-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Én nem szoktam frissíteni, főleg az SSD- k firmware- ét, amíg jól működik, sztem felesleges.
Sok SSD van itt már, de csak egy 240- es PNY lett írásvédett, prímán olvasható ami rajta van, de írni nem lehet rá. Firmware csere is elindul, lefut, de semmi hatása. Jó nagy, egyszer írható DVD lett belőle
Amúgy az új tévém használati utasításában is az van, hogy a firmware frissítés menüpontot tartsa letiltva. Csak ha valamely funkció nem megfelelően működik, akkor engedélyezze, és akkor neten keresztül frissítjük, de csak saját felelősségre, mert az újabb kódban is lehet hiba...
Mondjuk nekem nem is kell a SMART rész, nem csatizom internetre, felesleges, mert számítógépre van kötve, onnan minden szükséges online cuccot elérek. Csak a modern QLED panel miatt választottam a modellt....meg a HDR...Linux alatt pedig főleg, az egész régi cuccok működnek, frissítés nélkül, és/vagy frissítés sincs már hozzájuk. Pld a 7800GTX is műkszik, aminek még Win98 drivere is van. - jó hát, kiegyenlített a verseny(egyelőre), mert Win11 alatt is műkszik a 7800GTX.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon