Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniduke
tag
Bár nem nekem cimezted: nexen megy a belenagyitas és a peaking egyszerre. Azt mondják a nexeké az egyik legjobban használható peaking, és bár mást még nem próbáltam, de valóban praktikus. Nem mindenható, de jól jön pl ha olyan a helyzet, hogy belenagyitva sem vagy biztos hogy mikor éles. Vagy mikor nincs ido belenagyitgatni. Ritkán használnom csak a peakinget, belenagyitas nélkül, annyira nem bízom benne. Mondom ezt úgy hogy csak manualjaim vannak egy pár éve

Ui: NXnél azért meg kell emliteni, hogy amellett hogy hallott rendszer, a bazistáv miatt se C-mount obikat, se focal reducert nem tudsz rárakni, már ha ez szempont, nekem nagyon is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- Projektor topic
- Jövedelem
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest