-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Ma egy kicsit megzakkant nálam a Linux Mint. Délután játszani akartam - folytatnám az Elden Ringet. Úgy akad, hogy az valami borzasztó. Eddig simán futott, mi baja lehet? Vulkan shadereket letöröltem, hátha attól megjavul, de inkább nem is foglalkozott vele, hogy újra kellene generálni őket. Nvidia drivert váltottam (megint), végül csak attól jött rendbe (nagyjából), hogy 9.0-4 Protonra váltottam. Egy idő után újra indítanám a gépet - nem lehet. Valami használja. Mindenképpen induljon újra. NEM.

A Steam is megzakkant, de arról én tehetek, mert Disksben kicsit egyszerűsítettem a partíció neveket, csak elfelejtettem a Steammel is közölni a változást, ő meg széttárta a kezét, hogy hát kérem, itt nincsenek telepített játékok. Van ilyen.

Újraindítás után kipróbáltam megint, most jól működik Proton 10.0-4 verzióval, és még a Vulkan shadereket is létrehozta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC Architech NOVA Gamer PC
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon