Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
válasz
e_david
üzenetére
a 6 os néro késöbbi azt hiszem 6.0.15 töl már kezeli
nem kell mellé telepite semmit de a lightscribet lehet frissiteni a és vannak egyébb progik például kontrasztnövelö, írásnál ha vásárolsz lemezt az 1.2 es verzioszámúakat keresd az 1.0 régi és lassabban is írodik nehezebben is kezeli némelyik író. -
szállitó
senior tag
kell egy iroprogi mondjuk néro 6 os bol a végefelé vagy egy hetes ha dobozosat vettél kaptál hozzá aztán [link] rol frissited a lightscribet van esetleg egy kontrasztnövelö progi leszeded telepited aztán bekapcsolod betszed a lemezt irsz rajzolsz vagy ráhuzol egy boritot vagy képet vagy akármit aztán elinditod beállitod hogy a legjobb minöségben rajzoljon és kész.
-
szállitó
senior tag
válasz
somebody1211
üzenetére
a 4167 nem LS!
-
szállitó
senior tag
válasz
krixkrax
üzenetére
op rendszer a hiba szerintem bár nem biztos de xp és sp2 kell...esetleg ram ... a dobozos iron( LG H20L ) fel van tüntetve a minimum konfig mivel nekem behalt ez és a doboz is visszament a forgalmazohoz a H22L amit meg most használok oem igy sajnos nem tudok biztosat...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
A Pio 112L nem forgalmazzák

De itt az ÚJ LG H42L
ki mit tud róla? -
szállitó
senior tag
-
szállitó
senior tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
TDK 10es henger.
A VERBA 1.2 es 230 ba vettem utoljára január elsö hetében -
szállitó
senior tag
tavalyi raktárkészlet TDK lightscribe böl vettem ma 10es henger, ismerös valakinek tapasztalat rola?(fekete barna aranybarna csomagolás)
-
szállitó
senior tag
szerintem egy LS el készitett lemez sokkal tartosabb mint egy nyomtatott.
-
-
szállitó
senior tag
nem szoktam kétszer csinálni egy képet, beállitóm ugy hogy lehetöség szerint jo legyen elinte én is probáltam még a H20L el de kicsit félrenyomot és nem lett szép utoljára akkor csináltam 4 et egyböl amikor egy négyrészes sorozatnál csak a számokat cseréletem elvileg mindig ugyan oda kéne esnie a képnek és igen mindig amikor végez ki fogja adni a lemezt. legalábbis a neroval biztosan.
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes8/669.gif)
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes7/580.gif)
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes7/533.gif)
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes8/66.gif)
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes7/601.gif)
BOLDOG ÚJ ESZTENDÖT MINDENKINEK -
szállitó
senior tag
Az ELCU (Lighscribe Extended Label Contrast Utility) különálló prog ha minden igaz, s ezt NEM LEHET állítani a szoftverből? Úgy értem pl. a Néróból, vagy a Surethingből?
igen ez igy van elvileg kitett egy ikont olyat mint a Lightscribe csak kék villáskulcs van rajta az apply val kapcsolod be...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
nem tudom nekem a 7es csak ilyen lejárosba lenne a 6 os meg frankó engem nem érdekel amig ez megcsinálja szépen a lemezeimet ... u.i szerintem nem olyan rosszak ahogy elnéztem pl LS .hun a cimkeverseny résztvevöit...
-
szállitó
senior tag
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
telepitsd újra.
hozzáteszem amikor leszedtem a 6 os nerot mert elötte gondolom leszedted utána nem volt valami jó a 7 es... nekem van okés 6 osom én ezt használom és még jo sokáig ezt fogom.
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
-
szállitó
senior tag
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
nem vagyok szakértö csak régota használom ezt a technikát de talán még ezt sem mondanám...
aki szakértö az mondjuk ppeter...
de rég járt itt...
ezt a probléma nálam is elöjött kb 23 perc volt egy normál rajz az 1.2 es el 18 de halványabb a kontrasztnövelövel meg 28 perc tehát szerintem nem lett gyorsabb ha gyorsabban csinálod halványabb viszont erröl olvastam egy másik forúmon hogy elvileg it is emelkedik emelkedett a dpi szám azt nem tudom hogy a jelenlegi iróm hány dpi viszont mintha 1040 et olvastam volna az újabb holmikra MONDOM NEM TUDOM MÁSTÓL OLVASTAM LEHET AKÁR KAMU.
Amugy látam már olyan klassz képet és tök szar LS lett belöle és volt olyan fotom ami tiszta szita volt a kevés képpont miatt és klassz LS csinált belöle arra már rájöttem ha sárga vagy fehér és kontrasztnövelö nem sokat segit de ha a gamman besötétited a képet az élvezhetöbbé teszi[link]
az hogy külsö vagy belsö egy iró szerintem nem számit viszont ugyanugy ahogy vannak irófajták amik kedvelnek egyes lemezeket elképzelhetö hogy LS ben is van szeret nem szeret... de ez csak feltételezés.
a szines lemezeket láttam én is a neten de nem tudok roluk semmit ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt [link] ha esetleg nekik irsz talán adnak felvilágositást mikor lesz.
Amikor még nem volt H22L és szerettem volna nekik irtam és itt is volt szinte elsönek kapható (igaz a végén nem náluk vettem mert nem voltak nyitva ezüstvasárnap és nem fogadták el a sodex utalványt)
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
jó ismered a lightscribe.hu n a boritójátékot lehet pályázni a LS képekkel.
-
szállitó
senior tag
ja mindenki a saját tapasztalatát irja le én eddig 4 LG használtam használok nem volt egyikkel sem különösebb gond és szervizben egy sem volt de a 4 közül érzem a külömbséget hogy a 4163 és ez a H22L is ''egyben van''. mig a 4167 és a H20L volt néha egy két furcsaság, van aki erre azt mondja szar , és igaz is valoszinüleg.
nálam pio volt ami behalt én azota ezt a tipust nem favorizálom meg a samut sem..... -
szállitó
senior tag
én kéthete vettem egy H22L nagyon jó mármint az LS része, a többivel meg nem volt gondom. a H20L sok lemezt nem fogadott el rajzolásra, ez a féléve könyvbelévöre is rajzolt nem volt semmi gondja...
én láttam piacon omega lemezt de nem vennék egy darabot sem...
én LS lemezt Verbatim et veszek Imationt és Benq ebböl eddig csak cdt láttam/vettem/probáltam. komoly tesztnek nem vetettem alá de nem volt gond megirtam visszaolvasta a kép meg szép lett rajta (az 1.2 es hez a kontrasztnövelöt használtam) ha nem vagy megelégedve vegyél valami mást ha meg van türelmed várd meg nyárelején a Pio 112C-t -
szállitó
senior tag
ilyen nálam is volt már olyan mint az akku efektus vagy mi a szösz egyszer megszakadt a LS és ujrainditottam elkezdtem ujra és ugyanott megált . frissitettem egyet pucoltam egyett a gépen hátha valami megakasztja és után már jó volt igaz azzal a képpel már nem probálkoztam tovább rajzoltam egy másikat.
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
ma vettem én is egy H22L t volt egy pár lemezem amiket nem fogadott el a H20L (LS) nem akarta megrajzolni az új meg szépen csinálja

-
szállitó
senior tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
lightscribe.com rol letölthetö progik.ha ujabb nerot használsz akkor csak frissiteni kell. irtak több programrol itt is olvass vissza
-
szállitó
senior tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
szerintem várj állitolag a H12L nek továbbfejlesztett LS képessége van...
elöbb utob lesz info...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
958 as hozzászolás itt.
-
szállitó
senior tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
nekem van H20L em és én is vennék egy H22L vagy H12L re mert már elkopott a régi de az ujakrol még kevés az info ... a H12L elvileg továbbfejlesztett LS de ezt is csak egy másik forumon olvastam...
-
szállitó
senior tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
a 22es kb 5 honapja van a piacon a 20 meg régi a 20as 16x os a 22es 18as alvileg van egy mégfrissebb a H12L de ezt még csak egy helyen árulják és oem be 11880
-
szállitó
senior tag
válasz
orsihajnal
üzenetére
de szerintem 500000ért már nem lehet rossz kamerát kapni de ha magántv csatornát inditasz azért komolyabb kell ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
orsihajnal
üzenetére
ez a topik cd/dvd lemez fénygravirozásával kapcsolatos rossz helyen jársz
-
szállitó
senior tag
most látam hogy jönnek az új LS es irók pl LG H22L ezekben már 2X es LS van tehát ugyan az a minöség fele idö alatt...

[link]
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
lazydog a benq t favorizálja már régota, szerintem nem lehet rossz. jomagam egy Hp beszerzésén gondolkodtam.de hajlom a benq felé ha nem kapnék...
bár én most egy kicsit várokmég mert a kintlévö tipusok már elég régiek szerintem hamarosan jön egy két ujjabb dvd iró és talán LS es is ...
mi volt a baja az LG nek? -
szállitó
senior tag
a 7 es verziokban pedig van külön ilyen ikon LS cimke nyomtatása de ott a adult verziora át lkell kapcsolni a grafikus menüt alul két fej és szemüveges lesz belöle ilyen hetest probaverziot bárhonnan letölthetsz csak arra ügyelj még használható legyen ne lejárt (savanyúúúú mint a tej)

-
szállitó
senior tag
válasz
Senior tag
üzenetére
menyivel hosszabb igy a rajzolási idö ?
-
szállitó
senior tag
engem ez nem nagyon izgat mert általában szöveget és esetleg''serial'' nyomok rá hogy olvasható legyen késöbb is ne keljen filoznom hohy o vagy 0 i vagy l esetleg 1 mert hát macskakaparok...
valoban gyengébb a minöség látszik az a 6 perc amiivel hamarabb végez de olcso (200-220) tizes/darabos és a verba lemezben megbizom hogy 5 év mulva is látja majd a gép az adatot
Hp-t kiprobálnám de ott ahol vásárolok csak ez meg a szar phillips van abbol meg vettem de a fele rossz volt anyaghibás ugyhogy az soha többet nem... rw lemezekböl is volt egy idöben 6os 8as rw- rw +
de aztán leáltak rola nem tudom miért megint csak 4x es van ...
csak a boltba látok ott meg 2x anyiért...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
torrente74
üzenetére
én lejebb irtam hogy a philips el gondok vannak lehet ezzel is tegnap irtam pl verba bol 5öt megirt szépen a 10 es hangerböl a 6. at már nem remélem azért a többi müxik majd...
-
szállitó
senior tag
válasz
laragirl83
üzenetére
piszkos lehet, lehet csak egy koszpötty. vagy karcolás is lehet akkor vége...lehet zárvány (légbuborék az anyagban) ha nem megy probáld meg egy másik lemezzel...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- iPhone topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ki mit tud róla?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)