Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozaart
aktív tag
Elso ranezesre nem is hat lego szettnek. Masodikra pedig ez a hatalmas szurke elemfal elemnovelo tulzas. Ez a sok 2x4es kocka. Csak azert hogy ra tegyék a duplo sys es technoc kockait. Nelkule is atmenne az uzenet.
Jobban mukodne talan a fal nelkul. Csak a fekete talppal. De ekszklúzív szóval értékes.. -
Gubbba
tag
Úgy tűnik egyedül leszek a véleményemmel, de nekem tetszik. Mondjuk nekem kb bármit el lehet adni a nosztalgia faktorral, egyszerűen imádom az old school lego-t. Az ősrégi 810-es Town Plan és a korai Technic super car-ok (akkor még inkább csak alvázak) különösen előkelő helyen vannak a "nagyon kéne" listámon. Előbbi biztos sosem lesz, mert irgalmatlanul drága. Szóval ilyen kicsiben is jöhetne, kár, hogy Lego House exclusive, arrafelé sem mostanában fogok újra járni.
-
RapaNui1
aktív tag
Azt mondom hogy a tavalyi kalózos szett még elment de ez nagyon nem tetszik. Ettől függetlenül tavaly úgy vették meg tőlem a Bricklink készleteket hogy a kalóz figura is köztük volt és ez döntötte el a srácnál hogy megveszi mind, így ha jó áron lenne valahol egy hibátlan bontatlan készlet lehet hogy beszereznem magamnak, csak hogy ezáltal versenyképesebbek legyenek a bricklinkes készleteim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest