Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Mindenkinek címezve
"Előműszakis" lett az autó, azaz nem bukott meg, de át sem ment, csak egy átvizsgálás 11 rugó ellenében. Az oka:
Nem, nem a nagy fejem, hanem a sárvédő és a küszöb találkozásánál lévő hiba, ezt bökdösték meg. Azt mondták, most nagyon ellenőrizgetik a vizsgaállomásokat, tökéletesnek kell lennie az autónak. Mondjuk ha ezt nem csak hirtelen felindulásból teszi a kedves hatóság, és folyamatosan figyelik a vizsgáztatókat a jövőben is, talán egy idő után eltűnnek a füstokádó bontószökevények. #utópisztikusgondolat
Igazából nem haragszom rájuk a károkozásért, mert így is, úgy is javítani kell a kasztnit, már kértem is időpontot a kedvenc műhelyhez... Július 15, az előző műszaki érvényessége viszont csak 9 napig érvényes még.Illetve ezen felül kezd szétválni az egyik első lengőkar hátsó szilentje, de csak mozgatópadon látszik, az aknán állva, nyugalmi helyzetben tökéletesnek tűnik. Ezt valszeg én magam is orvosolni tudom.
De lehet, hogy ebből a focvis által emlegetett 35-ös opció lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest