Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Nem emlékszem, hogy lett volna akkoriban 200 alatt értelmes minőségű, legalábbis amikor én kerestem, biztosan nem. Persze kivételek mindig vannak, mostanában is láttam valahol boldog új tulajt. Van egy egész, illetve egy tartalék/alkatrésznek való.
Igen, a pumpálás kb. így. Még egy kedves régi topiktárs tanított, ahogy megjelenik az első csepp a pohárban, akkor még egyszer felemeli a kart, teleengedi a dugattyú alatti részt vízzel és usgyi.
De nem akarom ezt nagyon ragozni, csináld, menni fog, abszolút nem hisztis (mint mondjuk egy Pavoni)!

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- 58.5 mm full fém tamper
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest