Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Kedves fórumtársak, ez a Ghostbisters Firehouse nem semmi. 4 nagyobb darabra szétpattintva jutottam hozzá, aztán mikor kibontottam és megláttam erősen gondolkodtam rajt, a darabszámát is tekintve, hogy teljesen szétszedjem-e, de végül is úgy döntöttem, hogy igen, hisz ez a lego lényege. Tegnap este kezdtem el, ma is szedtem egy kicsit, eddig kb kicsivel kevesebb mint a felét sikerült szétszednem. Hatalmas készlet, rengeteg darabbal, dupla vastagságú falakkal stb, szóval szétszedni sem lesz egyszerű. Már most láttam azonban, hogy nagyon szép, részletesen kidolgozott készletről van szó, olyan érzésem támadt, mint az Old fishing store esetében, hogy pár évvel ezelőtt még nemcsak a profitot tartotta szem előtt a lego, hanem igen is küzdenie kellett a vásárlók kegyeiért és az eladási számok produkálásáért. Nem tudom valaha is visszatérnek-e erre az útra, de én drukkolok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest