Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonex79
aktív tag
HBO Go továbbra sem jó, pedig már újra is volt aktiválva.. Csodás..
-
Yandelus
tag
Sziasztok! Esetleg beírom ide is, hátha valakinek van jó tanácsa, vagy ismeri valamelyiket a listáról...
Kellene egy kis segítség. A Telekom beajánlott pár készüléket, amit akciósan megvásárolhatnék tőlük. Magamnak nem kell, mert van jó, LG UM7600-as de anyumnak gondoltam jól jönne egy új tévé, és jól jönne egy új monitor is a gépe mellé, ami csak filmre/netre van ritkán használva.
Na, most adódik hogy a tévé lenne egyben monitornak is használva. Ezek elég olcsó tévék, nem nagyon találtam számottevő tesztet róluk. Valamelyikről valakinek van tapasztalata, vagy bármi? Amelyik értelmes lehetne monitornak is.
Alábbiak jöhetnek szóba:
THOMSON 43UD6326
PHILIPS 32PFS5803 ULTRA-SLIM FULL HD LED SMART TV
LG 43LK5100 FULL HD LED TV
SAMSUNG UE32T5302AKXXH
PHILIPS 43PUS6504 4K UHD TV
SONY KD43XG8196
Tudom, hogy a méret és felbontás is változik de ez igazából nem túl érdekes jelenleg. Az FHD is megfelelő, meg a 4K is. A méretben 30+ a lényeg, szóval, ott sem teszek igazán különbséget. A jobb képminőség, és a megbízhatósága számítana első sorban. Nekem a SONY KD43XG8196 felé dől a mérce, de nem igazán tudom melyik lenne a legmegfelelőbb.
Na meg android tévét még sose használtam, nem tudom ennek a hardverja hogy birkózik meg vele... ha valamelyik olcsóbb is megbízható, az is megfelelne.
Melyiket ajánlanátok? Vagy melyik kerülendő? -
fasirTTT
őstag
-
junior19
senior tag
válasz
fasirTTT #99739 üzenetére
Én a felhasználási szokásaidnak és elvárásodnak egyiket sem ajánlanám. Kérdés számodra mi az igazán fontos.
"jó képminőség" Ezt neked kellene eldöntened, a jó képminőség elég szubjektív.
"kicsi imput lagg " Ebben jók a készülékek, ez pozitív
"legalább 60hz" Ma már 100Hz-es készüléket szinte csak a felső kategóriában találsz, az ebben a méretben nem ez az ársáv.
"nem túl gagyi fekete szín " A samsungod után mindkettő valószínűleg csalódás lesz, az LG-nél az 50, 60 és 70"-os UM sorozatok Va panelesek, azok fekete szintje megközelítheti a volt készülékedét.
"ne legyen tetü lassú a menü" Szerintem az újabb WebOS-ses készülékek elég fürgék, erre nem igazán szokott panasz lenni. -
fasirTTT
őstag
sziasztok ide is belinkelném a kérdésem hátha több okos emberhez eljut a kérdésem
-
creatorium
tag
Sokat olvasva kicsit elbizonytalanodtam. Legyen inkább a nagyobb 55UM7450PLA Ips panellel, vagy a kisebb LG 50UM7600PLB Va panellel. Végülis elfér nagyobb is, a 7450 is jó választás lehet?
-
törölt tag
Sziasztok!
Lehet, hogy váltanék a nyáron egy újabb tévére. Most LF632V van, ennek a helyére jönne egy hasonló méretű (50-55") 4K modell. Ahogy néztem a topikban a 7450 és 7610 között sok különbség nincs, főleg nem képre, viszont ami érdekelne, hogy esetleg egyéb funkcionalitásban van-e.
Ezzel a 632-vel volt olyan bajom, hogy ha (PS4-ről) HDMI-n kapott hangot küldtem optikai kimeneten át erősítőre, akkor pár másodpercenként akadt egyet a hang. Ezeknek az újabb modelleknek jobb esetleg az optikai kimenete, vagy nem tudom mitől függhet az ilyesmi.
Illetve a másik negatívum a mostanival, hogy marha lassú a kezelése, bekapcsolás után még csomót kell várni, hogy a bemenet választás megnyíljon.Egy Shield TV és egy PS4 lenne rákötve, meg időnként talán laptopról screen share, ha működik rendesen az ilyesmi, szóval az okostévé funkciók amúgy nem annyira érdekelnek benne. Jók ezek a modellek is, vagy érdemes valami mást (is) nézni?
-
válasz
creatorium #99729 üzenetére
Direct LED-es VA panel: 50UM7600PLB
-
Valkűr
addikt
válasz
creatorium #99726 üzenetére
Én azt a nanocellest nem erőltetném, nekem 3-bol háromnál szar volt a kép. Olyan Bevilagitasa volt mint egy reflektornak ...Annyi az érdekes hogy a bolt szerint ez normális, de az LG központi oldalán elismertek gyártási hibának, mert olyan mértékű volt amit nem lehet technikai velejárójaként nevezni. 🙂 Ahogy megfigyeltem az LG esetében az Edge ledesek s gyengébbek, főleg a nanocelles szerianal
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok még mindig nem ok a magic remote kurzora. A Magic Remote távirányító kurzorja nem jelenik meg, helyette a következő felirat jelenik meg: " A Bluetooth szolgáltatást inicializálni kell". viszont erre nem jöttem rá hogy kell elvégezni valaki tud segíteni?
-
creatorium
tag
Sziasztok!
Érdemes még ezt a modellt megvenni: LG 50UM7600PLB?
Vagy 30-al többért már nanocelleset LG 49SM8200PLA ?
Előre is köszönöm. -
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Megpróbálom itt is felteni a kérdésem.
Szeretnék egy tv-t venni ami minimum ilyen képet tud nyújtani mint ez [link]
Ilyet már nem találni, de a 3d miatt, ha jól tudom azért lett szép képe. Ez nekem bevált.
Viszont egy másik régi 13 éves készülék szétment, ahelyett kellene másik.
Az LG a kiindulo pontom.
Lehetne nagyobb mint 32"
Árat nem írok, mert nem tudom mik jöhetnek számitásba.
[kép]Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv: feri1
-
Xero
nagyúr
Sziasztok!
Elmeletei kerdesem lenne, mert ugyis az Euronicset fogom maceralni, de ma szurtam ki egy realitv durva "pixelhibat". Szerintetek ez mi a banat?
Kedden felhivom oket es kideritem, hogy be kell-e cuccolnom a boltba, vagy valahogy megoldjuk mashogy, de eleg durvan latszik. Pont ma szurtam ki ahogy elotte letoroltem a port, asszony pedig pont a menuben a netflixen volt.
Egyaltalan ez eleg sok nem lathato pixel?Nem az elso plexi lapon van, hanem a panel sikjaban.
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Mik a vélemények a 65SM8600PLA-ról? Főként játékra, film és sorozat nézésre lenne használva.
Mivel tervezek majd egy új generációs konzolt is beszerezni így az is szempont lenne hogy azt is maximálisan kitudjam majd használni vele. -
beremend
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem vagyok szakértője a témának, de melyik az a formátum ami fullhd vagy uhd film esetén kitölti a képernyőt fekete sávok nélkül. Valamelyik kitölti, a másik nem,miközben 1080p mindegyik. A nagyitás ugye torzítással jár, az nem opció.
Bocsi a láma kérdésért, de nem tudok rájönni -
katuci
csendes tag
Az HBO Go problémára: ha a tv dátumát visszaállítjátok május 28 előttire, akkor működik. (nekem a műsorszórás országát is át kellett állítanom egy másik időzónabelire, hogy tudjam módosítani a dátumot, majd újra aktiválnom kellett az eszközt, de végül sikerült)
-
limpfred
csendes tag
TV böngészöből, bármelyik videót akarom elinditani az indavideo oldalán, mindig ezt az üzenetet kapom. "Kikapcsoltam, megnézem a videót"-ra kattintva nem történik semmi. Eddig ment, ezért nem is értem mi lehet a probléma? Nem telepíttem semmilyen AdBlockkert.
Mit állíthattam el?
TV típusa: LG 55UK7550MLA
Szoftververzió: 05.10.45 -
mobilizmo
Topikgazda
Van egy nem túl új, viszont tök jó LB670V tv-m. Két napja csinálja, hogy az HBO Go app nem tölt be, pontosabban betöltés közben leáll. Innen akármeddig várok nem lép tovább. Tv egyébként nincs lefagyva, vissza lehet lépni, bármi mást, Netflix-et is el lehet indítani. Az előfizetésem rendben van, frissítés nincs az appra. Próbáljam meg leszedni és újra felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest