Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
válasz
barnam_ #169573 üzenetére
Hogy hogyan nyitotta ki az passz, de össze lett b@szva a géptető is, lehet kifeszegette.
Viszont van itt helyben egy kis csicska gyerek. Jogsi nélkül jampizik. Nemrég vett egy e36 cupet, amiről hiányzott pl a ködlámpa takaró, a tanknyílás ajtó. Rokonnak van egy e36 sedán, Neki meg pont ezek az elemek tűntek el a kocsijról egyik este. De mivel jogsi nélkül járkál így csak este merészkedik ki, a rendőrség meg nem igazán foglalkozik a dologgal.Napokban a gyerek eladta a cupet pont az egyik ismerősünknek aki megkeresett minket és kiderült valóban azok az alkatrészek kerültek a kocsira, amik rokonéról eltűntek.... csakhát hogyan bizonytod rá, hogy ő volt.... Erre tessék, tegnap este egy e46-ot rongáltak meg.
A gyereknek üzentem ( mivel pont a hétvégén lettem gazdája egy e36 compactnak), hogy ha az én kocsimról bármi eltűnne tudom hol lakik....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W