Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soldier2

őstag

Írtam egy jó kis posztot, erre lemerült a laptop, így csak röviden. Ábi nem írta hogy beállított PID érték mellett ingadozik a bojler hőmérséklet. Azt írta:
    "Igen, zsinorban nem tudok hajszálra egyformákat húzni a Bricoval. Kényesebb 1-2 fok eltérésre, mint a Caravel.
    Ez volt a PID-es Ascasoval is..." - ezt legtöbben (én is) úgy értelmeztük ahogy Parci, de így visszaolvasva nem azt írta. 1-2 fok eltérés már jelentős különbséget okoz a legtöbb kis Pides gépen, míg a kis karosok esetében bár más az íz, még így is finom. És ebből az egészből indolt egy lassan egy napja tartó fingfűrészelés, amibe lassan lassan már a tavalyi Kávébazár is bele lett keverve (egy alkalom után, legyen az bármekkora betli nem vonnék le messzemenő következtetést)

#mufi: nem mindegy? Ha nem csepeg akkor én nem cserélnék kartömítést, a szűrő meg adott.

Más: kb 2 órája bekapcsolva felejtettem a Creminát. Fejhőmérő szerint hozta a 15-20 perc alatt beálló 80 fokos egyensúlyi hőmérsékletet. Húztam egy Paljoc Yirgát, és hozta a szokásos formáját. Nyammmmmm. AZt hiszem kijelenthetjük, hogy magára hagyva nem melegszik túl :)

Új hozzászólás Aktív témák