-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudnám, ki ad jogosítványt nekik, de tényleg, “cuki” volt integetett, hogy elnézést de attól még ez így nagyon tré, kb 3-4 perce is lehetett volna vissza tolatni orvosolni a bénaságát, sehol senki nem volt mögötte. [link] - direkt ilyen rosszba teszem fel
Másik napi kedvencem… mögöttem hallom a szirénát, lehúzódtam egy kereszteződésbe tudjon menni… mögöttem swites bácsi simán ment tovább, majd engem elhagyva megállt, a rendőr végül kiderült őt kergette nagy satufékkel megállt mellettemanyósról kiugrott a rendőr és nagyon dühösen ment valamit megbeszélni velük… öreg bácsi meg néni volt, amint ezt látta, egyből visszavett, gondolom újraértékelte a dolgot amiért utánuk mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Medence topik
- Router gondok
- Ford topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest