- Bluetooth hangszórók
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez a Dune 2 ez nekem nem volt meg,
lehet már beleesik a 12 év kényszerszünetembe!
Fenéket, most megnéztem, jó régi már ez is és valamire nagyon hasonlít a játék felülete, amit viszont játszottam is...talán a C&C lesz az! Ezekkel a tipusú játékokkal is jó sokat el lehetett bíbelődni. Igen, azért is jó kezdőknek, ha a Rendszerbeállítások-on belül kezeli az új kerneleket, mert ott csak azok érhetők el, amik nem okoznak problémát. Bár alapesetben máshonnan, mondjuk Ubuntutól, raknak fel kernelt, az se kéne problémát okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fenéket, most megnéztem, jó régi már ez is és valamire nagyon hasonlít a játék felülete, amit viszont játszottam is...talán a C&C lesz az! Ezekkel a tipusú játékokkal is jó sokat el lehetett bíbelődni.
Rowon