Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Kedves fórumtársak, ez a Ghostbisters Firehouse nem semmi. 4 nagyobb darabra szétpattintva jutottam hozzá, aztán mikor kibontottam és megláttam erősen gondolkodtam rajt, a darabszámát is tekintve, hogy teljesen szétszedjem-e, de végül is úgy döntöttem, hogy igen, hisz ez a lego lényege. Tegnap este kezdtem el, ma is szedtem egy kicsit, eddig kb kicsivel kevesebb mint a felét sikerült szétszednem. Hatalmas készlet, rengeteg darabbal, dupla vastagságú falakkal stb, szóval szétszedni sem lesz egyszerű. Már most láttam azonban, hogy nagyon szép, részletesen kidolgozott készletről van szó, olyan érzésem támadt, mint az Old fishing store esetében, hogy pár évvel ezelőtt még nemcsak a profitot tartotta szem előtt a lego, hanem igen is küzdenie kellett a vásárlók kegyeiért és az eladási számok produkálásáért. Nem tudom valaha is visszatérnek-e erre az útra, de én drukkolok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- ZIDOO médialejátszók
- Sweet.tv - internetes TV
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest