakis a PSU lehet a ludas.
Jelnelgi konfigom:
Alaplap: MSI Z87 G45 Gaming 5
Proci: Intel i7 4790K (alap órajelen)
Memória: KINGSTON 16GB HyperX Black DDR3 1600MHz CL10 KIT
VGA: ASUS HD7870 DC2TG 2GD5 V2Fontos lenne számomra a hatásfok (hogy ne melegedjen) és ugyan plusz pont, de nem feltétel a modularitás. Árat nem tudok mondani, inkább az ár/érték arány a fontos számomra. Ha kell kiadok érte 30-40k-t is de akkor az legyen is olyan.
A jelenlegi tápom alapjáratom is "ventilátor hangú" terhelés (játék) alatt meg eléggé felpörög akkor jobban hasonlít egy hajszárítóhoz.
A tippeket előre is köszönöm : )
-
Balathruin
veterán
válasz BomiBoogie #72461 üzenetére
És akkor még nem gyulladt ki...
És tudom, hogy és. -
válasz laacika #72458 üzenetére
én azt gondolom attól hogy sajnos te belenyúltál az FSP egyik rossz tápjába, vagy hibás tápjába, attól még nem kell leírni a márkát.
az egyik legmegbízhatóbb...
attól még jó az FSP és igen ha van rá gari, akkor hajrá..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
laacika
tag
válasz Potzee #72453 üzenetére
Miért nem lesz jó az Arctic?Inditó áram rendbe,légszállitás rendben,a levegőnyomásról nem találltam adatot,de különben meg ha nem lesz neki elég akkor nyugodtam süljön/puszuljon meg!
Most kicsit megharagudtam erre az agyon dicsért FSP-re,1 év és ventit kell cserélni?ez nevetséges számomra. :Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
t.imi
addikt
Reggelt.
Corsair hx650 táp helyett milyen minőségi passzív pfc-s tápot ajánlanátok? Kellene egy ups, de a 500w körüli szinuszos 75-90e között mozog
Ha kidobom a corsairt egy passzív táp és kvázi szinuszos ups kijönne a feléből. -
smiti
veterán
Sziasztok!
Az XFX 450 PRO és TS 450 között mi az érdemi különbség ? Csak azért kérdezem mert a pro-t rendeltem de a TS-t kaptam. A számlán is pro szerepel, a gyári száma az a TS-é.
Azt már olvastam, hogy ez is ajánlott illetve látom hogy szalag kábelei vannak. Gondolom azért maradhat és ne küldjem vissza? -
laacika
tag
Mehetek ventilátort venni Ennyit az FSP350-60 APN-ról,volt gazdája szerint 1,5 éves és még 6 hónap gari van rá,de már a ventije ciceg,ciripel,hangot ad!!!
Neten olvastam hogy egy másik illetőnek pedig bő 1 év után hangja lett!!Oké nem drága egy ventilátor 900-1500ft,1500ft ér már nem is olyan rosszat kapni szerintem (Artic F12),na de azért ezen a téren az FSP
Teljesen megérteném ha ez 3 éves korára jelentkezne,mert állitólag "a feljel lefele szerelt ventik (mindegy hogy milyen) 2-3év alatt megadják magukat" Nem tudom
[ Szerkesztve ]
Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
Egy kozep kategorias gepbe (i3-4150/8 gb ddr3 / 1 ssd / 1 hdd / GTX 660 vagy HD 7850 / dvd olvaso / alaplap) kellene egy olcsobb tap. Ezeket neztem ki, tudnatak valamit mondani roluk?
Nekem EVGA Supernova G2 1000W-os tapom van es nagyon megvagyok vele elegedve, de ez a kicsi tap nem tudom mit rejt belul (amugy a CM sem tudom milyen beles).
Koszonom!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Hali!
XFX 450 W Pro mekkora VGA-t bírna még biztonsággal (nem akarom csutkára járatni, legyen azért némi tartalék)? Lenne mellette i5 3470, 2 x 4 GB RAM, 2 HDD, 1 SSD, ill. 6 venti.
A HD 7950 szint még belefér, vagy az már necces?
<< Heimdal >>
-
Potzee
addikt
válasz Balathruin #72438 üzenetére
A felső tápos házak 99%-a felül zárt. Én eddig kb.3 féle felső tápos, felül perforált házat lattam (Antec valami, stb.)
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
laacika
tag
Köszi mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
Sziasztok.
Ne nevessetek ki de a 12cm-es ventivel rendelkező tápot hogy érdemes beszerelni egy házba (felül van a táp).A venti sziv,na de honnan?Lefelé nézzen a venti vagy felfelé?Ha lefelé néz akkor hap a cpu től is meleget.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
.DLL
veterán
válasz Graphics #72432 üzenetére
TS, igen, bocsánat
itt a ma aktuális TS430-as [Link]
Az enyém pontosan így van matricázva, csak 450-es szám van 430 helyett. Ugyan így fekete drótok, és az ATX köteg van harisnyázva. A vantirács viszont nem ez, hanem ilyen:itt van amit az oldal 450-esnek nevez: [link] ilyen a ventirácsom (nagyon szép), viszont a matricázat más, a fentivel egyezik meg. A doboz ehhez hasonló, színes, de más grafikával.
Szerk.: igen, látom már megnézted az oldalt, gyorsabb voltál.
Jó lenne a gyártási dátumot megállapítani valamiből, pl. Ser.No.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Graphics
Jómunkásember
Hardverker nekem is bejött.
Na de számok kavarában:
ST nincs TS van , TS 430
nincs 450-es van, ami csak átcsomagolása a régi Pro 450-nekA Pro régebbi, a TS elnevezés az újabb
Szóval minden fordítva volt még a típuskódok is
Na mégis tévedtem tényleg van 430-as
Ami valószínűbb akkor , ez az Seasonic S12II-430-as kompletten.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
Ezt már szeretem, már bent is van a gépben az XFX. Jó ez a HardverKer, nem kicsi raktárkészletük van, ebből is volt 7 db, meg egy csomó más tápból (most csak azokat néztem) is 10+
Egyébként erre is van 5 év gari, csak a manuál szerint regisztrálni kell a tápot az xfxforce.co.uk-n.
Szerk.: Na most rá is kattintottam a linkre, és átdobott a .com-ra, ezek szerint már nincs külön európai oldal.
Ebből van egy olyan érzésem, hogy ez a konkrét darab azért nem mai gyerek. Egyrészt ma már az ST szériában csak 430W-os van, és ezzel a típusszámmal (P1-450S-X2B9) ma már a Pro szériában található 450-es tápot jelölik. Lehet hogy lett egy "belépőbb" kategória, és a régi ST-ket ma már Pro-nak hívják.
A mai ST-knek nyers színű papírdoboza van, ennek a darabnak színes fotós, fekete, mint a mai Pro dobozoknak. Csak más dizájn.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
StSanya
senior tag
válasz Graphics #72254 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tippet, remek cucc ez a SEASONIC SS-400ET 400W, s öt év garival 13,5 ezer Ft-ért a legjobb vétel! Hangja semmi, tehát bárhova javasolható!
Amúgy a kábelezése is kiváló, ugye ettől tartottam, mint kiderült, ok nélkül, ezért aki esetleg kíváncsi rá
20+4 PIN:
===550mm===[20+4 PIN]8 PIN EPS (alaplapi 12V):
===550mm===[8 PIN EPS]4 PIN 12V (alaplapi 12V):
===550mm===[4 PIN 12V]Molex / Floppy:
===470mm===[Molex]===120mm===[Molex]===120mm===[Floppy]Molex:
===300mm===[Molex]===120mm===[Molex]===120mm===[Molex]SATA:
===470mm===[SATA]===140mm===[SATA]SATA:
===470mm===[SATA]===140mm===[SATA]6 PIN PCIe:
===560mm===[PCIe]"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
bélanéni
őstag
Sziasztok,
lenne egy kérdésem, melyiket ajánlanátok a 3 közül a legjobban:
- Cooler Master V850
- EVGA SuperNova G2 850W
- XFX Pro Black Edition 850WSzerintem mindhárom szuper táp, de hátha még ezen a szinten is billen az egyik vagy másik felé a mérleg. Olyan emberek válaszát várom, akinek van gyakorlati tapasztalata mindhárom táppal, de aki minimum egyel már huzamosabb ideig "együtt élt", az is beszámolhat az érintett tápról szerzett tapasztalatairól. Így a végén hátha összeáll a kép.
Ami számomra az atomstabil tápellátás mellett igazán számít, a hang. A leghalkabbat szeretném megvenni.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Grave_444
nagyúr
-
Bora1991
csendes tag
helló
videó kártyát cserélek és hát kicsit kevés a táp a dologhoz
vagy egy msi gtx760 veszek vagy egy r9 280
hát összeget nem tudok annyi amivel jó lenne a kártya.
-
RTMGARAGE
csendes tag
Sziasztok!
Döntés előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen tápot vegyek az alábbi confighoz!
Alaplap: MSI Z87 MPOWER MAX AC
Videókártya: MSI GeForce GTX 970 GAMING
Processor: Intel Core I7-4790K
Ram: G.Skill Ares F3-1866C10D-16GBEzt néztem ki: https://ipon.hu/webshop/product/evga_supernova_nex650g/296236
szerintetek elég lesz? vagy mit ajánlotok?
-
lrkrynn
csendes tag
Üdv,
4.gen i7 proci asus vanguard lap 8gb 1600mhz ram gtx 760 vga 1 ssd 1 hdd mellé keresek minőségi tápot
tippek?
előre is köszi -
Graphics
Jómunkásember
válasz bacsko42 #72414 üzenetére
IGazából nem mai technika. Kisebb Liberty-knél volt olyan, hogy a kondik kiszáradtak, ez már korból fakadóan is előfordulhat.
Alapvetően jó és halk táp, nem sok gond volt vele amikor nálam votl a 400-as variáns belőle.
Két 30A-es ága van, ami bőven elég lesz az említett rendszerhez.
-
bacsko42
tag
Senki sem tud semmit a fent említett Enermax Liberty 620W-ről?
,,It does not matter how slowly you go as long as you do not stop."
-
Graphics
Jómunkásember
Első kettő ok. Utolsó már elég koros fejlesztés.
Én az XFX-et venném, de iPonban 5 év garival., ugyanaz a belső elvileg
-
.DLL
veterán
válasz Graphics #72411 üzenetére
Azért találtam párat
Szerintetek melyik legyen:
XFX TS450W -14k
Chieftec CTG-500-80p -15k
CoolerMaster Elite Power RS500-PSAPJ3-IT -12k (elvileg 450W-os FSP bél?)
Korábban megnéztük 400W elég lenne, de később jöhet még VGA fejlesztés, úgyhogy ennyi bőven elég.
(P.H.)
-
.DLL
veterán
Jó tápokat nem tartanak a boltokban, jó tápokat csak megrendelésre tudnak beszerezni. Pedig nem drágák, (most a 15e körüli kategóriáról beszélek) nem extra termékek, mégis a gagyi, drága, sokWattos, noname belsős marketingtápok vannak a boltok polcain, mert valamit azért tartani kell. Akkor legalább miért nem a jó tápokból tartanak néhányat?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
shield
őstag
válasz jim bcs #72405 üzenetére
Ha lehet, akkor olyan boltban kell megvenni ahol már megadják a 10 évet és ők intézik a garit is.
A regisztrálás könnyű, de amikor németbe kell visszaküldeni, meg "PayPal-on biztosíték befizetése", stb...akkor már kissé macerásabbnak tűnik a dolog. Itthon is akadnak problémák bőven a gariztatással.Nekem jó lesz az 5 éves garis típus, 5 év múlva úgyis másik kell majd.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Petraapa
csendes tag
Sziasztok!
A következő konfigokhoz milyen PICO PSU tápot + adaptert ajánlanátok?
NAS szerver + HTPC egyben1x ASRock Q1900-ITX Intel® Quad-Core Processor J1900 + Mini-ITX Motherboard
2GB RAM
2x WD Red 2TB
Coolermaster Elite 130 házvagy
1x ASRock AM1B-ITX + AMD Athlon 5150 APU with Radeon R3
2GB RAM
2x WD Red 2TB
Coolermaster Elite 130 házElőre is köxi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Csak érdeklődés szinten. Ezzel a táppal van valakinek tapasztalata?
Egészen pontosan VP700P Basic, de cikkszám szerint erről a modellről van szó.
Előre is köszi!
Véleményem szubjektív...
-
jim bcs
nagyúr
válasz Potzee #72404 üzenetére
az egy dolog hogy ott egy év van, nemrég rendelt 2 PH-s kolléga is és a garanciapapíron 10év volt, mivel ők a hivatalos Mo.-i forgalmazó evidens hogy megadják de ha nem akkor sincs gebasz úgyis regelni kell
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Potzee
addikt
válasz shield #72403 üzenetére
A vásárlást követő 30 napon belül be kell regisztrálni az evga weboldalán a terméket és élni fog a 10 év gyártói garancia. Valóban a forgalmazó - jelen esetben az ipon - csak a magyar jogszabályok szerinti 1 év minimumot vállalja, de ez nem zárja ki - regisztrációt követően a 10 év gyártói garanciát.
[link]PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
shield
őstag
válasz PainKiller13 #72393 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a 10 év gari jó lesz 1 évnek is.
3 évnél hosszabb garit egyik tápjára sem ad. Kicsit elgondolkodtató. Általában 1-2.[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Potzee
addikt
válasz Dan-szan #72400 üzenetére
Ha nem fontos a TFX méret, akkor ez a Seasonic SS 350 ET is tökéletes vagy a másik kettő bármelyike.
Ja, hogy pont itt is van a Mester...
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest