- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DTQ
csendes tag
Hali!
Nem tudom talàlkoztatok e màr a problèmàval,de softverfrissìtès utàn eltűnt az összes csatorna ès keresèsre se ad be egyet se.( kàrtyàs kàbeles a szolgàltatò) 1 èves lg tv. -
arfer
senior tag
válasz
paolinho #93139 üzenetére
A "Kedvencek" féle sorrendbeállításnál az a gond, hogy csak a P+ P- gombokkal való léptetést oldottad meg, azt nem, hogy explicite beüthesd a program sorszámát. Vagyis ha a Spektrum a 293-as csatornahelyen van, beteszed kedvencként az elsőnek, továbbra is 293-at kell beütnöd a számbillentyűkön a csatorna kiválasztásához, ha egyből oda akarsz ugrani.
-
nsrking
senior tag
Egyébként használja valaki ezt a TruMotion-t? Ez mikor és hol jó? Én sehol nem láttam értelmét...zavart.
-
junior19
senior tag
válasz
dobolan #93141 üzenetére
Mert nem jó ott sem az rgb együtt futás, ha be van állítva a fehéregyensúly, akkor nem sárgás. Sok a piros, a kék pedig kevés. Próbáld ki esetleg ezeknél a meleg1-et a színhőmérsékletnél, az már hidegebb színhőmérséklet, ott a kék már több. Annak már nem lenne szabad sárgásnak lennie. Egy másik fórumtárs a közepest használja, de az már nagyon hideg.
Nekem be van állítva, s a meleg2-nél is a fehér az fehér, nem kap semmilyen színárnyalatot.
Most láttam csak, hogy az előző hozzászólás elején elírtam a fényerő értéket a gyári állapotban, a helyes természetesen 50, nem a 60. -
junior19
senior tag
válasz
dobolan #93133 üzenetére
S ezért az 60-es fényerő érték sötét helyiségben lehet jó. Ha van környezeti fény, akkor már nem. Te is meggyőződhetsz róla.
[link]
Ott a fényerő beállítására való videó, letöltöd, elindítod. A 16-os oszlopig nem láthatod villogni az oszlopokat. Csak a felette lévőket szabad látni. Az 50-es érték sötét helyiségben lesz jó. Minél nagyobb a környezeti fény, annál kevesebb oszlop villogását fogod látni. Persze emelni kell a háttérfényt is, de az nem fogja olyan mértékben emelni alul a fényerőt, hogy láss annyi oszlopot villogni, mintha sötét lenne a helységben. El fognak tűnni a sötét részletek. Ezért addig kell emelni a fényerő csúszkát, amikor 16-ig sötétben van, felette pedig már látod az oszlopokat.A beállítások felsorolását nem értem, mire fel történt? Van valami kérdés vele kapcsolatban?
Látom, hogy sok olyan be van kapcsolva, ami nem kellene, de neked így tetszik.
Ellenőrizd le a fekete szintet, az élesség nincs nagyon túl tolva, de ez is sok, 11 felett már kontúrt ad a képnek.
A Színház és a Szakértői módok vannak gyárilag a legjobban beállítva, nem véletlen, hogy ezek tartalmaznak olyan állítási lehetőséget csak, ami kalibráláshoz kell. A többi képmódban csak össze-vissza lehet állítgatni a képet, ha szerencsés az ember, akkor egy neki tetszőt be tud állítani. -
paolinho
őstag
válasz
junior19 #93118 üzenetére
Akkor még egy kis csatornarendezés!
Az a nagy büdös helyzet, hogy UPC előfizetőknél, ha a tv beállítási metódusában a UPC-t választom ki szolgáltatóul, akkor nem lehet semmilyen módon belenyúlni a sorrendbe. ChanSort-tal sem, ugyanis ez esetben nem engedi a Listát USB-re másolni, ugyanis nincs ilyen menüpont.
Próbáltam más országot kiválasztani, és ekkor nem is dobja fel a szolgáltatóknál a UPC-t, de ugyan úgy jártam vele, mint ha a Másik szolgáltató (vagy valami ilyesmi) lett volna kijelölve. Azaz megint az ékezetes betűk katyvasza jött elő, ami elég csúf képet ad.
Szóval mindössze két lehetőség, ami használható. Vagy UPC kijelölésével, de nem rendezhető a sorrend, vagy Másik szolgáltató, de akkor rusnya az ékezetes betű.
Esetleg még kipróbálom a Kedvencek-ben a csereberét, csak még arra nem jöttem rá, hogy miként tudom elővarázsolni magát ezt a listát (Kedvencek). Van ennek valami gyors gombja, mert a normál távirányítón én nem leltem ilyet?! -
törölt tag
válasz
Luissimo #93137 üzenetére
Igen, HDD-t is meg TV-t- is néztünk, eddig ok.
Lehet, hogy belemagyarázom, de a probléma megjelenéséig kifejezetten elégedett voltam a hangminőséggel. Most ez nem igaz. (Vájt fülű vagyok zenei tekintetben, egyébként töksüket, ha hangminőséget kell vizsgálni.) Magyarul, mintha silányabb lenne a hang, de simán elképzelhető, hogy beképzelem a dolgot. Az asszony füle jó, nem panaszkodik.
-
-
törölt tag
Üdv!
Karácsony előtt vásárolt LG UHD 108cm-es TV hangja tegnap megbolondult. TV adás közben vibrált a hang, mint valami stroboszkóp, Külső HDD-s lejátszásnál teljesen néma maradt a TV. OFF-ON nem segített, aztán áramtalanítás után újraüzemelve rendbejött. Azóta nincs gond.
Mire kell ilyenkor gondolni?
-
dobolan
senior tag
válasz
junior19 #93129 üzenetére
Ezek a konkrét képbeállítások:
Képarány:eredeti
Energiatakarékos üzemmód:közepes energia m.
Kényelmes üzemmód a szemnek:ki
Képmód beállítások
HDR hatás (felhasználó) - hdr hatásszint: közepes energia m.
Háttérfény:60
Kontraszt:95
Fényerő:50
Élesség:13
Szín mélység:50
Árnyalat:0
Színhőmérséklet: W25
Dinamikus kontraszt:ki
Dinamukus szín: közepes energia m.
Preferált szín:0,0,0
Színskála:Automatikus
Szuperfelbontás:közepes energia m.
Gamma:közepes energia m.
Zajcsökkentés:ki
MPEG zajcs.:ki
Fekete szint: alacsony
Valósághű mozi:be
Szemkimélő funkció:ki
Trumotion:ki -
junior19
senior tag
válasz
amadeus11 #93130 üzenetére
A meleg2 van a legközelebb a 6500K-hez, de azt kalibrálás nélkül tényleg nehéz megszokni, mert vagy piros vagy sárga árnyalatú lesz a fehér. Az enyémnek is alaphelyzetben még alacsonyabb a színhőmérséklete a sok piros, kevés kék miatt. Beállítva a szinteket egyformára már fehér a fehér. S ebből következik az is, hogy a színtelítettséget és árnyalatot felesleges állítgatni, mert azt már akkor kell, amikor a fehérben egyformán van a 3 elsődleges szín. Mert a beállított fehérhez képest kell a színtelítettséget és árnyalatot beállítani.
Esetleg még a meleg1 jobb lehet a közepestől színhőmérsékletben, az olyan 7000K környékén van. Nem lesz még annyira kékes árnyalatú a szín, mint a közepesnél, s nincs a fehérnek sem a piszkos árnyalata.
Ezekkel az értékekkel kb olyan 110 nits környékén lehet a csúcsfény, az elég egy sötét szobában.
Ha érdekel, s lesz időm a héten, akkor megmérem az enyémet ezekkel az értékekkel, amiket beállítottál, s meglátjuk mit mutat az enyém. -
paolinho
őstag
válasz
gippazoid #93116 üzenetére
Csatorna hangolási problémára az válaszolta nekem az LG ügyfélszolgálata, amit arfer is javasolt, azaz ne a UPC-t válasszam szolgáltatóul, hanem az egyéb menüpontot, igaz ők is felhívták a figyelmem az ékezetes betűk problémájára.
Mindenesetre mindenkinek köszönöm a segítséget!
Azt hiszem ma letesztelem ezt a más ország kiválasztását, de kipróbálom a PC-n szerkeszthető ChanSort programot is. Majd referálok az eredményről. -
amadeus11
senior tag
válasz
junior19 #93126 üzenetére
Igazad volt, a gammát 2.4-re állítottam, kontrasztot 80-ra, így tudtam a háttérfényt növelni egyel a színtelítettségből meg visszavettem.
Háttérfény: 38
Kontraszt : 80
Fényerő : 50
Élesség: 10
Szín mélység: 50
Árnyalat: 0
Dinamikus kontraszt: ki
Szuperfelbontás: ki
Színskála : auto
Gamma: 2.4
Szín hőmérséklet : közepes ( tudom Meleg 2 a helyes de nem tudom/ akarom megszokni)
Zajcsökkentés. alacsony
Truemotion: egyedi 2 -
junior19
senior tag
válasz
dobolan #93128 üzenetére
Túl van tolva benne minden, így látványosnak látványos rövid ideig, de hosszú távon inkább elvesz az élményből, mint inkább hozzáadna.
A gamma megjelenítése biztosan rossz, a színek árnyalatait összemossa, részleteket elvesz.
Hasonló ez, mint egy audió láncban a loudness-es hangzás. Sokaknak tetszetős, de ahogyan szólni kellene, attól messze van.
A képnél is így van, valamilyen jelet kap a készülék, ha megváltoztatjuk a megjelenítés beállítását, akkor nem az a jel fog megjelenni a kijelzőn, hanem a megváltoztatott értékkel eltolva.
Nagyon jó és látványos példa a fényerő beállítása. Ez a fekete szint értékét állítja be. Ha a beérkező jelben az van, hogy feketét kell megjeleníteni, s mi a fényerőt feljebb állítjuk, akkor a fekete szürke lesz. Ha viszont lejjebb vesszük, mint kellene, akkor még olyan részletet sem fogunk látni, amit pedig már kellene. Ez a hdr hatás módban szerintem biztos rosszul van beállítva, hogy még feketébb legyen a fekete. De a kép többi jellemzőjére is igaz. -
gippazoid
senior tag
válasz
Stean20 #93125 üzenetére
Én nagyon sajnálom, hogy nem boldogultam a feketéjével, mert amúgy nekem tetszett a készülék, mobilról WiFi-n keresztül is lehet távirányítani. A távirányítója amúgy sajnos még egy fokkal rosszabb, mint a Samsungé, ergonómiáról szó sem volt a tervezésekor, de a beépített Bluetooth miatt az MR18-as (ha jól emlékszem) magic remote-tal is működik. Vagy ott a mobilos app.
A TV adásokkal nem volt gondom, inkább a HDD-ről nézett filmekkel. A TV adásoknál számomra nagyon szép, természetes színek voltak. Azért kellett kicsit állítgatni ehhez az elején, de nem sokat.
-
junior19
senior tag
válasz
amadeus11 #93123 üzenetére
A HDR hatást azt hagyjuk, az messze van a jótól.
Valami akkor nem kerek a leírásodnál, keveredik valamivel, mert Szakértői sötét módban nincs preferált szín opció, ott ugyanis van 6 színes színkezelés, illetve fehéregyensúly állítás.
A gamma értékét én inkább 2,4-re állítanám, az én tévémen biztosan. Az enyémen alapból sok az rgb értéke kb .25%-os értékig, így követi is a BT.1886 ívét. Ha erre még rákapcsolnám a BT.1886 opciót, még több lenne abban a sávban az rgb értéke. Nem biztos, hogy a tied is így viselkedik, de az enyém igen.
A kontrasztból is vissza lehetne venni egy kicsit, s akkor több háttérfényt ráadni. Nálam ezek most háttérfény: 35, kontraszt 80, így a max fényerő 100 nits, ami nekem elég sötét helységben. -
Stean20
csendes tag
válasz
gippazoid #93115 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Ez ilyen tipikus konyha TV-lenne valószínűlek fent a sarokban szóval mindenki kicsit lentről nézné. szerintem a feketével meg tudok bírkózni azért is LG-ben gondolkozom mert van egy 43 uj670 és az nagyon bevált (sajnos az egyik panel megadta magát, de a szervíz nagyon segítőkész volt és jött is a szerelő, 2 perc alatt meg is volt és azóta semmi gond (ez tetszik)) A képkocka/sec ben nem vagyok otthon, van 1-2 régebbi sorozat/ film amit nem nagyon találok jobb minőségben de majd kiderül. A Tv kb. vagy nappal vagy lámpafényben lenne használva
nem direkt csak így jön ki a lépés.
Ezen kívül kicsit a nem HD-s tv adásoktól félek ( media markt-ban láttam 1-2 tv-t amit nézegettek másik és volt ami nagyon nem tűnt élesnek), de szerintem majd viselve kiderül azután ha nem jön be majd megy vissza.
köszönöm még 1x -
Belmondo
kezdő
Sziasztok!
Érdeklődnék Web Os-en milyen video player appokat tölthetek ? Tv vásárlás előtt érdekelne milyen
lehetőségek vannak pl: VLC, MPC-HC ?
Köszönöm
-
iff
senior tag
válasz
gippazoid #93113 üzenetére
Nem vitatom, hogy "értenek" hozzá.
Az viszont nem vigasztal, hogy csak sztereóban van hang tv + optikai beállításnál. Bátyámnál megnéztem, neki régebbi LG tv van és fülhallgató ill, a tv+ optikánál is lehet állítani. Az ezeréves wd live lejátszómnál is működik, ennél viszont nem, ez egy elég bagatell dolog volt. Mint ahogy fentebb írtam
Xiaomi telefont se nagyon fogok venni, mert pl.: az automatikus wifi lekapcsolást is kivették, amit én használtam. De ez csak egy volt a sokk közül. -
D@ny7
aktív tag
válasz
junior19 #93118 üzenetére
Én simán rendezgetem a teljes listát kedvencek beállítása nélkül. (DVB-S2)
Jó kis hétvégi program kb 1500 csatornából, rendezgetni a sorrendet, kivenni ami nem megy stb
Bejön kb 530 csatorna, bár nem tudom minek amikor kb csak 5-öt nézek belőleÉn próbáltam a chanshort-ot is. Jól meg lehet szerkeszteni a programok sorrendkjét,csak tudni kell hozzá hogy melyik tp-n van a csatorna amit be szeretnél állítani. Viszont miután visszatöltöttem a tv-re működött is amíg nem akartam új csatornát hozzátenni. Sajnos a tv onnantól kezdve nem tudja írni a csatornalistát, autómatikus keresés 0 csatornát talált, kézi szint úgy. Tehát mindent kezdhetsz előről ha új csatorna kerül a kínálatba.
Jelenleg úgy használom hogy behangoltam egyszer mindent, megcsináltam a sorrendet amire egy nap tuti elment. Ha van új csatorna, rányomok az autómatikus hangolásra majd a csatornák megtartása opcióval szépen belekerül a lista legvégére az új csatorna, illetve ha másik helyére került egy csatorna akkor az oda kerül ( ez annyiba rosszab ha ki van hagyva akkor a csatornakezelőbe kell kutakodni). Akkor van baj ha új TP-re kerül egy csatorna, és nincs berakva transzponder listába. Na akkor is kezdhetsz előről mindent
Én éppenezért már a hangolás elején felvittem még a nem aktív TP-ket is. Hálózatkeresést szigorúan letiltom, mert különben az is folyton össze-vissza rendezgeti a csatornákat.Ezzel a pár sorral kívánok jó csatornasorrendezést mindenkinek
-
junior19
senior tag
válasz
amadeus11 #93111 üzenetére
Tv tunernél azért nem engedi a fekete szintet állítani, mert az arra való, hogy külső forrás videó kimeneti szintjéhez lehet állítani a tévé fekete szintjét. S mivel a tunert használod, be van állítva.
A beállításoknál a képmódot nem írtad csak, gondolom Eco, vagy Eredeti.
Nem rossz, de a Színház pontosabb, vagy valamelyik Szakértői mód pontosabb. Korábban tettem be képet, milyen az eco mód megjelenítése, s milyen beállításokkal lehet variálni. Kékes árnyalatú a kép ebben a módban, a színhőmérsékletet nagyon el kell vinni a piros irányába, a közép állás nagyon nem jó. -
levin70
tag
válasz
#22743424 #93114 üzenetére
innen letölthetö:[ChanSort_2017-11-30]
-
junior19
senior tag
válasz
paolinho #93109 üzenetére
Nálam is csak műholdas van beállítva, ott úgy működik a mozgatás, hogy előbb kedvenc csoportot kell létrehozni(bepakolod a csatornákat a kedvenc1-be), ott már lehet cserélgetni őket. Nem árt ha van egy lista a sorrendről, s akkor könnyebb lesz a pakolgatás.
Vagy a ChanSort progival letöltés után, de nincs tapasztalatom, nem lesz-e anomália visszatöltés után. -
gippazoid
senior tag
válasz
paolinho #93098 üzenetére
Samsung TV-nél ha Magyarországot választod az elején, már elve nem lehet törölni a felesleges TV csatornákat. Csak átrendezni. Az volt a megoldás, hogy másik országot kellett választani (talán Hollandia, vagy ilyesmi) és akkor mindent lehet. A TV nyelvét, az Audio és a felirat elsődleges nyelvét meg át lehet állítani ettől függetlenül magyarra.
Szerintem itt is ilyesmiről van szó.
-
gippazoid
senior tag
válasz
Stean20 #93100 üzenetére
Szia!
A hangminőség a 6100-n egy 32"-es Samsunghoz hasonlítva egészen kiváló! Komolyan! Megdöbbentem.
Nekem a 6100 volt 10 napig, azért vittem vissza, mert nem tudtam úgy beállítani, hogy nekem megfeleljen a kép.
A feketével volt bajom a készüléken, sötétben nézek TV-t a fekete viszont az IPS panel miatt világítós szürke. Vagy annyira leveszem a fényerőt, hogy a sötét jelenetekből nem látszik semmi.
A készülék maga a webOS4-el csúcs, nagyon okos, minden van benne (5 GHz WiFi, Bluetooth, LAN csatlakozó), hálózati HDD-ről filmet játszik, mobil képernyőjét megjeleníti, stb.Egyedül a 25 képkocka/sec filmeknél van az, hogy néha ugrik a kép, de a többi filmet jól játssza le és ezeket is be tudtam szerezni 24 vagy 23,976 képkocka/sec változatban is.
A boltban anno nekem úgy tűnt, mintha a 6200-n (fehér a TV burkolata) szebb színek lettek volna.
Most megint a régi - elvileg - IPS Samsungot használom, azon is elég sz.r a kép, közel se lehet olyan természetes színeket beállítani, mint az IPS paneles LG-n, de a feketéje sokkal jobb.
Ha 100e körül gondokodsz, akkor vedd fontolóra a Samsung UE32M5522 készüléket, ez VA paneles, biztosan sokkal jobb a feketéje, de oldalról nézve hamarabb fakulnak a színei a VA panel típus miatt. A Media-ban most pont 100e. Mivel ez még 2017-es modell, ebből még nem vették ki a DTS hang dekódolást mint a 2018-as Samsung TV-kből, viszont hiába reklámozzák úgy, ehhez a modellhez nem jár okos távirányító. Az csak az UE32M5502-höz jár, de azt nálunk hivatalosan nem forgalmazzák, csak az emag-nál van jó áron, de a garanciális ügyintézésnél ők futárral viszik el hetekre valamilyen szervizbe a készüléket. Ez meggondolandó.
Az 5522-höz pont azért nem jó az okos távirányító mert nincs benne Bluetooth. Ez a Samsung az 5 GHz-es WiFi-t sem tudja.Én mindenképpen webshop-on vásárolnám, akkor vissza tudod vinni ha nem tetszik a képe. A Media-ban 85-ért volt nemrég az LG, én is annyiért vettem karácsony előtt, de most épp jó drága, 96e Ft.
A 610-es nem Full HD, azzal én nem foglalkozom, de lehet ekkora panel méretnél nem venni észre a különbséget.
-
gippazoid
senior tag
Viszont az ügyfélszolgálata nagyon korrekt. Értik is a problémát, értenek is ahhoz amiről írnak és még válaszolnak is!
Nekem is egyből segítettek, visszakérdeztek és nem maszatoltak és nyomták a sablon dumát ha valamit nem tudott a készülékük. Azt is őszintén leírták, hogy amit kérdeztem az bizonytalanul működik (másik eszközzel való kommunikáció), láttak olyat amikor működött és olyat is amikor nem.
Ezt szerintem nem sokan vallják ma be.
-
amadeus11
senior tag
Többen vettünk itt a fórumban 50 colos VA paneles LG-t. Ti milyen beállításokkal használjátok? Én így állítottam be, a beállításoknak a szemem érzékenysége szabott határt. Az értékeket egy alacsony szintről addig a pontig emeltem, amíg még nem volt kellemetlen a szemnek( sötét szobában).
Energiatakarékos üzemmód KI
Kényelmes üzemmód a szemnek KI
Háttérfény 37
Kontraszt 90
Fényerő 50
Élesség 10
Színmélység 55
Árnyalat 0
Színhőmérséklet 0Speciális beállítások
Dinamikus kontraszt KI
Dinamikus szín KI
Preferált szín
Bőr 0
Fű 0
Ég 0
Színskála Auto
Szuper felbontás KI
Gamma BT 1886
További képbeállítások
Zajcsökkentés Ki
MPEG zajcsökkentés Alacsony képvezérlés
Valósághű mozi BE
Szemkímélő KI
TruMotion Egyedi 2Érdekes, hogy a fekete szintet semelyik beállítási módnál nem engedi állítani (legalábbis a TV tuner esetében)
Sikerült bejutni a szerviz menübe is, itt a local dimminget akartam bekapcsolni. Bár megtaláltam a kapcsolót, a megjelenítés a menüben funkció inaktív maradt, illetve nem működött.
-
D@ny7
aktív tag
válasz
paolinho #93109 üzenetére
Szia.
Autómatikus hangolás - kábel (dvb-c) - további szolgáltatók- típusnál teljes keresésnél legyen a pipa. Van még nekem itt olyan hogy véletlenszerű keresés, de az nem tudom mi. Sajnos nincs módomban letesztelni, mert csak dvb-s2 (műhold) és dvb-t2 (földi) lehetőségem van.
Bár lehet a te tévédnél másképp működik, illetvemásképp van a menü. -
paolinho
őstag
válasz
paolinho #93108 üzenetére
Asszonykám leszavazott. Neki nem tetszettek az ékezetes betűk helyetti ákom-bákomok. Így maradt az, hogy jegyzetelhetem, hogy mely HD csatornák (vagy egyéb csatornák) mely helyhez tartoznak.
Sajnos a hangolásnál nem volt lehetőségem semmilyen Hálózatkeresési mód kiválasztására. Ha hagyom a UPC-t, akkor elég egyszerűen végigfut a dolog, viszont nincs mód a csatornák tetszés szerinti hangolására..
Na mindegy, egyelőre marad így, aztán, ha majd megunom a csatornák keresgélését, lehet, hogy visszaállok arfer módszerére. -
paolinho
őstag
Nagyon nagy vagy! KÖSZÖNÖM!
Valóban ez segített orvosolni a problémát, bár ez az ékezetes betű kérdés, ami így felmerült, tényleg elég csúffá teszi a feliratokat. De mérlegelve a lehetőségeket, inkább ez legyen a gond, mint az, hogy nem tudom beállítani a csatornákat tetszés szerintire.
Mégegyszer köszi!(#93107) D@ny7: Annyira gyatra a használati utasítás, hogy akár ne is adták volna. Én attól egy cseppet sem lettem okosabb. Teljesen általánosak az ott olvasható információk. A TV első bekapcsolása gyakorlatilag végignavigál a addig, hogy láthassuk a csatornákat, de részletes információkat nem ad a beállításokat illetően. Mondjuk nekem ez a Hálózatkezelés nem tűn fel anno első indítás során, de mindjárt megnézem ezt is.
-
D@ny7
aktív tag
válasz
paolinho #93102 üzenetére
Szia. lehet rendezni a csatornákat. Olvasd el a használati utasítást. Nem minden LG tv-n ugyanúgy kell, annak ellenére hogy nagyon hasonló a menüje! (WEB OS)
Szerk:
Ha a hangolásnál a hálózatkeresés van kiválasztva akkor lehetséges hogy nem tudsz sorrendet változtatni, mivel az a szolgáltató által megadott sorrendet fogja lehangolni illetve frissíteni. -
-
zeee
senior tag
Sziasztok! Úgy néz ki eladom az LG65UJ634-em. Egyedül a fekete nagyon nem fekete dolog zavart csak, emiatt. Tudom hogy LG fórum, de azért hátha tud valaki tanácsot adni. Mi a vélemény a SAMSUNG QE65Q6FNATXXH-ről? Szemben álltam vele, néztem, teljesen meggyőzött a fekete miatt. De nem szeretném megbánni és vissza sírni, hogy miért nem maradt LG márkahű.
-
paolinho
őstag
válasz
#22743424 #93101 üzenetére
Én is frissítettem azonnal a firmware-t, ez nem lehet oka ennek, de mint látatod is lentebb a képen, nálam csak két állítási ikon jelenik meg a jobb felső sarokban, és ezek egyike sem sajnos az, amelyikkel átrendezhetném a sorban a csatornák számát.
Erre tényleg nincs megoldás? Ezt nehezemre esik elhinni. Ugyan ezzel a médiakártyával egy 32-es Blaupunkt-nál simán lehetett rendezgetni a csatornákat. Szóval ez tuti a gyártmány "sajátossága".
-
törölt tag
válasz
paolinho #93098 üzenetére
Hogy hogy hiányzik? Nekem ott van mind a négy lehetőség.Bár nekem mikor kihozták az volt az első, hogy rögtön frissítettem a tv firmware-t. Lehet a médiakártya miatt hiányzik? Nekem közvetlen jön a digi. A médiakártyával semmiféle tapasztalatom nincs.Hülyeségeket meg nem akarok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest