- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh057
csendes tag
Olvastam olyat is, hogy a képet amit rá akarok íratni, photoshopba növeljem meg a kontrasztját, és ha monitoron csőnya is, a lemezen jó lesz. Ezt megéri-e végrehajtani, illetve az eredmény ugyanez lesz-e, ha magában a nero cover designer-ben állítom a kontrasztot sötétebbre? A kiegészítő kontrasztnövelőt én bekapcsoltam, illetva nero-ba a beállításoknál 1200dpi-t állítsak be, vagy automatikust? Az utolsó kérdés meg az, hogyha kétszer írunk a lemezre, ugye a pozícionálás miatt láthatók a sávok. Na de neroban van olyan, hogy ne egy, hanem kettő irat legyen, és ha nem adja ki a tálcát, akkor elvileg a pozícionálásból fakadó csíkozódás elméletileg eltűnhet ezáltal nem? Bocs, hogy ilyen sok a kérdés, de inkább megkérdezem egy tapasztaltabb személytől, minthogy csomó DVD-t "elrondítsak", igaz, hogy lement a lemezek ára, de azért most sem olcsó a simához képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs