-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gzbotii #42660 üzenetére
Ne aggódj engem is semmibe vettek kb a pályán kint.
Ha nem foschtam volna a büntitől szívesen oktattam volna egy-két autóst... Egy idióta folyamatosan azt játszotta, hogy megelőzött majd visszalassított. Én vissza előztem és mentem fix tempóval. Majd vissza előzött és megint belassult. Nem fékezett csak egyszerűen belassult. Visszaelőztem, erre megint vissza előzött. A harmadiknál már meguntam és akkor kicsit odaléptem. 140-re fel és szépen elszakadtam majd vissza a normál tempóra. Erre megint utolér/utánam jön kisvártatva és megelőz. Mondom ez hülye. Fogtam magam és inkább kiálltam inni egy kávét, menjen a hülye.
mod:
tboy93: Kormiról nekünk is leloptak 1 dísztárcsát a télen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest