- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Én nem szoktam frissíteni, főleg az SSD- k firmware- ét, amíg jól működik, sztem felesleges.
Ez így van, sok esetben olyan javítások vannak a fw-ben, amire az adott hardverkonfignak nincs is szüksége, ha valaminek kell fwupgrade, azt lehet tudni, mert kiderülnek a gondok, mint többnyire a Samsungoknál, de ott lehet is látni, milyen fw frissítések vannak és mi miatt van az új fw.
Én se frissítettem még SSD fw-t, egyszer a Samsung Linuxos CLI vagy DOS-os programjávat végigvittem az utolsó lépésig kíváncsiságból, de mivel tökéletesen működött az SSD, nem akartam frissíteni a fw-t. Szóval ha nem muszáj, érdemes kerülni ezeket a frissítéseket. OEM SSD-nél meg ugye nem is a gyártó adja ki az új fw-t, hanem aki beszereli az eszközébe, így még nyűgösebb lehet a dolog, az egyik gyártó ad ki újat, másik nem, mert éppen az ő hardvereivel nincs gondja az adott SSD fw-ének.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon