Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M43g

aktív tag

Sziasztok,

Talán itt személyre szabottabb válaszokat fogok kapni, mint a "sima" LCD LED TV topikban. Előrebocsátom, első (smart) TVnk lenne, eddig laptopon néztem mindent. Ott nem zavart a 100Hz hiánya, de nem tudom, mi másra kéne odafigyelni. Általános TVzős mókára lenne, főleg streamelt és letöltött tartalomra.

Erre a kettőre szűkítettem le a keresésemet nagyjából, a méret és az ár nagyjából mérvadó:
    Sony KD65XF7096BAEP és LG 65UK6470PLC, utóbbival kapcsolatban érdeklődnék inkább. A 3.5-ös webOSről láttam PH-n egy bemutatót, az tetszett, gondolom a 4.0 is egész jó. Ámde pár aggályom van:

- nem tudom, hogy pl. Samba share-t (NAS) milyen nehéz/könnyű beállítani?
    - a webOS frissül a TVvel, vagy csak, ha újat veszek?
    - nem igazán találok tesztet, nem tudom, ezen a TVn mennyire szapora vagy akadozó a rendszer, az SoC-ról sehol nem találtam adatot. Plusz 1,5 giga RAM van rajta, Androidra pl. nem igazán elég.
    - nem igazán látom, hogy miért kerül ennyivel kevesebbe a Sony-nál, igazából a méretéhez képest nem drága; nem akarok olcsó hús - híg lé szituba kerülni, és nem tudom, valami lespórolása miatt-e, vagy a Sony márkanév felár miatt olcsóbb.

Ti ajánlanátok az LG TV-t, vagy inkább nézzek körül máshol (más márka táján, magasabb árkategóriában)?

Köszönöm a válaszokat :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák