Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Nálunk például lenne értelme, van olyan, aki értékelné is a speciality vonalat...

Tegnap hoztam el Kalmártól, és bár még záros határidőn belül kellene egy megfelelőbb kézi hajtány (szerintetek Kinu vagy Commandante+red clix?
), illetve nekem is sokat kell fejlődnöm (Eddig Brikkáztam, Aeropresseztem és kávézókba jártam
), mégis az első húzás találomra, egy mezei Hario Skerton Pro-val őrölve is finom volt.
És nem én vagyok amúgy az egyetlen, aki kézi hajtánnyt recsegtet az ebédszünetben, illetve többen vannak, akik bár nincsenek benne, szokott ízleni nekik amit kotyvasztunk. Bár tény, hogy ez nagyon nem a többség és hogy nem mindig van ebédszünet, amikor minderre jut idő. Szarvasi is megtalálható az épületben még itt-ott, de több osztályon van valamilyen kapszulás csoda és két osztály összedobott egy automatára (Jura). Szóval változó, de előfordulhat, hogy van, akinek nagyon betalál egy ilyen adomány.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), illetve nekem is sokat kell fejlődnöm (Eddig Brikkáztam, Aeropresseztem és kávézókba jártam