Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    Had írjak pár mondatot a Sesame Street készletről.
    Eredetileg nem tetszett nem is akartam megvenni, aztán mivel meglett a Muppets sorozat mégis úgy döntöttem hogy beszerzem.
    Mivel ekkor már másod kézből drágábban árulták mint a lego storeban, az utolsók között meg is vásároltam egy példányt.
    Most hogy elkezdtem összerakni és az utolsó 6. csomag előtt állok azt kell mondanom, hogy nem bántam meg, sőt.
    Még mindig az old fishing store viszi a pálmát, de ez kullog mögötte.
    Miért?
    Nagyon szépen megtervezett és összerakott készlet, rengeteg színes elemmel, süt róla a játék és a vidámság, amikor építed, és amikor elkészül valami akkor is öröm ránézni.
    Rengeteg aprólékosan megépített berendezési tárgy, csupa színes elem, ötletes megoldások, szuper minifigurák, szóval minden egyben amit számomra a Lego maga a játék képvisel.
    Felnőtt és gyerek szerintem egyaránt örömét leli benne függetlenül attól, hogy ismeri-e, vagy kedveli-e magát a Sesame Streetet.
    A mérete is megfelelő, se nem túl nagy se nem túl kicsi, a darabszám is elviselhető és ahogy korábban írtam még soha egyik készletben sem találkoztam az építő elemek e szerte ágazó színskálájával, ami egyben mégis nagyon jól mutat.
    Egyetlen hátrányát tudnám megemlíteni az pedig az építési útmutató fekete háttere, de az ne a készlet hibája, az szerintem hibátlan.
    Azt mondom, aki eddig nem építette meg, vagy még dobozba tarja ne halogassa, főleg ha kisebb gyermeke van, építsétek meg játszatok vele, hisz erre való a Lego nem befektetésnek, nem fogjátok megbánni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák