Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, a játékmenete biztosan jó volt,nem véletlen volt népszerű, de amikor a sakktáblaszerű elrendezésben felálltak csatázni azok a figurák, attól arcidegzsábát lehetett kapni.
Gondolom más béna játékkal meg jót jáccódtam, de hát ez van. szerencsére volt miből választani. Mondjuk anno nem is volt ilyen, hogy GOG meg fene tudja mi, 12 év óta nem is láttam játékokat. Kivéve egyet, ami ment volna Linuxon, de a terület felrenderelése megette egyből az akkori 8GB memót. Egyelőre még ezzel a szörnnyel játszom, felkészítem eladásra...nem tudom, miből van, de daru kell hozzá, hogy felrakjam az asztalra!
Semmi nem fut rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom más béna játékkal meg jót jáccódtam, de hát ez van. szerencsére volt miből választani. Mondjuk anno nem is volt ilyen, hogy GOG meg fene tudja mi, 12 év óta nem is láttam játékokat. Kivéve egyet, ami ment volna Linuxon, de a terület felrenderelése megette egyből az akkori 8GB memót.
Semmi nem fut rajta.