Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Memóriakártya topic
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Helios tájképre nem valami jó szerintem, mert egyrészt nem egy szuperpenge üveg, másrészt rekeszelve is ken széleken. Portréra, virágokra, gombára meg ilyesmire viszont frankó...
A rekeszgyűrű: az első gyűrű kattanós, kissé nehezen jár, azt ha kioldod lehet a másodikkal fokozatmentesen rekeszelni. Ha a második gyűrűvel rekeszelsz, a feliratok fordítva lesznek, de ha belekukkolsz az üvegbe rekeszelés közben, erre te is rájössz
Fókuszálás: belenagyítasz az élőképbe, tekered a fókuszgyűrűt amíg éles lesz a téma, exponálsz, kb ennyi
"EVF-en eles kephez koppra kell a fokuszgyurut tolni." - Ezt nem értem.
Belejössz majd, meg kell szokni, hogy manuállal nem mindent lehet lekapni, én pl. már 100-ból 99-et biztosan élesre lövök, ha nem 100-at, ha kukáznom kell a képet az a rossz kompó, gyenge téma, fények stb miatt van inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Szólánc.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi