- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Tovabbra is csak olyan funkciokat fog tudni, amit a keszulek alapbol tud, vagy Samsung app tamogatja. Tehat egy katyvasz, hogy mi Google és mi Samsung.
Nekem idegesito, hogy valamit mondok neki, azta nem csinalja...mert azt eppen a Geminitol kellett volna kernem.
Inkabb olvasszak ossze valahogy a ket szolgaltatast. -
Lajmund
őstag
Még a nyomorult Samsung böngésző sem tud fordítani magyarra, mióta bejött az ÉJÁJ. A hajunkra kenhetjük ezt is. Biztos jó lesz majd, de most még bosszantó, felesleges tényező. Azt oldanák meg, hogy ki lehessen teljesen kapcsolni azt, hogy ne optimalizálja a képet szarabbá. A portré is egy vicc, és az ételfotózás is. Nem fér bele a téma, és már az is homályos.
-
tixem
addikt
Magyarul tudna végre, de még angolul sem érti mit pofázok, miközben a gemini, chatgpt stb mindegyik elsőre felfogja, ha beszélek neki.
Ennél haszontalanabb feature Samsung telefonon nem jut eszembe -
Hallosz
senior tag
Nem igazán tudok idegesítőbb appot mint a a Bixby.
-
janeszgol
félisten
Én már számtalanszor elindítottam a Bixby-t... véletlen, amikor dedikált gomb volt rá.
-
Zsolt,72
senior tag
Ez érdekesnek ígérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 GB - burgundy (318) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- Újszerű Nothing Phone (3a) 12GB/256GB - fekete (INGYEN FOXPOST)
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest