- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, a játékmenete biztosan jó volt,nem véletlen volt népszerű, de amikor a sakktáblaszerű elrendezésben felálltak csatázni azok a figurák, attól arcidegzsábát lehetett kapni.
Gondolom más béna játékkal meg jót jáccódtam, de hát ez van. szerencsére volt miből választani. Mondjuk anno nem is volt ilyen, hogy GOG meg fene tudja mi, 12 év óta nem is láttam játékokat. Kivéve egyet, ami ment volna Linuxon, de a terület felrenderelése megette egyből az akkori 8GB memót. Egyelőre még ezzel a szörnnyel játszom, felkészítem eladásra...nem tudom, miből van, de daru kell hozzá, hogy felrakjam az asztalra!
Semmi nem fut rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom más béna játékkal meg jót jáccódtam, de hát ez van. szerencsére volt miből választani. Mondjuk anno nem is volt ilyen, hogy GOG meg fene tudja mi, 12 év óta nem is láttam játékokat. Kivéve egyet, ami ment volna Linuxon, de a terület felrenderelése megette egyből az akkori 8GB memót.
Semmi nem fut rajta.