Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • verti1

    tag

    parci:

    Egész biztos, hogy a rezgő pumpa korlátos, az igazán nagy ugrás pedig egy roto lenne. A vízterítése nem rossz egyébként a GC-nek, de én a gyári alu mellett teszem le a voksomat. Kezdtem annak idején az aluval, rézzel, saját gyártású egyedi rézzel és megint az alu van a gépben. Véleményem szerint az alu a legjobb. Azon kívül, hogy egy hitvány szar valami van egy nagyon nagy előnye. A furatok kúposak rajta. Annál sokkal nagyobb kúpszöggel rendelkeznek mint ami a gyártáshoz kellene, hogy pl. könnyen lecsússzon egy szerszámról vagy ilyesmi. A táguló keresztmetszet miatt a folyadék áramlása lelassul. A réz hármas furatain sokkal nagyobb sebességgel áramlik a víz. Egyébként is féloldalas a fej kialakítása miatt. Ha szembe állsz a géppel akkor a bal oldalon lép ki a fejből a víz, azon az oldalon a vízterítőn lévő két furaton is nagyobb lesz az áramlás. Szűkítő és aeropress papír nélkül simán gödrösíti a pogi tetejét.

    konzumpro:

    A pogi vastagsága miatt megbocsájtóbb, nehezen csatornásodik, de a tökéletes áramlás miatt hacsak nincs tömörítési hiba vagy nagyon rossz őrleményed nem is nagyon fog. 58-as méret sokkal háklisabb őrleményre, előkészítésre, vízterítésre. Ha ott valami nem stimmel akkor azonnal büntet. Érdekelne egyébként Dalla Corte vagy Spaziale tulajok véleménye 53 kontra 58 kosár összefüggésében.

    Nézd, úgyse lehet kimondani a tutit és nem is szabad. Mindenki úgy éri el a neki megfelelő végeredményt ahogy szeretné és pont ez a szép ebben kávézásban.

Új hozzászólás Aktív témák