Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz edgR #57384 üzenetére

    Én már a Forest Hideout-nál beszereztem. Nálunk a gyerekek mellett ezt nem lehetett kihagyni a rengeteg külön beszerzett kisállat mellé.

    Nálunk azért a City is megy, bár a nagy részét leszóltam az utóbbi 1-2 év szettjeinek de van ami végül mégiscsak bejött. Sokszor nekem, nem is biztos, hogy a gyerekeknek. :)
    Most építettük meg a zöldséges boltot és autót, megvan még későbbi bontásra a vasútállomás is, ill. hozzá lett csapva a múltkori rendeléshez az autódaru.
    Van még egy megépített kórház, az itt is többeknek tetszett plusz a bankos készlet.
    Mindig tervben van a városépítés de egyelőre még csak részekben készül el ez-az. A régi ömlesztett cuccokat kellene még összeépíteni

    Más mondjuk talán nem volt az utóbbi 2 év szettjeiből, a vonat nem rossz de az most sok lenne (leírva a fenti is az :D), a korábbi házak valahogy nem jöttek be.

    Tesconál is gyanítom a karácsony előtti játékbővítésről van szó, múlt hétvégén az Auchan is átépítés alatt volt a szokásos 5x akkora játékpolcok kialakítására.
    Tavaly is voltak a Tescoban nagyobb szettek, pl. Technic Tow Truck is igen jó áron (már akinek jutott, nekem nem :)).

    @gaga33
    Én is azon gondolkodom, hogy tetőkre tile v. plate menjen, utóbbiból egyszerűbb azért összehozni, gyári készletekben ahogy nézem van mindkettő. A köv kérdés a talaj, fehér baseplate adja magát, arra is kell mondjuk még fehér elem, de úgy jóval egyszerűbb mint anélkül kihozni bármit. Vagy b. verzió a fehér pléd. :) A fákat már nem akartam megkérdezni, az iszonyú nagy falat, kegyetlen sok fehér lomb kellene hozzá ami ráadásul baromi drága.
    Ilyesmi nem szokott lenni Store-ban elemként kiborítva? Fehér csempe ügyben talán ott még lehet válogatni...

    A másik dolog még érdekelne, a winter polybag átlátszó kék óriáspehely, stb... azt hova szánod? :)

    szerk: Lassan 10 Tallnecknél jársz? :Y
    Egyet a múltkor én is rendeltem vmi gwp-ért még a régi 30k-s áron. Úgy voltam vele, hogy jó lesz az, tartja az árát (most nem úgy néz ki), vagy ha mégsem akkor jó lesz nekem. Megerősítem én is azt a vélekedést, hogy alapból is jól néz ki úgy, hogy egyáltalán nem játszottam a játékkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák