Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a kávé teljesen szépen lejön, viszont az ízével a következő a problémám (több hőfokon, GC(pid)-n és HX gépen is): iszom egy kortyot, teljesen jó íze van, viszont ahogy lenyelem nem azonnal, de kb 2-3 mp múlva kesernyés utóízt érzek.
(Amennyit sikerült keresgélnem, ha megégett volna - az látszódna a crema-n ill. nem (csak) az utóíze lenne kesernyés)
Saját pörkölés, a kráteres kérdés is ehhez kapcsolódik - viszont átnéztem a lepörkölt adagot és a kb 200g-ban 3-4 kráteres szem volt csak -.
Szerintetek mi lehet a hiba?
(igazából így is elfogyasztom, mert ahogy írtam csak az utóíz "után" van szinte a kesernye, teljesen saját használatra van, hatalmas feeling saját pörkölést inni, de egyrészt nagyon kíváncsi vagyok mi lehet a hibája, másrészt szeretnék tanulni belőle
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)