- Milyen TV-t vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Én nem szoktam frissíteni, főleg az SSD- k firmware- ét, amíg jól működik, sztem felesleges.
Sok SSD van itt már, de csak egy 240- es PNY lett írásvédett, prímán olvasható ami rajta van, de írni nem lehet rá. Firmware csere is elindul, lefut, de semmi hatása. Jó nagy, egyszer írható DVD lett belőle
Amúgy az új tévém használati utasításában is az van, hogy a firmware frissítés menüpontot tartsa letiltva. Csak ha valamely funkció nem megfelelően működik, akkor engedélyezze, és akkor neten keresztül frissítjük, de csak saját felelősségre, mert az újabb kódban is lehet hiba...
Mondjuk nekem nem is kell a SMART rész, nem csatizom internetre, felesleges, mert számítógépre van kötve, onnan minden szükséges online cuccot elérek. Csak a modern QLED panel miatt választottam a modellt....meg a HDR...Linux alatt pedig főleg, az egész régi cuccok működnek, frissítés nélkül, és/vagy frissítés sincs már hozzájuk. Pld a 7800GTX is műkszik, aminek még Win98 drivere is van. - jó hát, kiegyenlített a verseny(egyelőre), mert Win11 alatt is műkszik a 7800GTX.
-
ricsi99
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
gnome-firmware
Ez jó proginak tűnik ,csak frissitést nem talált
Találtam egy elfekvő szerintem fw hibás kingston ssd-t ami sajna sandforce vezérlős..ha vannak ötletek ,hogy lehet e ujrairni valamivel...annyit nem ér hogy le/föl pakoljam az epromot ,hogy jó e valamelyik fw-vel
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon