Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Blu ray írás és írási hiba
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Ma egy kicsit megzakkant nálam a Linux Mint. Délután játszani akartam - folytatnám az Elden Ringet. Úgy akad, hogy az valami borzasztó. Eddig simán futott, mi baja lehet? Vulkan shadereket letöröltem, hátha attól megjavul, de inkább nem is foglalkozott vele, hogy újra kellene generálni őket. Nvidia drivert váltottam (megint), végül csak attól jött rendbe (nagyjából), hogy 9.0-4 Protonra váltottam. Egy idő után újra indítanám a gépet - nem lehet. Valami használja. Mindenképpen induljon újra. NEM.

A Steam is megzakkant, de arról én tehetek, mert Disksben kicsit egyszerűsítettem a partíció neveket, csak elfelejtettem a Steammel is közölni a változást, ő meg széttárta a kezét, hogy hát kérem, itt nincsenek telepített játékok. Van ilyen.

Újraindítás után kipróbáltam megint, most jól működik Proton 10.0-4 verzióval, és még a Vulkan shadereket is létrehozta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon