- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Dune 2, anno 30 évvel ezelőtt játszottam egy vállalati gépen. Anyám gyerekként éppen nem tudott hová tenni, így bevitt egy napra a munkahelyére. Az egyik céges számítógépen voltak játékok és pont a Dune 2 is ott volt. Nyilván azon kívül, hogy az éppen aktuális mentéseit szétbarmoltam az eredeti usernek (
) nem igazán értettem belőle sokat, de jól szórakoztam. Azóta is remélem, hogy voltak az illetőnek mentései floppy lemezen. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez a Dune 2 ez nekem nem volt meg,
lehet már beleesik a 12 év kényszerszünetembe!
Fenéket, most megnéztem, jó régi már ez is és valamire nagyon hasonlít a játék felülete, amit viszont játszottam is...talán a C&C lesz az! Ezekkel a tipusú játékokkal is jó sokat el lehetett bíbelődni. Igen, azért is jó kezdőknek, ha a Rendszerbeállítások-on belül kezeli az új kerneleket, mert ott csak azok érhetők el, amik nem okoznak problémát. Bár alapesetben máshonnan, mondjuk Ubuntutól, raknak fel kernelt, az se kéne problémát okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nem igazán értettem belőle sokat, de jól szórakoztam. Azóta is remélem, hogy voltak az illetőnek mentései floppy lemezen.
Fenéket, most megnéztem, jó régi már ez is és valamire nagyon hasonlít a játék felülete, amit viszont játszottam is...talán a C&C lesz az! Ezekkel a tipusú játékokkal is jó sokat el lehetett bíbelődni.
Rowon