- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Na, ma sikerult Patrikkal kiprobalni a Helos 44-2-t. Fenyviszonyok kb mint a Pentacon tesztnel kb, kiveve az idot, mert naposabb volt, igaz kb del korul mentunk ki a partra.
Egyre jobban tetszik ez a manual moka. Most olyan 50%-oz kihozatal volt LR-es elso koros shift+Del utan, a maradekbol ugy 4-5-t gyalultam, mert tul lagy lett es nem tudtam semmit kihozni belole utomunkaval.
Meg mindig nincs sok fogalmam a manualozasrol, de talan kezdem kapisgalni a mikentjet, bar a Helioson kicsit fura volt a rekeszgyuru (valszeg en nem jottem ra meg mindig a helyes hasznalatra) ill. arra figyeltem fel, hogy gyk, EVF-en eles kephez koppra kell a fokuszgyurut tolni.
Pentaconhoz kepest a K&F Concept adapteren nem annyira feszes, azzal tobb kepet lottem ugy jo 1/3-al, de nem volt egyszer sem,hogy veletlenul meglazult volna az obi menete az adapterben. Itt egyszer majdnem korbe is tekertem 1 fordulatnyit. Mondjuk ez joval leharcoltabb darab, mint a Pentacon, nameg az azert Keletnemet, ez meg a szovjet ipar remeke
Van valami jo leiras,hogyan erdemes ezekkel a regi obikkal fokuszalni/ F-erteket allitani? Sztem valamit nem jol csinalhatok ugy nagy altalanossagba
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VMware
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged